M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • yusuf79
    Tecrübeli
    • 25 Mart 2009
    • 517

0.46-0.48 aralığı alım için çok uygun gibime geliyor takibimdeki hisse değildi ama son dakikada ilgimi çekti acemi listeme ekledim..

Yorum

• ARAGONN
      Tecrübeli
      • 11 Mayıs 2008
      • 321

Benden borsacı olmas yaf. Sabah 7.30da ders başlıyo eve 13.00da geliyorum. Kahvaltı yapıp 14 gibi yatıyorum. Arada gözümü açabilirsem yarım saatkadar seansa bakabiliyorum. Mesut Hocam silver dedi aldım geri uyumuşum:( satamadım elimde kaldı.
      Gece seansıda olsa bu borsanın olmamı sankim?
      HERKES ÖLÜR AMA HERKES YAŞAMAZ

Yorum

• ketenhelva
        ..................
        • 10 Aralık 2008
        • 1488

iyi geceler aragones..
        her şey olacağına varır..

Yorum

• ARAGONN
          Tecrübeli
          • 11 Mayıs 2008
          • 321

yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          0.46-0.48 aralığı alım için çok uygun gibime geliyor takibimdeki hisse değildi ama son dakikada ilgimi çekti acemi listeme ekledim..
          Ben bu Vakkoya ısınamadım gitti. Yusuf Hocam Urfaya yeni mi atandınız? Bnede 3 yıl o civardaydım da antepte. Antepi beğenmeyip istifa etmiştim. Geri dönüşte Batmana verdiler beni. İlk işim antepi ziyarete gitmek oldu. Kıymetini bilmemişiz:(:(

Yorum

• gica
            Aktif
            • 18 Mart 2009
            • 250

benim kepenkler kapanır, uyku bedeni sarmakta herkeşe ii geceler...
            "Takımı yenildiğinde üzülmeyen
            futbolcu, hiçbir zaman
            büyük futbolcu olamaz."
            Gheorghe Hagi

Yorum

• ARAGONN
              Tecrübeli
              • 11 Mayıs 2008
              • 321

İyi geceler sn. Gica kepenkleri kapattıktan sonra kilitlemeyi unutmayın. Malum kötü zamanlardayız.

Yorum

• ARAGONN
                Tecrübeli
                • 11 Mayıs 2008
                • 321

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                iyi geceler aragones..
                Yaf Keten bu adamdan dolayı nickimi değiştirecem. Bide fenerbahçeyi tutuyorum ben. Geçi sizin bahsettiğiniz Lois Aragonestir kanımca

Yorum

• MESUTC
                  KEYFE KEDER YAZAR
                  • 22 Mayıs 2008
                  • 4444

dogrudur..imdii bi fikir borası yapalım,gürdügüm yazdıgınız pek çok hissede her ne kadar trade amaçlıda olsa eger hissede gidecek güç varsa deyu bir imzanız var,bazı hisselerdede o gücün var oldugu gözlemleniyor,bu durumda orta vade ecilc hedefinizinde 1.20 ler civarında oldugunu varsayarsak,tradeden bu getiriyi yakalamak var iken neden 3 aycı olmaklık lazımdır??
                  Ecılc da beklentim yukarıda, 1.50 civarı
                  Trade yorucudur, ve sanıldığı gibi ov hisseler kadar kazanmak çoğu kez daha zordur.

prkte yi 21.11.2008 de yazdım 0.66 idi ogünkü en düşük fiyatı, hani herkesin cümbür cemaat sattığı elinde ne varsa fiyat gözetmeden bıraktığı gün, isc garan ve İMKB 30 hisselerini o gün yazdım, Prkte yi 0.85 olmalı tekrar yazdım, şu anda %120 civarında bir getiri demektir,
                  Kozaa yı 31.12.2008 günü 0.84-0.86 kademelerinde gitgel yaparken yazdım, 1.70 seviyesini gördü %100 getiri demektir
                  ECILC yi Mart ayı başında yazdım, 0.76-0.80 kademelerinden alım aralığı verdim. Ama 0.79 seviyesinden aşağıya inmedi, bugün 1.21 seviyesinden işlem gördü 1.20 seviyesini baz alırsanız %50 getiri demektir
                  SNGYO 1.35 kademesinde yazdım trade amaçlı, sonra 1ç49 seviyesinde ov dülşünülebilir dedim, % sini siz hesaplayın...
                  trade de 3-4 ayda kağıt üzerinde bu orandan fazla kazanmak mümkün görünse de çoğu kez kazanamazsınız... Üstelik yorucudur, sürekli dikkat ve efor ister
                  Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
                    KEYFE KEDER YAZAR
                    • 22 Mayıs 2008
                    • 4444

