MESUTC Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
DERIM E Açk. TarihiRef. TarihiKaynakKonular20/05/2009 20/05/2009 IMKB Bülteni TEMETTU Derimod Konfeksiyon Ayakkabı Deri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin 20.05.2009 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısında,29.04.2009 tarih 2009/06 nolu Yönetim Kurulu kararı gereği 2007 yılında dağıtılması gereken %20 oranındaki brüt kar'ın 486.147,00 TL olması gerekirken 422.157,00 TL dağıtılması sonucu ortaya çıkan 63.990,00 TL tutarındaki brüt kar farkı ile 12.05.2009 tarih, 2009/13 nolu Yönetim kurulu kararı gereği SPK Seri:IV, No:27, tebliğin altıncı maddesi gereğince 31.05.2008-31.05.2009 dönemi için hesaplanan 16.870,00 TL faizi ile birlikte toplam 80.860,00 TL'nın dağıtılmasına karar verildiği,2008 yılında Sermaye Piyasası Kurulu Mevzuatına göre hesaplanan net kar'dan birikmiş zararlar vergi ve diğer yasal yükümlülükler düşüldükten sonra yine Sermaye Piyasası Kurulu Mevzuatına göre net dağıtılabilir kar'ın %20 oranında brüt kar olarak dağıtılmasına karar verildiği,Murakıplığa eski murakıp Mehmet Akçelioğlu'nun seçildiği,2008 yılında herhangi bir bağış ve yardımda bulunulmadığı bildirilmiştir.Genel kurul toplantı tutanağı ekte yayınlanmaktadır.Toplam brüt temettü tutarının 128.567 TL , 1 TL nominal değerli hisseye düşen nakit temettünün brüt 0,0238087037 TL, net 0,0202373981 TL olduğu bilgisinin de yer aldığı Kar dağıtım tablosu ekte ve internet sitemizin "Şirketler" bölümünde yayınlanmaktadır.
-
mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesut hocam bende çay corba isterim
Ortağum çaktırmıyoruz ama... Benim gözüm senin hisselerde; senin gözün de benim yazdıklarımdaymıış meğersem
Bre ort ben ortağum nerden bulur, 5 yıldızlı otelde yemek parası çıkartıyor hisseleri diye seni içten içten kıskanup, çaktırmadan kendi yazdıklarımı bırakup senin hisselere dalayrum
Sen kendi 5 yıldızlı hisselerini bırakıp çaya simite mi tenezzül edersun
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
mavilim üstat cimrileşti bu ara; eli torbası boş geliyorr
Ben de sümsüklenip onun topiğinde sabahlıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Bi fikrim geldi
Yorum
-
Bundan sonra mavilim üstadın topiğinden adam aşırmanın formülünü buldum
Yorum
-
mavilim üstadın analizini yaptığı hisselerin seans içinde takibini pek yapamıyor, zamanı nasılsa yetmiyor; onun topikte zamansızlıktan seans içi bilgilendiremediği hisselere konalım, seans içi bilgilendirme mesajlarına boğalım topiği, o topikten adam çalalım
Yorum
-
Ayrıca bir süredir topikte bir dikkat ölçümü yapıyorum, şans dediğimiz nedir sorusunun yanıtını da vermiş olacağım böylelikle...
Şu ana kadar dikkatli davranan şanslı pek görünmedi topikte...Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
insan kendi şansını kendi yaratırmış felsefesine inanırım.buradakiler hepten şanslı.......MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAyrıca bir süredir topikte bir dikkat ölçümü yapıyorum, şans dediğimiz nedir sorusunun yanıtını da vermiş olacağım böylelikle...
Şu ana kadar dikkatli davranan şanslı pek görünmedi topikte...
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
ULKER BISKUVI SANAYI A.S.'NDEN GELEN YAZI:
SIRKET MERKEZINDE TOPLANAN ...
