M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mehmetayhan
    Demirbaş
    • 23 Temmuz 2008
    • 1850

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    DERIM 2.27 kademesinden işlem görmekte ANIL dostumuzun analizini yaptığı hisse çay çorba içirmeye hazırlanıyor
    DERIM E Açk. TarihiRef. TarihiKaynakKonular20/05/2009 20/05/2009 IMKB Bülteni TEMETTU Derimod Konfeksiyon Ayakkabı Deri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin 20.05.2009 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısında,29.04.2009 tarih 2009/06 nolu Yönetim Kurulu kararı gereği 2007 yılında dağıtılması gereken %20 oranındaki brüt kar'ın 486.147,00 TL olması gerekirken 422.157,00 TL dağıtılması sonucu ortaya çıkan 63.990,00 TL tutarındaki brüt kar farkı ile 12.05.2009 tarih, 2009/13 nolu Yönetim kurulu kararı gereği SPK Seri:IV, No:27, tebliğin altıncı maddesi gereğince 31.05.2008-31.05.2009 dönemi için hesaplanan 16.870,00 TL faizi ile birlikte toplam 80.860,00 TL'nın dağıtılmasına karar verildiği,2008 yılında Sermaye Piyasası Kurulu Mevzuatına göre hesaplanan net kar'dan birikmiş zararlar vergi ve diğer yasal yükümlülükler düşüldükten sonra yine Sermaye Piyasası Kurulu Mevzuatına göre net dağıtılabilir kar'ın %20 oranında brüt kar olarak dağıtılmasına karar verildiği,Murakıplığa eski murakıp Mehmet Akçelioğlu'nun seçildiği,2008 yılında herhangi bir bağış ve yardımda bulunulmadığı bildirilmiştir.Genel kurul toplantı tutanağı ekte yayınlanmaktadır.Toplam brüt temettü tutarının 128.567 TL , 1 TL nominal değerli hisseye düşen nakit temettünün brüt 0,0238087037 TL, net 0,0202373981 TL olduğu bilgisinin de yer aldığı Kar dağıtım tablosu ekte ve internet sitemizin "Şirketler" bölümünde yayınlanmaktadır.

Yorum

• MESUTC
      KEYFE KEDER YAZAR
      • 22 Mayıs 2008
      • 4444

mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      mesut hocam bende çay corba isterim
      Ortağum çaktırmıyoruz ama... Benim gözüm senin hisselerde; senin gözün de benim yazdıklarımdaymıış meğersem Bre ort ben ortağum nerden bulur, 5 yıldızlı otelde yemek parası çıkartıyor hisseleri diye seni içten içten kıskanup, çaktırmadan kendi yazdıklarımı bırakup senin hisselere dalayrum Sen kendi 5 yıldızlı hisselerini bırakıp çaya simite mi tenezzül edersun
      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• mehmetayhan
        Demirbaş
        • 23 Temmuz 2008
        • 1850

ahada mavilim hocam ğeldi

Yorum

• MESUTC
          KEYFE KEDER YAZAR
          • 22 Mayıs 2008
          • 4444

mavilim üstat cimrileşti bu ara; eli torbası boş geliyorr
          Ben de sümsüklenip onun topiğinde sabahlıyorum
          Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
            KEYFE KEDER YAZAR
            • 22 Mayıs 2008
            • 4444

Bi fikrim geldi

Yorum

• MESUTC
              KEYFE KEDER YAZAR
              • 22 Mayıs 2008
              • 4444

Bundan sonra mavilim üstadın topiğinden adam aşırmanın formülünü buldum

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

mavilim üstadın analizini yaptığı hisselerin seans içinde takibini pek yapamıyor, zamanı nasılsa yetmiyor; onun topikte zamansızlıktan seans içi bilgilendiremediği hisselere konalım, seans içi bilgilendirme mesajlarına boğalım topiği, o topikten adam çalalım

Yorum

• MESUTC
                  KEYFE KEDER YAZAR
                  • 22 Mayıs 2008
                  • 4444

Ayrıca bir süredir topikte bir dikkat ölçümü yapıyorum, şans dediğimiz nedir sorusunun yanıtını da vermiş olacağım böylelikle...
                  Şu ana kadar dikkatli davranan şanslı pek görünmedi topikte...

Yorum

• emeklica
                    Devekuşu Avcısı
                    • 30 Ağustos 2008
                    • 696

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Ayrıca bir süredir topikte bir dikkat ölçümü yapıyorum, şans dediğimiz nedir sorusunun yanıtını da vermiş olacağım böylelikle...
                    Şu ana kadar dikkatli davranan şanslı pek görünmedi topikte...
                    insan kendi şansını kendi yaratırmış felsefesine inanırım.buradakiler hepten şanslı.......
                    sabır,şükür,tevekkül.