ARAGONN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Benden borsacı olmas yaf. Sabah 7.30da ders başlıyo eve 13.00da geliyorum. Kahvaltı yapıp 14 gibi yatıyorum. Arada gözümü açabilirsem yarım saatkadar seansa bakabiliyorum. Mesut Hocam silver dedi aldım geri uyumuşum:( satamadım elimde kaldı.
                    Gece seansıda olsa bu borsanın olmamı sankim?

Bizim topik hızlı kumarcı, çok uykucu bir topik bre...
                    telaşa mahal yok, yarına çay çorbayı çıkarır merak etmeyin
                    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• ketenhelva
                      ..................
                      • 10 Aralık 2008
                      • 1488

Yaf Keten bu adamdan dolayı nickimi değiştirecem. Bide fenerbahçeyi tutuyorum ben. Geçi sizin bahsettiğiniz Lois Aragonestir kanımca
                      yok o louis ten hicas kardiş anlıyo..

Yorum

• ARAGONN
                        Tecrübeli
                        • 11 Mayıs 2008
                        • 321

Sn Hocam aslında bugün siz yazdıktan sonra bi gözüm açıkken. Tekfenleri verip 0.6dan silver aldım 10 dk sonra istesem 0.64e falan verebilirmişim heralde çay çorbadan fazlası eder buda
                        Aama kısmet değilmiş. Walla size minnettarım gerçekten Bi Mavilim Hocam bide Sizin sayenizde borsacıyım diye geçinmeye başladım( bide Sn Penguen vardı ama, pek uğramıyo artık:()
                        Alet işler el öğünür hesabı.

Yorum

• ketenhelva
                          ..................
                          • 10 Aralık 2008
                          • 1488

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Ecılc da beklentim yukarıda, 1.50 civarı
                          Trade yorucudur, ve sanıldığı gibi ov hisseler kadar kazanmak çoğu kez daha zordur.

prkte yi 21.11.2008 de yazdım 0.66 idi ogünkü en düşük fiyatı, hani herkesin cümbür cemaat sattığı elinde ne varsa fiyat gözetmeden bıraktığı gün, isc garan ve İMKB 30 hisselerini o gün yazdım, Prkte yi 0.85 olmalı tekrar yazdım, şu anda %120 civarında bir getiri demektir,
                          Kozaa yı 31.12.2008 günü 0.84-0.86 kademelerinde gitgel yaparken yazdım, 1.70 seviyesini gördü %100 getiri demektir
                          ECILC yi Mart ayı başında yazdım, 0.76-0.80 kademelerinden alım aralığı verdim. Ama 0.79 seviyesinden aşağıya inmedi, bugün 1.21 seviyesinden işlem gördü 1.20 seviyesini baz alırsanız %50 getiri demektir
                          SNGYO 1.35 kademesinde yazdım trade amaçlı, sonra 1ç49 seviyesinde ov dülşünülebilir dedim, % sini siz hesaplayın...
                          trade de 3-4 ayda kağıt üzerinde bu orandan fazla kazanmak mümkün görünse de çoğu kez kazanamazsınız... Üstelik yorucudur, sürekli dikkat ve efor ister
                          haklısınız üstünüze afiyet bi yorgunluk var bugünlerde üstümde,zere ondanmış..

Yorum

• ketenhelva
                            ..................
                            • 10 Aralık 2008
                            • 1488

aragon o..

Yorum

• MESUTC
                              KEYFE KEDER YAZAR
                              • 22 Mayıs 2008
                              • 4444

Ben müsadenizi isteyip dinlensem iyi olacak karpuzun dibi buz tuttu kesen yok

İyi geceler kalan topik sakinlerine

Yorum

• ARAGONN
                                Tecrübeli
                                • 11 Mayıs 2008
                                • 321

aragon o..
                                Doğru yaf Keten haklısınız. Şair olan Louis Aragorn olacaktı sanırım

Yorum

Working...
                                X

Debug Information