Bereketli bir gün geçirmeniz dileğiyle GÜNAYDİN
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Lisemizdeki senetlerin dışında bugün izlenebilecek sentelerden bazıları...
BRYAT,LUKSK-CEYLN-EREGL-TCELL
Yorum
-
seans içi derinlik bilgileri
seans içi derinlik isteyenlere gün içi yardımcı olmaya çalışacağım.ama sadece simurg un köşesinden.tahmin edersiniz ki trading yaparken hız önemli ve ben tek bir blog da yardımcı olabilirim.Asla bir hisseyi kovalamayın. Bırakın hisseler sizin istediğiniz fiyata gelsin. Eğer kaçırırsanız da diğerlerine bakarsınız.
Yorum
-
Hmmm...YESUKAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterseans içi derinlik isteyenlere gün içi yardımcı olmaya çalışacağım.ama sadece simurg un köşesinden.tahmin edersiniz ki trading yaparken hız önemli ve ben tek bir blog da yardımcı olabilirim.
Ben derimki mümkünse sadece Simurg´un kösesi olmasinda sadece o konu icin acilmis olan baslikta yani Hisse derinlikleri topiginde olsun.... Sonra ne nasil neden gibi durumlar yasamayalim...
Burasi...
http://forum.keyborsa.com/showthread.php?t=1265&page=18
Umarim anlayisla karsilarsiniz Sn Yesukay...
Yorum
-
edit...
ok .
DÜZELTME----------------------- hisse derinlik köşesinde yardımcı olmaya çalışacağım.
derinlik bilgisi isteyen arkadaşlar ordan bana ulaşabilirler.Asla bir hisseyi kovalamayın. Bırakın hisseler sizin istediğiniz fiyata gelsin. Eğer kaçırırsanız da diğerlerine bakarsınız.
Yorum
-
-
-
-
-
Günaydın, gözünüz aydın dostlarBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
aynen hocam teşekkürler.tyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1,51 maliyetle bekliyoruz Ayhan hocam,
Allah razı olsun senden...
Yorum
-
MESTUC hocam dünki çay çorba içirebilir dediğiniz hisseler bugün hala dğrlerini koruyorlarmı ?
Yorum
-
hojam bi ara rysas demiştiniz sanki :081::081::081::081:MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster18/05.09
Hisse 1,35-1.32 kademelerinde işlem görerek yanıltmamış beni
Hisse günü 1.33 AO ile 1.34 seviyesinden kapatmış
Yorum
Yorum