M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    *Yollarda 16 yaş üzerinde 3.8 milyon araç var ve bu toplam araç sayısı içerisinde yaklaşık %40’lık paya sahip. Bu açıdan söz konusu gelişme otomotiv sektörü şirketleri (TOASO, FROTO, DOAS, KARSN) açısından olumlu potansiyel yaratmaktadır......
    Kaynak : Star
    15 Haziran’da bitecek ÖTV indirimi sonrası otomotivde devreye girecek ikinci teşvik paketi hazırlanıyor. Pakete göre 16 yaşın üzerindeki aracını hurdaya çıkarıp yeni araç alanlara 2 bin 500 lira indirim yapılacak
    16 yaş üzerindeki otoların toplam içindeki payı %40 ise, azımsanmayacak bir oran demektir. 2003 yılındaki hurda indirimine rağmen oran bu derece yüksek ise... Düşündürücü...
    Satınalma paritesi açısından bakılırsa... T.C. vatandaşının satınalma gücü artar mı bir yıllık süreçte peki... Ben iyimser değilim şu anda...
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• entemena
      Katılımcı
      • 16 Mart 2009
      • 145

19. Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun, gençler ve kendini genç hissedenler.

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Hocam
        ben çorbayla doymadım.
        ana yemek gelebilir diye beklemede yim.
        Ya aç kalkacam ya da tok
        Bir de karpuz keserse ohhhhhhhh ne güzel olur.
        Yok sanmam siz beklemede kalamazsınız... Sizin kadar topikleri iyi takip eden, gerekli notleri alan ikinci bir kişi anımsamıyorum henüz...
        Siz karpuzu da kesersiniz, kavunu da yersiniz... Çünkü sistemli ve inatçı bir takibiniz var, teknik analiz bilmem deseniz de, kendinize altın orandan hareketle bir sistem kurmuşsunuz
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
          KEYFE KEDER YAZAR
          • 22 Mayıs 2008
          • 4444

Nice güzel bayramlara
          Mustafa Kemal Atatürk'e ve şehitlerimize şükranlarımla

Yorum

• yusuf79
            Tecrübeli
            • 25 Mart 2009
            • 517

merhabalar,karpuz kesme seansına katılmak istedim ama kimsecikler yok..yazılılar notlar derken fırsat bulamıyorum,bulduğumda da topic üyeleri musait olmuyor.nasip işte..ertesi gün ilk fırsatta gece seansını okuyorum ve bilgileri dikkate alarak alımlarımı yapıyorum.Topic üyeleri ve tabi mesut hocam uykusuz kalıyor bir şeyler paylaşıyor..ben üzülüyorum Herkes hakkını helal etsin..belki diyeceksiniz bu cümleler nereden çıktı ama ben bu siteye bilgi açısından çok şey öğrendim,yüzden hocalara fazla senet sormuyorum sadece izliyorum insan izleyince daha çok şey öğreniyor..topicte emeği geçen başta hocalarım olmak üzere herkese sonsuz teşekkürler..

Yorum

• radyolog
              OKURYAZAR
              • 03 Ağustos 2008
              • 23422

nöbetçi karpuzcu geldi hanımmm

ama
              bugün bohçası boş :(
              DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• gica
                Aktif
                • 18 Mart 2009
                • 250

vardır mesut hocada ıskartada bi garpızz iyi geceler...
                "Takımı yenildiğinde üzülmeyen
                futbolcu, hiçbir zaman
                büyük futbolcu olamaz."
                Gheorghe Hagi

Yorum

• yusuf79
                  Tecrübeli
                  • 25 Mart 2009
                  • 517

herkes bayram tatilinde anlaşılan ses seda yok karpuzuda kestim bekliyom ama

Yorum

• MESUTC
                    KEYFE KEDER YAZAR
                    • 22 Mayıs 2008
                    • 4444

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    nöbetçi karpuzcu geldi hanımmm

ama
                    bugün bohçası boş :(
                    k3k3

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      herkes bayram tatilinde anlaşılan ses seda yok karpuzuda kestim bekliyom ama
                      Tartışılacak konu (topiğin varlık nedeni sınırlılığında elbette) yazan yok, hisseler hakkında düşünce beyan eden yok...
                      Bohçada karpuz çok. sohbet konusu açan yok...

Şimdi ayıların kendini kurtarma vaktidir... Cepler para dolmaya görsün..Taht da beğenmez, topik de gönül...

