Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
spek kağıdı zamanında binip zamanında inme becerisi ister
hocam gel artık yahu.çalış çalış nereye kadar,gelde iki çift lafın belini kıralım,çok gerekiyorsa ben yarın tüyo veririm(amma sonra ne olur onu bilmem),yeter artık çalıştıgın,ara ver te be kızanım..
doğru diyonda üstad herkes almış olmksa bi bende yok almasm topiğe ayıp olmaz mı
heyecana birebir, günlük kısa zamanda çay çorba ikram da edebilür, geç kalırsan rezil de
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
yahu güzel potinler dururken neyinize spek kağıdı!...
Eee o zaman niye yazıyorsun der gibi birşeyler duyar gibi oluyorum
Benim stratejim hemen al-sat üzerine kurulu, (portföyümün en fazla %30 u ile) yoksa ben de spek kağıtlarda sadece trade amaçlı çay çorbaya oynarım günlük tutmazsa, 2.3 güne sarkar...
evet mesut hocam hep %30 üzerine gidiyorsunuz,arada birde tek tük orta vade söylüyorsunuz..hangileri onlar;ecilc,deva,sabancı,goç,adel midur??
inşallah,inşallah.hocayıda alıp gelcem bigün,sürmenaj yapcek sonra çok çalışmaktan..
:d
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
evet mesut hocam hep %30 üzerine gidiyorsunuz,arada birde tek tük orta vade söylüyorsunuz..hangileri onlar;ecilc,deva,sabancı,goç,adel midur??
goç yazmadım, deva da yazmadım. Koza, prkte, ecılc, rysas, ısbank sahol garan Sngyo, trcas, petun vakıfbank ov yazdıklarımdı
OV her hisse her daim yazılmaz ki bre, zaten ov 3 ay civarıdır 3 ayda 2 hisse ov yeter, 1 hisse kv 1 hisse trade toplam 5 hisse portföyümdür maksimum 7 olur
goç yazmadım, deva da yazmadım. Koza, prkte, ecılc, rysas, ısbank sahol garan Sngyo, trcas, petun vakıfbank ov yazdıklarımdı
OV her hisse her daim yazılmaz ki bre, zaten ov 3 ay civarıdır 3 ayda 2 hisse ov yeter, 1 hisse kv 1 hisse trade toplam 5 hisse portföyümdür maksimum 7 olur
dogrudur..imdii bi fikir borası yapalım,gürdügüm yazdıgınız pek çok hissede her ne kadar trade amaçlıda olsa eger hissede gidecek güç varsa deyu bir imzanız var,bazı hisselerdede o gücün var oldugu gözlemleniyor,bu durumda orta vade ecilc hedefinizinde 1.20 ler civarında oldugunu varsayarsak,tradeden bu getiriyi yakalamak var iken neden 3 aycı olmaklık lazımdır??
RAPOR-VAKKO TEKNİK ANALİZİ(ANADOLU YATIRIM)
Anadolu Yatırım (www.anadoluyatirim.com.tr) Tarafından
Hazırlanan Teknik Analiz Raporu:
"Teknik olarak dip seviyelerden kurtulma süreci devam etmekte,
hissede daha öncede ilk tepki sürecinin beklediğimiz gibi gelişmesi
sonrası bugunlerde ikincil hareketliliğin başlayabileceğini
söyleyebiliriz.
Hissenin ilk adımda ......0.48 ara direnç noktasını geçmesi ile
beraber ikinci tepkinin başlaması ve ikinci tepki süreci içinde ilk
adımda 0.48 ve 0.50 üzerinde hareketlilik beklemekteyiz.
Daha büyük adımda ise .0.58-0.62 bölgesi hedef olarak izlenebilir.
Hissenin ikincil tepki hareketliliğinin orta ve uzun vadeye
yönelik önemli işaretleride verdiğini düşünmekteyiz.
Böyle bir tabloda büyük adım hedef seviyesinin denenmesi,
geçilebilmesi vede elinde bir süreliğine hisse tutanlar açısından
avantajlı bir durum getirebileceğini söyleyebiliriz.
Tabiki piyasada kısa vadede fırsatlar kaçmaz felsefesi ile
davranan al-sat veya sat-al (trade piyasasını işaret eden ) yapı
içinde olmamız sebebi ile gunlük işlemlerin çok daha fırsat verdiğini
hep beraber görmekteyiz.
Zararkes seviyesi ise ..........0.42. olarak izlenebilir.
Zaman stop aralığı ise .........1-3 seans olarak izlenebilir.
Verdiğimiz zaman stop aralığındaki espri ise, ifade ettiğimiz
zaman içinde beklediğimiz hareketlilik başlamadığı taktirde aşağıdaki
zararkes (stop loss) seviyesinden daha önce, kontur garanti olması ve
daha az zararla veya karla veya aynı fiyattan çıkılması açısından çok
önemsediğimiz bir uyarı olarak izlenebileceğini söyleyebiliriz.
Tabiki piyasadaki diğer 350 fırsattan yararlanılması açısından
nakit likit kalmanın ne kadar önemli olduğunu içinde bulunduğumuz
al-sat veya sat-al (trade piyasası içinde ) olmamız sebebi ile
değerlendirilmesi gerektiğini düşünmekteyiz. Bu vesile ile
raporlarımızda bu uyarıyı yapmaktayız.
İlk adımına ulaşmaş ise isteğinize görede satış yapılabilir veya
ikinci adımı beklemek size kalmıştır anlamı taşımaktadır."
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım
danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti,
aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen
bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı
sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve