telekomu 64 ten bayladım.tekrar sotaya yatem bari..bu aradapetnntrts durmakta.nede olsa %1500 bekliyom.yok beklentimi 2500e çıkarttım..
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
Hoşgeldiniz deduk bileANIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterıyı gunler
dılerım
derım
dedım bıle

Umarım iyisinizdir Anıl üstat, bohçada ne var lem paylaşmak yoh midur Sivasın Zarasında
Ben bilirim Sivaslılar da Zaralılar da bonkördür
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
dedım yaMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHoşgeldiniz deduk bile
Umarım iyisinizdir Anıl üstat, bohçada ne var lem paylaşmak yoh midur Sivasın Zarasında
Ben bilirim Sivaslılar da Zaralılar da bonkördür
derım dıye
kuzu derısı
kadıfenın luksu
hıcbır KOPEK yapılan ıyılıgı unutmaz.
ZARALI
Yorum
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertelekomu 64 ten bayladım.tekrar sotaya yatem bari..bu aradapetnntrts durmakta.nede olsa %1500 bekliyom.yok beklentimi 2500e çıkarttım..
Arada trade fırsatlarını da kaçırmayın derim; yok hani o zaman Rio ya değil uzaya gitmeye de karar verirsiniz diye dedum
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
avivada bir oyun var tahta sıg mal kaptırdılar sanırım 8400 aldım bekliyorum
yoksa 1 tavanı haketmişti 8700 ğetirip 8500-8550 çekiyorlar tahtayı
Yorum
-
alkim de çay çorba içirmeye aday olmaya hazırlık yapıyor gibime geliyorBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
Ben yeni pc başına geçtim okuyabildim mikiANIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdedım ya
derım dıye
kuzu derısı

Paso takılma saatindeyim
Yorum
-
Biraz ayak sürüdü keretaemeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHZNDR da adrese teslim.....
Tebrikler bu arada, köfteyi nerde ısmarlayacaksınız
Sivas köftesi de meşhurdur hani; Zaranın köftesi olmasa da
Yorum
-
köfte ve piyazın hası ANTALYA da.......buyrun bekleriz.........MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBiraz ayak sürüdü kereta
Tebrikler bu arada, köfteyi nerde ısmarlayacaksınız
Sivas köftesi de meşhurdur hani; Zaranın köftesi olmasa da
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterALCTL şova hoşgeldiniz......
:081: 1.54 elveda....(şimdilik)...
1.51 verirse alıcıyım......................
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
yok o kadar deilketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster.bu aradapetnntrts durmakta.nede olsa %1500 bekliyom.yok beklentimi 2500e çıkarttım..
MAV ları deymiyor birbirine
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
***tspor*** trabzonspor sportif yatirim ve ticaret a.s. Ile ilgili olarak qvt fund lp adina av.ozlem sonmez'den gelen
yazi: 18.05.2009 tarihinde trabzonspor sportif yatirim ve ticaret a.s. Paylari
ile ilgili olarak 13,8357 fiyat araligindan 336,283 adet satis islemi
ortakligimizca gerceklestirilmistir. Bu islemle birlikte trabzonspor sportif
yatirim ve ticaret a.s sermayesindeki paylarimiz 18.05.2009 tarihi itibariyle
%15 sinirin altina dusmustur. ***tspor***
sayın edy şimdi daha iyi anlıyorum
Yorum
-
Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş, Yıldız Holding A.Ş ve Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş ile sponsorluk anlaşmaları imzaladığını duyurdu.
Trabzonspor Sportif'ten İMKB'ye yapılan açıklamada, şirketle Yıldız Holding arasında, 1 Haziran 2009 tarihinden itibaren geçerli olacak, 2 yılı opsiyonlu olmak üzere toplam 4 yıllık reklam sözleşmesi imzalandığı belirtilerek, sözleşmenin gizlilik maddesi gereği mali bilgilerin açıklanmadığı kaydedildi.
Trabzonspor Sportif'ten İMKB'ye yapılan başka bir açıklamada, şirketle Medical Par Hastanesi arasında akdedilen sponsorluk sözleşmesinin iptal edildiği, Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş ile 31 Mayıs 2011 tarihine kadar sürecek sponsorluk sözleşmesi imzalandığı ifade edildi.
Bu sözleşmenin gizlilik maddesi gereği mali bilgilerin yine açıklanmadığı vurgulandı
Yorum
Yorum