Yorum

• MESUTC
                        KEYFE KEDER YAZAR
                        • 22 Mayıs 2008
                        • 4444

http://forum.keyborsa.com/forumdisplay.php?f=375

Abartmıyorum, inanın zaman bulup keyborsa sitesinin bir çok topiğini okuma fırsatı bulamıyorum, ama uykusuzluğu göze alıp gezintiye çıktığımda, nasıl da kaçırmışım okumamışım dediğim bir o kadar topik açılmış görüyorum...
                        Emeğini paylaşan, emek verip düzenleyen siteyi öğrenme havuzuna çevirenlere şükran, sevgi ve saygılar.
                        Yukarıdaki linkini yazdığım topiklerde yeni sayılmaz bir on gün olmuş, keşfedilmeyi bekler. Grafik yorumlamayı, formasyon tanımayı, endeksin gidişatını farklı pencerelerden çizilmiş resimlerle izlemek mümkün...

Yorum

• narada
                          Haberci
                          • 04 Mayıs 2009
                          • 1737

neredeyse sabah olacak. bakmak istediklerimi tamamlayamadım bile. borsa, bana parasal anlamda kazandıracak mı, kazandırmayacak mı bilemem ama, burada yavaş yavaş farklı bir bakış açısı yakalamaya başladığım, bunu kazanmaya başladığım kesin.
                          YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...

Yorum

• kaplumbaga83
                            Yasaklı
                            • 18 Mart 2009
                            • 263

tüm forumdaşlara günaydın ve güzel bi hafta dileğiyle

İMKB–100 endeksi haftanın ilk işlem gününü 182 puan ve %0,54 değer artışıyla 33,666 puan seviyesinden tamamladı. Pazartesi gününe satıcılı bir seyirle başlayan endeks ilk yarıda en düşük 32,725 seviyesini test etti. İkinci yarıda alımların gelmesine bağlı olarak endeks en yüksek 33,666 puan seviyesini gördü. Günü gördüğü en yüksek seviye olan 33,666 puan seviyesinden kapatan endekste gerçekleşen işlem hacmi 1,6 milyar TL oldu.
                            Yurtdışı piyasalara paralel seyrini sürdüren endeks öte yandan IMF ile ilgili gelişmeleri takip ediyor. Bu hafta yurtiçinde nisan ayı giriş-çıkış yapan ziyaretçiler anketi verileri ve mayıs ikinci yarısında ait TCMB beklenti anketi sonuçları takip edilecek.Teknik olarak destekler 31,500, 31,800, 32,500, 33,000 ve 33,500, dirençler ise 33,800, 34,400, 35,000, 35,400 ve 35,750 olarak izlenebilir. 33,600 seviyesinin aşağı yönlü kırılması durumunda, endeks 33,500 destek seviyesi altına geri çekilebilir. Yukarı yönlü hareketlerde endeks 33,800–34,400 bandında seyredebilir.

İş Yatırım

Yorum

• kaplumbaga83
                              Yasaklı
                              • 18 Mart 2009
                              • 263

RAPOR-SIRKET HABERLERININ DEGERLENDIRILMESI(MEKSA YATIRIM)
                              Meksa Yatirim (www.meksayatirim.com.tr) Tarafindan Hazirlanan
                              Sirket Haberlerinin Degerlendirilmesi Raporu:
                              "Brisa üretime 3 gün ara veriyor
                              Brisa Bridgestone Sabanci Lastik Sanayi ve Ticaret A.S., borsaya
                              gönderdigi yazili açiklamada, yurtiçi ve yurtdisi pazarlardaki talep
                              daralmasi nedeniyle üretime 3 gün ara verecegini bildirdi.
                              Yorum: 38.60 seviyesindeki 22 günlük ortalamasinin üzerinde
                              kapanan hisse, son kapanisi ile önemli bir dönüs sinyali verdi. 39.25
                              seviyesinde direnci bulunan hisse kirmasi durumunda 40 seviyesinin
                              üzerini test edebilir. 38.60 seviyesinin altina düsmesi halinde ise
                              38.20 ve 36.80 seviyeleri destek noktalari. Anel temettü ödemesini 29
                              Mayista yapacak

ANEL TELEKOM

Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.S,
                              2008 yili karindan %4.55 bedelsiz ve hisse basi 0.0181TL nakit temettü
                              ödemesinin 29 Mayis 2009 tarihinden itibaren yapilacagini bildirdi.
                              Yorum: Hisse 1.23 seviyesinin üzerinde seyrini sürdürüyor. Teknik
                              olarak olumlu görünen hisse için 1.37 direnç seviyesi."

Yorum

• yusuf79
                                Tecrübeli
                                • 25 Mart 2009
                                • 517

günaydınlar keyifli seanslar olsun

Yorum

Working...
                                X

Debug Information