bu arada süt süt deyip durdum emme almadım..cukkalar suyunu çekmiş,şişmeye bıraktım bende,bir nevii nadas yani..
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
bu arada,burada bi buluşumu paylaşıcam sizlerle..paylaşımcı ruhum galeyana geldi yani..
viski en güzel olgunlaşmış,soyulmuş şeftali ile iyi gidiyor..demedi demeyin..ahanda buluş..her şey olacağına varır..
Yorum
-
-
en güzel içki sudur.seviniz sevdiriniz...............ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu arada,burada bi buluşumu paylaşıcam sizlerle..paylaşımcı ruhum galeyana geldi yani..
viski en güzel olgunlaşmış,soyulmuş şeftali ile iyi gidiyor..demedi demeyin..ahanda buluş..
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
bu dabiii;dabi dabi alanda gaçanmıdaki gibi onaylama dabisimi,,yoksa bu dabiii,dabiat ananın kucagında kuş cıvıltıları dinleyurumdaki dabii mi??MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
olmamamı olmaz dabiii
her şey olacağına varır..
Yorum
-
yarın pınsu al diyosun yane emeklica hocam..emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteren güzel içki sudur.seviniz sevdiriniz...............
Yorum
-
aman yanlış anlaşılmasın.öyle bişey demedim...daha inceleme yapmadım..ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarın pınsu al diyosun yane emeklica hocam..
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
dibini kokladıydık bozuk çıktıemeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkarpuzuda pek severim.............
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Güzeldir güzelemeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraman yanlış anlaşılmasın.öyle bişey demedim...daha inceleme yapmadım..
ayrınyılı bakamadım ama güzeldi geçen perşembe günü baktığımda
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
korkma emeklica hocam latife,borsa işini ögrenemedik isede yol yöntemini ögrendik sayılır..az telaş yapabileceginizde aklıma gelmedi degil hani..:037:emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraman yanlış anlaşılmasın.öyle bişey demedim...daha inceleme yapmadım..her şey olacağına varır..
Yorum
-
hayatta en korktuğum hızlı araba sürerken,uçurumdan yuvarlandığımda yanımda dostların olmasıdır...................ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkorkma emeklica hocam latife,borsa işini ögrenemedik isede yol yöntemini ögrendik sayılır..az telaş yapabileceginizde aklıma gelmedi degil hani..:037:
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
mesut hocam size teknik bir soru sorucıim;emeklica hocamızda bahsedince karpuz kabugunu düşürdü aklıma,şudur efenim:siz bu pınarlardan petun ile hissi bir yakınlaşma içindemisiniz,onu dahamı çok seversiniz.genellikle onu telaffuz ettiginizden..(mesela benim hissi hisselerimde akbank,aksgrt,tire şimdilik.ne zaman görsem agzım buruluyor ham şam hurması yemiş gibi,içim ürperiyo,tüylerim diken diken oluyo)..her şey olacağına varır..
Yorum
-
o halde yavaş süreceksiniz arabayı,çözümü çok kolay ama..emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayatta en korktuğum hızlı araba sürerken,uçurumdan yuvarlandığımda yanımda dostların olmasıdır...................

Yorum
-
-
adrenalin iz may best firent...................ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero halde yavaş süreceksiniz arabayı,çözümü çok kolay ama..

sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
Yorum