M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ketenhelva
    ..................
    • 10 Aralık 2008
    • 1488

telekomu 64 ten bayladım.tekrar sotaya yatem bari..bu aradapetnntrts durmakta.nede olsa %1500 bekliyom.yok beklentimi 2500e çıkarttım..
    her şey olacağına varır..

Yorum

• mehmetayhan
      Demirbaş
      • 23 Temmuz 2008
      • 1850

simurg hocam hoş ğeldin

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

ANIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        ıyı gunler

dılerım

derım

dedım bıle
        Hoşgeldiniz deduk bile
        Umarım iyisinizdir Anıl üstat, bohçada ne var lem paylaşmak yoh midur Sivasın Zarasında
        Ben bilirim Sivaslılar da Zaralılar da bonkördür
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• ANIL
          Tecrübeli
          • 02 Mayıs 2009
          • 398

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Hoşgeldiniz deduk bile
          Umarım iyisinizdir Anıl üstat, bohçada ne var lem paylaşmak yoh midur Sivasın Zarasında
          Ben bilirim Sivaslılar da Zaralılar da bonkördür
          dedım ya

derım dıye

kuzu derısı
          kadıfenın luksu

hıcbır KOPEK yapılan ıyılıgı unutmaz.

ZARALI

Yorum

• MESUTC
            KEYFE KEDER YAZAR
            • 22 Mayıs 2008
            • 4444

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            telekomu 64 ten bayladım.tekrar sotaya yatem bari..bu aradapetnntrts durmakta.nede olsa %1500 bekliyom.yok beklentimi 2500e çıkarttım..

Arada trade fırsatlarını da kaçırmayın derim; yok hani o zaman Rio ya değil uzaya gitmeye de karar verirsiniz diye dedum
            Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• mehmetayhan
              Demirbaş
              • 23 Temmuz 2008
              • 1850

avivada bir oyun var tahta sıg mal kaptırdılar sanırım 8400 aldım bekliyorum
              yoksa 1 tavanı haketmişti 8700 ğetirip 8500-8550 çekiyorlar tahtayı

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

alkim de çay çorba içirmeye aday olmaya hazırlık yapıyor gibime geliyor

Yorum

• emeklica
                  Devekuşu Avcısı
                  • 30 Ağustos 2008
                  • 696

emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  ALCTL----HZNDR

HZNDR da adrese teslim.....
                  sabır,şükür,tevekkül.

Yorum

• MESUTC
                    KEYFE KEDER YAZAR
                    • 22 Mayıs 2008
                    • 4444

ANIL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    dedım ya

derım dıye

kuzu derısı
                    Ben yeni pc başına geçtim okuyabildim miki
                    Paso takılma saatindeyim

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

HZNDR da adrese teslim.....
                      Biraz ayak sürüdü kereta
                      Tebrikler bu arada, köfteyi nerde ısmarlayacaksınız
                      Sivas köftesi de meşhurdur hani; Zaranın köftesi olmasa da

Yorum

• emeklica
                        Devekuşu Avcısı
                        • 30 Ağustos 2008
                        • 696

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Biraz ayak sürüdü kereta
                        Tebrikler bu arada, köfteyi nerde ısmarlayacaksınız
                        Sivas köftesi de meşhurdur hani; Zaranın köftesi olmasa da
                        köfte ve piyazın hası ANTALYA da.......buyrun bekleriz.........
                        sabır,şükür,tevekkül.

Yorum

• emeklica
                          Devekuşu Avcısı
                          • 30 Ağustos 2008
                          • 696

ALCTL şova hoşgeldiniz......:081: 1.54 elveda....(şimdilik)...

1.51 verirse alıcıyım......................
                          sabır,şükür,tevekkül.

Yorum

• radyolog
                            OKURYAZAR
                            • 03 Ağustos 2008
                            • 23422

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            .bu aradapetnntrts durmakta.nede olsa %1500 bekliyom.yok beklentimi 2500e çıkarttım..
                            yok o kadar deil

MAV ları deymiyor birbirine
                            DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• yusuf79
                              Tecrübeli
                              • 25 Mart 2009
                              • 517

***tspor*** trabzonspor sportif yatirim ve ticaret a.s. Ile ilgili olarak qvt fund lp adina av.ozlem sonmez'den gelen
                              yazi: 18.05.2009 tarihinde trabzonspor sportif yatirim ve ticaret a.s. Paylari
                              ile ilgili olarak 13,8357 fiyat araligindan 336,283 adet satis islemi
                              ortakligimizca gerceklestirilmistir. Bu islemle birlikte trabzonspor sportif
                              yatirim ve ticaret a.s sermayesindeki paylarimiz 18.05.2009 tarihi itibariyle
                              %15 sinirin altina dusmustur. ***tspor***

sayın edy şimdi daha iyi anlıyorum

Yorum

• yusuf79
                                Tecrübeli
                                • 25 Mart 2009
                                • 517

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Ticaret A.Ş, Yıldız Holding A.Ş ve Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş ile sponsorluk anlaşmaları imzaladığını duyurdu.

Trabzonspor Sportif'ten İMKB'ye yapılan açıklamada, şirketle Yıldız Holding arasında, 1 Haziran 2009 tarihinden itibaren geçerli olacak, 2 yılı opsiyonlu olmak üzere toplam 4 yıllık reklam sözleşmesi imzalandığı belirtilerek, sözleşmenin gizlilik maddesi gereği mali bilgilerin açıklanmadığı kaydedildi.

Trabzonspor Sportif'ten İMKB'ye yapılan başka bir açıklamada, şirketle Medical Par Hastanesi arasında akdedilen sponsorluk sözleşmesinin iptal edildiği, Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş ile 31 Mayıs 2011 tarihine kadar sürecek sponsorluk sözleşmesi imzalandığı ifade edildi.

Bu sözleşmenin gizlilik maddesi gereği mali bilgilerin yine açıklanmadığı vurgulandı

Yorum

Working...
                                X

Debug Information