Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
*moody's, "kimya sektöründe talebin 2010 ilk ve ikinci çeyrekte artması muhtemel"
(21/05/2009 - 14:28:38)
Vay bee, ben moodys den önceki bir zamanı öngörüyordum örneğin Eylüll Aralık arası gibi....
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
3 AYLIK DOLAR LİBOR'LARI 2 AYIN EN BÜYÜK DÜŞÜŞÜNÜ GÖRDÜ
İngiltere Bankalar Birliği tarafından yapılan belirlemeye
göre, 3 aylık Dolar libor oranları 19 Mart'tan bu yana en büyük
düşüşü gördüler.
Buna göre, oranla 6 baz puan gerileyerek % 0.66'ya indi.
Foreks Haber Merkezi
(21/05/2009 - 14:46:06)
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
IDAS ISTANBUL DOSEME SANAYII A.S.'NDEN GELEN YAZI:
KONUANISMANLIK ...***IDAS*** IDAS ISTANBUL DOSEME SANAYII A.S.'NDEN GELEN YAZI:
KONUANISMANLIK SOZLESMESININ FESHI YONETIM KURULUMUZUN 08 MAYIS 2009 TARIH
VE 712 NOLU KARARINA ISTINADEN, SIRKETIMIZ ILE MUHATAP REFORM KURUMSAL
DANISMANLIK VE YONETIM HIZMETLERI A.S. ARASINDA 17 KASIM 2008 TARIHINDE
IMZALANMIS OLAN DANISMANLIK SOZLESMESININ, YURUTMENIN IMKANSIZLIGI VE GORULEN
LUZUM UZERINE, SOZLESMENIN 11.MADDESI CERCEVESINDE, 11 HAZIRAN 2009 GUNU
ITIBARI ILE FESHEDILECEGI IHBARI NOTER KANALIYLA MUHATABA YAPILMISTIR. ***IDAS
JP MORGAN, 2009 YILI PETROL FİYAT TAHMİNLERİNİ YÜKSELTTİ
Uluslararası yatırım kuruluşu JP Morgan, 2009 yılı petrol
varil fiyat tahminini yükseltti. Buna göre, kuruluş yıl
sonunda ekonomik canlanma görülebileceği öngörüsüyle varil
fiyat tahminini 49.38 Dolar'dan 55.63 Dolar'a çıkardı.
Şirket, fiyatlar için 2010 yılı tahminini de 10 Dolar
artırarark 67.50 Dolar'a yükseltti.
Foreks Haber Merkezi
(21/05/2009 - 14:53:33)
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
rysas karar aiamasında... 1.50 yoluna devam mı yoksa dinlenmemi....
Bana kalırsa devam diyecek
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
TSKB 0.94 seviyesinde işlem görmekte, 0.93-0.94 kademelerinden alımlar çay çorba içirmeye aday olabilir
06.05.2009
verdim ğitti tskb bereket versin 1120 ellerine saglık
Afiyet bal şeker olsun ortağum, çayı ne zaman ısmarlıyorsun sen onu söyle Geçen gün bir yokladım, ama banamısın demedin kulağının üzerine yattunnn
Mkb gunluk bultenınde yayınlanan acıklama: Vestel beyaz esya sanayı ve tıcaret a.s.`nın 29.04.2009 tarıhlı yazısı asagıya cıkarılmıstır. `vestel beyaz esya sanayı ve tıcaret anonım sırketı yonetım kurulu sn. Ahmet nazıf zorlu baskanlıgında sırket merkezınde toplanmıs, gundemınde bulunan konu muzakere edılerek asagıdakı kararlar alınmıstır. 1) 2008 net karı : 30.816.495 tl yasal yedek (%5) : 1.838.180 tl dagıtılabılır kar : 30.816.495 tl `nın %100`une ısabet eden 30.816.495 tl`sının (gereklı yasal yedekler ve olaganustu yedekler ayrıldıktan sonra kalan tutar olan) 5.798.470 tl`nın temettu olarak dagıtılması konusunun genel kurul`da teklıf edılmesıne, 2) net dagıtılabılır karın asgarı %25`ı kadar temettu (nakıt veya hısse senedı seklınde) dagıtılması yonunde olan sırket temettu polıtıkamıza ragmen su an yasanmakta olan kuresel krız surecı dolayısıyla 2008 yılı karından spk tarafından belırlenen 2008 yılı asgarı kar dagıtım oranı (%20) bazında nakıt temettu odemesı yapılmasına, 3) kar dagıtım tarıhının genel kurulca belırlenmesıne, toplantıya katılan yonetım kurulu uyelerının oybırlıgı ıle karar verılmıstır. Kar dagıtım tablosu ektedır.` dagıtılması teklıf edılen kar payının 1 tl nomınal degerlı hısseye brut 0,0305 tl, net 0,0259 tl oldugu bılgısını de ıceren kar dagıtım tablosu ekte ve ınternet sıtemızın `sırketler` bolumunde yayınlanmaktadır. `ek`te oldugu belırtılen dokumanlar, ımkb`ye basılı olarak gelen dokumanlardır. Bu yazılar ılgılı tarıhtekı basılı `gunluk bulten`ın ekınde yayınlanmakta olup manyetık ortamda bulunmamaktadır. -ımkb-
Yorum