***ULKER*** ULKER BISKUVI SANAYI A.S.'NDEN GELEN YAZI:
SIRKET MERKEZINDE TOPLANAN YONETIM KURULUMUZ 21.05.2009 TARIHLI ASAGIDAKI
KARARI ALMISTIR. SIRKETIMIZIN; -ULUSLARARASI PIYASALARDA TAHVIL IHRACI AMACIYLA
KURULMUS OLAN ANCAK BUGUNE DEK HERHANGI BIR FONKSIYON ICRA ETMEMIS DURUMDAKI,
LUKSEMBURG'DA KURULU %99 ORANINDA BAGLI ORATKLIGI OLAN ULKER FINANCE SA
ISTIRAKININ TASFIYE EDILMESINE; -BU AMACLA MOODY'S SIRKETI ILE SURDURULMEKTE
OLAN DERECELENDIRME (RATING) ILISKISININ DE SONA ERDIRILMESINE KARAR
VERILMISTIR. ***ULKER***
Yorum
-
KUTAHYA PORSELEN SANAYI A.S.
BORSA BASKANLIGI TARAFINDAN SERMAYE PIYASASI ...
***KUTPO*** KUTAHYA PORSELEN SANAYI A.S.
BORSA BASKANLIGI TARAFINDAN SERMAYE PIYASASI KURULU'NUN SERI:VIII, NO:54
SAYILI OZEL DURUMLARIN KAMUYA ACIKLANMASINA ILISKIN TEBLIGI'NIN 'OLAGANDISI
FIYAT VE MIKTAR HAREKETLERI' BASLIKLI 17. MADDESINE ISTINADEN AYNI TEBLIG'IN 21
VE 22. MADDELERINE GORE ISTENEN ACIKLAMAYA CEVABEN GONDERDIGI 21.05.2009
TARIHLI YAZISI ASAGIYA CIKARILMISTIR. KONU:OLAGANDISI FIYAT HK. KAMUYA
ACIKLANMAMIS OZEL BIR DURUMUMUZ YOKTUR. ***KUTPO***
Yorum
-
BOYA FABRIKALARI SANAYI VE TICARET A.S.'NIN 21.05.2009 TARIHLI YAZISI ...
***DYOBY*** DYO BOYA FABRIKALARI SANAYI VE TICARET A.S.'NIN 21.05.2009 TARIHLI YAZISI ASAGIYA CIKARILMISTIR.
'SIRKETIMIZIN 21.05.2009 TARIHINDE YAPILAN 2008 YILI OLAGAN GENEL KURUL
TOPLANTISINDA ASAGIDAKI KARARLAR ALINMISTIR. 1. YONETIM KURULUNCA 1 YIL SURE
ICIN SECILEN BAGIMSIZ DIS DENETIM KURULUSU 'BASARAN NAS SERBEST MUHASEBECI MALI
MUSAVIRLIK A.S.' (PRICEWATERHOUSECOOPERS), TASVIP EDILDI. 2. YONETIM KURULU
UYESI SN. ATA MURAT KUDAT'IN ISTIFASI ILE BOSALAN YONETIM KURULU UYELIGINE,
KALAN SUREYI TAMAMLAMAK UZERE SECILEN SN.EKREM ERDEMLI'NIN, YONETIM KURULU
UYESI SN.TASKIN TUGLULAR'IN ISTIFASI ILE BOSALAN YONETIM KURULU UYELIGINE,
KALAN SUREYI TAMAMLAMAK UZERE SECILEN SN.OZGE ENGIN'IN VE YONETIM KURULU UYESI
SN. B.SAFA OCAK'IN ISTIFASI ILE BOSALAN YONETIM KURULU UYELIGINE, KALAN SUREYI
TAMAMLAMAK UZERE SECILEN SN.IRFAN CIMEN'IN UYELIKLERI TASVIP EDILDI. 3. SIRKET
ANA SOZLESMESININ 14. MADDESI UYARINCA MURAKIP ADEDI, 2 OLARAK TESBIT EDILDI.
KAMIL DEVECI VE ONUR OZTURK, 1 YIL SUREYLE MURAKIPLIK GOREVINE SECILDILER. 4.
