Acaba bu anlaşma hisse senedine ynsıyacak mı görücez..
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereskiden hoplardı camdan bakarkene,hoplama neki bende peşinden. ama şimdi niyeyse hoplamıyyo,depreşyon olduk galba..
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
-
-
yooo duymadım sen nerden duydun?ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergica ateist volkswagen lafını duydunmu hiç.."Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
benim kulaklar yelken bezi gibi.kepçe yani,duyarım ben..gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryooo duymadım sen nerden duydun?
her şey olacağına varır..
Yorum
-
rengi beyaz ama!!!gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGördüğün resim bizzat kendisi çileğin çok uğraştım kerataya
her şey olacağına varır..
Yorum
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternasıl yok hocam ya,yüz bin milyon baloncugum oldu..anelt var,golds var,tkfen var,iheva var,ihlas var,rysas var,viking var.bir iki daha olması gerek ama hatırlayamadım şimdi..yazınca aklıma geldi rysas ı yarın yolculayım..nerde kıl kuyruk hisseler var bende yani..ayıp etmeyim hisselere şimdi,bazıları kıl kuyruk..
garpuz kesildimi..
maşallahın var keten 90 koldan sarmışsın valla
kaçacak yer kalmamış
"Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
yok yahu.bildigimden degil bu aymazlıktan,baksana daha adlarını bile aklımda tutamıyorumki..en iyisi tam takip edebilecegin 4 yada 5 hisse..gerisini sallayacan..gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermaşallahın var keten 90 koldan sarmışsın valla
kaçacak yer kalmamışher şey olacağına varır..
Yorum
Yorum