Yorum

• yusuf79
                      Tecrübeli
                      • 25 Mart 2009
                      • 517

ULKER BISKUVI SANAYI A.S.'NDEN GELEN YAZI:
                      SIRKET MERKEZINDE TOPLANAN ...
                      ***ULKER*** ULKER BISKUVI SANAYI A.S.'NDEN GELEN YAZI:
                      SIRKET MERKEZINDE TOPLANAN YONETIM KURULUMUZ 21.05.2009 TARIHLI ASAGIDAKI
                      KARARI ALMISTIR. SIRKETIMIZIN; -ULUSLARARASI PIYASALARDA TAHVIL IHRACI AMACIYLA
                      KURULMUS OLAN ANCAK BUGUNE DEK HERHANGI BIR FONKSIYON ICRA ETMEMIS DURUMDAKI,
                      LUKSEMBURG'DA KURULU %99 ORANINDA BAGLI ORATKLIGI OLAN ULKER FINANCE SA
                      ISTIRAKININ TASFIYE EDILMESINE; -BU AMACLA MOODY'S SIRKETI ILE SURDURULMEKTE
                      OLAN DERECELENDIRME (RATING) ILISKISININ DE SONA ERDIRILMESINE KARAR
                      VERILMISTIR. ***ULKER***

Yorum

• yusuf79
                        Tecrübeli
                        • 25 Mart 2009
                        • 517

KUTAHYA PORSELEN SANAYI A.S.
                        BORSA BASKANLIGI TARAFINDAN SERMAYE PIYASASI ...
                        ***KUTPO*** KUTAHYA PORSELEN SANAYI A.S.
                        BORSA BASKANLIGI TARAFINDAN SERMAYE PIYASASI KURULU'NUN SERI:VIII, NO:54
                        SAYILI OZEL DURUMLARIN KAMUYA ACIKLANMASINA ILISKIN TEBLIGI'NIN 'OLAGANDISI
                        FIYAT VE MIKTAR HAREKETLERI' BASLIKLI 17. MADDESINE ISTINADEN AYNI TEBLIG'IN 21
                        VE 22. MADDELERINE GORE ISTENEN ACIKLAMAYA CEVABEN GONDERDIGI 21.05.2009
                        TARIHLI YAZISI ASAGIYA CIKARILMISTIR. KONU:OLAGANDISI FIYAT HK. KAMUYA
                        ACIKLANMAMIS OZEL BIR DURUMUMUZ YOKTUR. ***KUTPO***

Yorum

• yusuf79
                          Tecrübeli
                          • 25 Mart 2009
                          • 517

BOYA FABRIKALARI SANAYI VE TICARET A.S.'NIN 21.05.2009 TARIHLI YAZISI ...***DYOBY*** DYO BOYA FABRIKALARI SANAYI VE TICARET A.S.'NIN 21.05.2009 TARIHLI YAZISI ASAGIYA CIKARILMISTIR.
                          'SIRKETIMIZIN 21.05.2009 TARIHINDE YAPILAN 2008 YILI OLAGAN GENEL KURUL
                          TOPLANTISINDA ASAGIDAKI KARARLAR ALINMISTIR. 1. YONETIM KURULUNCA 1 YIL SURE
                          ICIN SECILEN BAGIMSIZ DIS DENETIM KURULUSU 'BASARAN NAS SERBEST MUHASEBECI MALI
                          MUSAVIRLIK A.S.' (PRICEWATERHOUSECOOPERS), TASVIP EDILDI. 2. YONETIM KURULU
                          UYESI SN. ATA MURAT KUDAT'IN ISTIFASI ILE BOSALAN YONETIM KURULU UYELIGINE,
                          KALAN SUREYI TAMAMLAMAK UZERE SECILEN SN.EKREM ERDEMLI'NIN, YONETIM KURULU
                          UYESI SN.TASKIN TUGLULAR'IN ISTIFASI ILE BOSALAN YONETIM KURULU UYELIGINE,
                          KALAN SUREYI TAMAMLAMAK UZERE SECILEN SN.OZGE ENGIN'IN VE YONETIM KURULU UYESI
                          SN. B.SAFA OCAK'IN ISTIFASI ILE BOSALAN YONETIM KURULU UYELIGINE, KALAN SUREYI
                          TAMAMLAMAK UZERE SECILEN SN.IRFAN CIMEN'IN UYELIKLERI TASVIP EDILDI. 3. SIRKET
                          ANA SOZLESMESININ 14. MADDESI UYARINCA MURAKIP ADEDI, 2 OLARAK TESBIT EDILDI.
                          KAMIL DEVECI VE ONUR OZTURK, 1 YIL SUREYLE MURAKIPLIK GOREVINE SECILDILER. 4.
                          SERMAYE PIYASASI KURULU'NUN 05.09.2005 TARIH VE 35/1105 SAYILI KARARI UYARINCA,
                          SPK'NIN SERI:XI, NO:25 SAYILI 'SERMAYE PIYASASINDA MUHASEBE STANDARTLARI
                          HAKKINDA TEBLIGINE'/ULUSLARARASI FINANSAL RAPORLAMA STANDARTLARINA (SERI:XI,
                          NO:25 SAYILI TEBLIG/UFRS) UYGUN OLARAK HAZIRLANMIS 31.12.2008 TARIHLI KONSOLIDE
                          BILANCOMUZ DIKKATE ALINARAK, TURK TICARET KANUNU'NUN (TTK) 324'UNCU MADDESI
                          UYARINCA, KONU GENEL KURULUN BILGISINE SUNULDU. 5. SIRKETIN 2008 YILI ICINDE
                          CESITLI KURUM VE KURULUSLARA YAPTIGI BAGIS VE YARDIMLARA ILISKIN ORTAKLARA
                          BILGI SUNULDU. 6. YIL KARI KONUSUNDA YAPILAN MUZAKERELERDE, 2008 YILI
                          FAALIYETLERININ ZARAR ILE SONUCLANMIS OLMASI NEDENIYLE KAR DAGITIMI YAPILMAMASI
                          HUSUSU ORTAKLARIN BILGISINE SUNULDU. 7. SIRKETIN BILGILENDIRME POLITIKASI GENEL
                          KURULUN BILGISINE SUNULDU. ' GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAGI GUNLUK BULTEN EKINDE
                          YAYINLANACAK OLUP, TUTANAKTA; SIRKETIN ILISKILI TARAFLARLA OLAN ISLEMLERIYLE
                          ILGILI 37 NO.LU BILANCO DIPNOTUNDA YER ALAN ACIKLAMALAR HAKKINDA BILGI
                          VERILDIGI HUSUSU DA YER ALMAKTADIR. ***DYOBY

Yorum

• MESUTC
                            KEYFE KEDER YAZAR
                            • 22 Mayıs 2008
                            • 4444

nur Hanım, gözünüz aydın, vanet 3.60 kademesinde işlem görmekte, beklentinize yeşil ışık yakmış görünmekte

Yorum

• yagmur
                              Kıdemli
                              • 29 Nisan 2008
                              • 4717

*moody's, "kimya sektöründe talebin 2010 ilk ve ikinci çeyrekte artması muhtemel"

(21/05/2009 - 14:28:38)
                              Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yusuf79
                                Tecrübeli
                                • 25 Mart 2009
                                • 517

EGE PROFIL TICARET VE SANAYI A.S.'NIN 21.05.2009 TARIHINDE YAPILAN OLAGAN ...***EGPRO*** EGE PROFIL TICARET VE SANAYI A.S.'NIN 21.05.2009 TARIHINDE YAPILAN OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA, *
                                SERMAYE PIYASASI KURULU'NUN SERI:XI, NO:29 SAYILI TEBLIGI CERCEVESINDE
                                UMS/UFRS'YE GORE HAZIRLANMIS MALI TABLOLARDA 2008 YILINDA NET DONEM ZARARININ
                                (1.471.323) TL OLDUGU, DOLAYISIYLA DAGITILABILIR KAR SOZ KONUSU OLAMADIGINDAN
                                2008 YILI ZARARININ GECMIS DONEM KARLARINDAN MAHSUP EDILMESINE KARAR VERILDIGI,
                                * ANA SOZLESMENIN 'IDARE MECLISI' BASLIKLI 10., 'MECLIS TOPLANTILARI' BASLIKLI
                                11., 'IDARE MECLISININ YETKILERI VE AGIRLASTIRILMIS NISAPLAR' BASLIKLI 13.,
                                MADDELERININ TADILINE KARAR VERILDIGI, * SIRKET ANA SOZLESMESININ 10. MADDESI
                                GEREGINCE YONETIM KURULU'NUN 5 (BES) KISIDEN OLUSMASINA VE 2009 YILI OLAGAN
                                GENEL KURUL TOPLANTISINA KADAR GOREV YAPMAK UZERE YONETIM KURULU UYELIKLERINE
                                ARNOLD BENARI LEONTINA DECEUNINCK, CLEMENT EDMOND DE MEERSMAN, KOEN KURT
                                VERGOTE, ERGUN CICEKCI VE NURCAN GUNGOR'UN SECILMELERINE KARAR VERILDIGI, *
                                EKREM KAYI'NIN 2009 YILI FAALIYETLERINE ILISKIN OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISINA
                                KADAR GOREV YAPMAK UZERE DENETCI OLARAK SECILDIGI, * SIRKETIN 2009 YILI MALI
                                HESAPLARI ILE ILGILI OLARAK SERMAYE PIYASASI MEVZUATINA GORE YAPILMASI GEREKEN
                                BAGIMSIZ DIS DENETLEME ICIN GUNEY SERBEST MUHASEBECILIK MALI MUSAVIRLIK
                                A.S.'NIN SECILMESI KONUSUNDA YONETIM KURULU TARAFINDAN ALINAN KARARIN
                                ONAYLANDIGI, * SIRKETIN 2008 YILINDA 11.900 TL BAGIS VE YARDIMDA BULUNDUGU
                                HAKKINDA KATILANLARA BILGI VERILDIGI BILDIRILMISTIR. ***EGPRO***

Yorum

Working...
                                X

Debug Information