SERMAYE PIYASASI KURULU'NUN 05.09.2005 TARIH VE 35/1105 SAYILI KARARI UYARINCA,
SPK'NIN SERI:XI, NO:25 SAYILI 'SERMAYE PIYASASINDA MUHASEBE STANDARTLARI
HAKKINDA TEBLIGINE'/ULUSLARARASI FINANSAL RAPORLAMA STANDARTLARINA (SERI:XI,
NO:25 SAYILI TEBLIG/UFRS) UYGUN OLARAK HAZIRLANMIS 31.12.2008 TARIHLI KONSOLIDE
BILANCOMUZ DIKKATE ALINARAK, TURK TICARET KANUNU'NUN (TTK) 324'UNCU MADDESI
UYARINCA, KONU GENEL KURULUN BILGISINE SUNULDU. 5. SIRKETIN 2008 YILI ICINDE
CESITLI KURUM VE KURULUSLARA YAPTIGI BAGIS VE YARDIMLARA ILISKIN ORTAKLARA
BILGI SUNULDU. 6. YIL KARI KONUSUNDA YAPILAN MUZAKERELERDE, 2008 YILI
FAALIYETLERININ ZARAR ILE SONUCLANMIS OLMASI NEDENIYLE KAR DAGITIMI YAPILMAMASI
HUSUSU ORTAKLARIN BILGISINE SUNULDU. 7. SIRKETIN BILGILENDIRME POLITIKASI GENEL
KURULUN BILGISINE SUNULDU. ' GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAGI GUNLUK BULTEN EKINDE
YAYINLANACAK OLUP, TUTANAKTA; SIRKETIN ILISKILI TARAFLARLA OLAN ISLEMLERIYLE
ILGILI 37 NO.LU BILANCO DIPNOTUNDA YER ALAN ACIKLAMALAR HAKKINDA BILGI
VERILDIGI HUSUSU DA YER ALMAKTADIR. ***DYOBY
Yorum
-
nur Hanım, gözünüz aydın, vanet 3.60 kademesinde işlem görmekte, beklentinize yeşil ışık yakmış görünmekteBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
EGE PROFIL TICARET VE SANAYI A.S.'NIN 21.05.2009 TARIHINDE YAPILAN OLAGAN ...
***EGPRO*** EGE PROFIL TICARET VE SANAYI A.S.'NIN 21.05.2009 TARIHINDE YAPILAN OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA, *
SERMAYE PIYASASI KURULU'NUN SERI:XI, NO:29 SAYILI TEBLIGI CERCEVESINDE
UMS/UFRS'YE GORE HAZIRLANMIS MALI TABLOLARDA 2008 YILINDA NET DONEM ZARARININ
(1.471.323) TL OLDUGU, DOLAYISIYLA DAGITILABILIR KAR SOZ KONUSU OLAMADIGINDAN
2008 YILI ZARARININ GECMIS DONEM KARLARINDAN MAHSUP EDILMESINE KARAR VERILDIGI,
* ANA SOZLESMENIN 'IDARE MECLISI' BASLIKLI 10., 'MECLIS TOPLANTILARI' BASLIKLI
11., 'IDARE MECLISININ YETKILERI VE AGIRLASTIRILMIS NISAPLAR' BASLIKLI 13.,
MADDELERININ TADILINE KARAR VERILDIGI, * SIRKET ANA SOZLESMESININ 10. MADDESI
GEREGINCE YONETIM KURULU'NUN 5 (BES) KISIDEN OLUSMASINA VE 2009 YILI OLAGAN
GENEL KURUL TOPLANTISINA KADAR GOREV YAPMAK UZERE YONETIM KURULU UYELIKLERINE
ARNOLD BENARI LEONTINA DECEUNINCK, CLEMENT EDMOND DE MEERSMAN, KOEN KURT
VERGOTE, ERGUN CICEKCI VE NURCAN GUNGOR'UN SECILMELERINE KARAR VERILDIGI, *
EKREM KAYI'NIN 2009 YILI FAALIYETLERINE ILISKIN OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISINA