her kademeden alıcıyım anelt'a
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
mehmet abi iheva hakkında ne düşünüyorsun.^^ALLAH İLMİ İSTEYENE ZENGİNLİĞİ DİLEDİGİNE VERİRMİŞ^^
Yorum
-
-
-
topikdaşlar yarın tatil. akşama karpuz kesme seansına bekliyoruz hepinizi yarın için piknik çantası hazırlayalım hep beraber.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Dükkkan ekmek varsa açıktırsazanolma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarın kapalıyız çarşamba açık mıyız?
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
BİR SAZANIN ÖYKÜSÜ...
anelti 14 ünde aldım bekledim bekledim sinir oldum 1. seansta sattım. geldiği yere bak, daha da gidecek sanırım.
gusgr yi taa en tepeden 1,56 dan aldım, baktım düştükçe düşüyor 1,40 dan verdim. geldiği yere bak...
arçelik almıştım. yükseldi yükseldi bugün, hala aldığım noktaya epey var.
ahanda mutlu bir ticaret öyküsü
mutlu aldım, bakalım, mutluyum, mutlusun, mutlu mu olacak. kesin düşer
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
Yorum