Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
boşa masraf etme sen yaw..cam kenarı en güzelimini-midi-maksi- renk,çeşit ne ararsan..ama gördüklerini anlatmıyosun bize..ekrandan rakamdan başka bişi görmez olduk
yapsana naklen yayın:081:nasısa işlem yapmıyosun aldın yattın hisseye 1500 prim diye..
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
bir yerlerde bir terslik var gibi geliyor bana.....sağanak yağış olabilirmi......endeks 34.473 şu anda...
Hisler önemlidir, hele siz gibi borsayı yakından takip eden kişinin hisleri, önem veririrm, nedir icinizi daraltan terslik belirtileri paylaşır mısınız
yeni farkettim, hisseleri yazacağıma hisseleri yazmışım Kadı kızında da bulunıur o kadar hata
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
0.98 bir iki gün içinde hacimli geçilmeli, direnç bölgesi...
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yahu keten gelir gelmez ortalığı karıştıracaksın
Rıo damı sayıları unuttun, yoksa orada mı 10 luk sayma sistemi yerine başka sayma sistemleri kullanılıyor
%550 prim ne bre
5 lik sayma sistemine göre olmalı
Yahu keten gelir gelmez ortalığı karıştıracaksın
Rıo damı sayıları unuttun, yoksa orada mı 10 luk sayma sistemi yerine başka sayma sistemleri kullanılıyor
%550 prim ne bre
5 lik sayma sistemine göre olmalı
550 degil 5500(beşbinbeşyüz yazıyla).binary sistem kullanıyorum,ikili..
Yorum