M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ketenhelva
    ..................
    • 10 Aralık 2008
    • 1488

artık uyku vakti.katillerin çeşmesi,yada öyle bişeydi..
    her şey olacağına varır..

Yorum

• ketenhelva
      ..................
      • 10 Aralık 2008
      • 1488

hoca yat artık bu yaşlar yirmili sayılarda degil..

Yorum

• narada
        Haberci
        • 04 Mayıs 2009
        • 1737

olmaz olur mu sayın ketenhelva. sonuçta aynı ortamı, keyfli bir paylaşım söz konusu.
        gerçi, borsada çok yeni olduğum için henüz bir katkım olamıyor ne yazıkki. ama gün gelir o da olur ve bundan da büyük mutluluk duyacağımı biliyorum.
        YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...

Yorum

• gica
          Aktif
          • 18 Mart 2009
          • 250

iyi geceler arkadaşlar
          "Takımı yenildiğinde üzülmeyen
          futbolcu, hiçbir zaman
          büyük futbolcu olamaz."
          Gheorghe Hagi

Yorum

• korkurt
            Yeni üye
            • 11 Mayıs 2008
            • 17

Selam kolay gelsin arkadaşlar.

Yorum

• korkurt
              Yeni üye
              • 11 Mayıs 2008
              • 17

Hayırlı geceler arkadaşlar.

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

narada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                kendi kendine konuşmalar...

mutlu : elmalı hocam kısa vadede yön yukarı der. bugün sattım, yarın yeniden alsam mı acaba?
                tekst : buradaki yorumlar doğrultusunda izlemeye aldım. şimdi alsam, çok mu geç oldu... elmalı hocam yön yukarı diyor.
                rysaş : mesut hocam, 1,34 geçilirse 1,50 ye yol alır demişti. tahta yapıcı burayı mı okuyor nedir. dalga geçer gibi 1,34 de kapattı.
                petun : 2,70-2,74 kademelerine dikkat denmişti. yine aynı şey; 2,74'de kapandı. yukarı mı aşağı mı?

elimde, form sitesini farketmeden önce aldığım bol miktarda arçelik kaldı. dibini görüp de mi çıkıyor, dalga mı geçiyor hala bilmiyorum.

karpuzlar önümde de, kesmecesi yok mu bunun
                elmalı hocadan kimi kastettiğinizi anlayamadım
                Bu kadar iç muhasebesine murakabe araçlarımla mukabele etmemek olmaz; etsem; uykusuzlukla mücadele olmaz...

Kısa kısa müsadenizle müsadere yapalım
                MUTLU; Dün oluyor artık, ama ben hala uyumadığım içün benim için bugün; Simurg Üstat bu topikte grafik eşliğinde analizini paylaşmış, biz de nasiplenmiştik, göz gezdirmenizde faide umulur... Tüm hisseler için topiğin ğst tarafında bulunan arama butonuna tıklayıp bilgilenmek istediğiniz hissenin İMKB kodunu yazar ve aratırsanız, sitemizde yazan değerli yazar ve üstatların arama yaptığınız hisseye ilişkin daha önce yaptığı yorum ve analizleri bulabilirsiniz....
                RYSAS; Kendimi megoloman sınıfına koymak gibi bir arzum henüz yok...
                Tahta yapıcısının işini gücünü bırakıp topiğimizi izlemeye alacağını sanmam, almayı düşünen ise, zaten tahtada yapıcı olamayacak kadar çapsız demektir, yel üfürür Sonuç olarak teknik analizden hareketle işlem yapan kurum ve insan çoğaldıkça, elbette belirtilen kademelerde, herkes tarafından ya alım ya da stıma yönelik işlem merakı kabaracaktır...
                TEKST; Artık biraz geç olmaz mı... Bana göre elbette...
                PETUN; Topoikte yeteri ölçide açıklama yazdığımı düşünüyorum. Eklenecek yeni bir söz yoksa, her ilace tümce kendini tekrarlamaktır!... Arama butonundan önceki yorum ve analizleri okumak topiği takip etmek gerektiği kanısındayım.
                Sitemize ve topiğimize hoşgeldin der, paylaşımı esas alan topikte, cebinizde, eteğiinizde, kazağınızın ön panelinde topladığınız bahar çiçeklerini paylaşmanızı umarız
                Saygılar
                Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• narada
                  Haberci
                  • 04 Mayıs 2009
                  • 1737

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  elmalı hocadan kimi kastettiğinizi anlayamadım
                  Saygılar
                  elmalı hocam mı?
                  eh artık, ne hale gelmişim ben yahu.
                  kafa darma dağan. mavilim hocamdan içtenlikle özür dilerim.
                  kendim kendime şunu yapıyor şu an:

yanıtın için teşekkür ederim. simurg üstadın grafiğini görünce kararım kesinleşmişti zaten.
                  YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...

