iyi akşamlar.............
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
iyi akşamlar,
sağlıkla kalın.. hoşçakalın
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
tekrar gönderdim..yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterketenhelva ben son özel mesajı açamadım,boş görünüyorher şey olacağına varır..
Yorum
-
Sn Yağmur çok tşk ederim verdiğiniz bilgiler için
İyi akşamlar M&M Mutlu Mesut topik sakinleri
Karpuz kesme seansına bekleriz
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
Mesut Hocam buarada artık üye olmayanlar içeriği izleyemiyor..Hayırlısı olsun,zaten eğer sürekli okunuyorsa üye olmak daha avantajlı olur,sonuçta insan her konuştuğu üyeden bir tecrübe ediniyor.Bu üyelik bana çok şey kattı diye düşünüyorum..saygılar..
Yorum
-
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergarpuzu erken kessek olmamı..
olmamamı olmaz dabiii
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Gönderdiğiniz tekrardan boş bir mesaj mıketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertekrar gönderdim..
mesajların boşluğu!... Boşlukta gezen mesaj topluluğu, keteniğinin şal ipek mesajları filmi mi..
Yorum
-
bilmiyım.ben yükleyip gönderttiriyom emme gidene kadar fareler yeyip bitiriyosa elbet boşalmış olur..MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGönderdiğiniz tekrardan boş bir mesaj mı
mesajların boşluğu!... Boşlukta gezen mesaj topluluğu, keteniğinin şal ipek mesajları filmi mi..
her şey olacağına varır..
Yorum
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergarpuzu erken kessek olmamı..karpuzuda pek severim.............MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
olmamamı olmaz dabiii
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
Yorum