Yorum

• hiram
                    Bağımlı
                    • 27 Kasım 2008
                    • 783

Türkiye'nin enerji arzını karşılamamız lazım
                    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, "Türkiye'nin büyüme hızını karşılayacak enerji arzını yerinde, zamanında, sürekli ve sürdürülebilir bir halde mutlaka karşılamamız lazım" dedi.
                    NÜKLEER ENERJİ İHALESİ
                    Yıldız, "Nükleer enerji ihalesi Bakanlar Kurulu'na ne zaman gelecek?" sorusu üzerine, "Tabii bu bir süreç. Bir kısım farklı detaylar bize, Bakanlığımıza TEDAŞ tarafından aktarıldığında, bizzat Bakanlar Kurulu'na aktaracağız. Bu da sanıyorum önümüzdeki haftalar içinde olacak. Çünkü yurt dışına gidiş gelişlerimiz bu takvimi ister istemez etkilemekte" dedi. Akaryakıt fiyatlarındaki artışın neden kaynaklandığının sorulması üzerine de Yıldız, "Biliyorsunuz bir hesaplama formülü var. Formülle beraber davranılıyor, onun dışında davranılması söz konusu değil" karşılığını verdi. Yıldız ve beraberindeki heyet ile 50'ye yakın iş adamı, basın toplantısının ardından THY uçağıyla Türkmenistan'a hareket etti.

Suriye'ye doğalgaz boru hattı
                    Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Suriye'nin yurtdışından alacakları doğalgazın Türkiye üzerinden taşınmasını istediğini belirtti

Yorum

• hiram
                      Bağımlı
                      • 27 Kasım 2008
                      • 783

BAYAR, "TSK'NIN KARA ARAÇLARI İHTİYACINI TAMAMİYLE YERLİ İMKANLARLA KARŞILAMAYI AMAÇLIYORUZ''
                      Savunma Sanayi Müsteşarı Murad Bayar, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kara araçları ihtiyacını, tamamiyle yerli imkanlarla karşılamayı amaçladıklarını belirtti.
                      Bayar, Savunma Sanayii Müsteşarlığı ile Otokar arasında, TSK'nın ihtiyacı olan 861 adetlik taktik tekerlekli aracın temini için düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, Türk savunma sanayinde Otokar'ın önemli bir yerinin olduğunu ifade etti.
                      Koç Topluluğu şirketi olan Otokar, Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri’nin silah, malzeme ve personelinin emniyetli ve süratli taşınmasını, intikalini sağlamak maksadıyla taktik tekerlekli araç ihtiyacının karşılanması için açılan ihalenin sonucunda Aralık 2008 tarihinde sözleşme görüşmelerine başlamak üzere seçilmişti. İhalenin sonuçlanmasının ardından SSM ile Otokar arasında başlayan sözleşme görüşmeleri tamamlandı. Otokar ile SSM arasında imzalanan anlaşmaya göre Otokar, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ihtiyacı olan Taktik Tekerlekli Araç (TTA) kategorisinde 413 adet 3/4 ton Komuta Kontrol Aracı ve 448 adet 3/4 ton Yük ve Personel Aracı’nın tasarımını ve üretimini gerçekleştirecek. Otokar 861 adet taktik tekerlekli araçları kademeli olarak 1 yıl içinde teslim edecek.

Yorum

• ketenhelva
                        ..................
                        • 10 Aralık 2008
                        • 1488

günaydın arkadaşlar..

Yorum

• EDY
                          Yasaklı
                          • 15 Aralık 2008
                          • 1381

Günaydinlar M&M kösesi....

Yorum

• simurg
                            Administrator
                            • 10 Mart 2007
                            • 9248

günaydın dostlar, herkese bol ve bereketli kazançlar...
                            https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• birben78
                              Yeni üye
                              • 16 Haziran 2008
                              • 39

günaydın hayırlı sabahlar

Yorum

• emeklica
                                Devekuşu Avcısı
                                • 30 Ağustos 2008
                                • 696