M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • yagmur
    Kıdemli
    • 29 Nisan 2008
    • 4717

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arnolda döndü odun kese kese,birazda dinlensin..
    çiçek eksin,bahçeye gübre atsın,otlar var daha ayıklanacak...

off offf 20 m'2 bahçem olsa ..eve girmemm sinir stres kalmaz..toprak ana nın bağrında ...offf EDY bil kıymetini..bahçesi olan çok sanslı..beton içinde yaşarken mezara girmiş gibi hissediyorum..

net te bile bağ bahçe yeşillik orman seyrederim..cayycayycayykeyfe bak

keten camdan seyreder,ben ekrandan..

git bahçeye kardeşim..
    Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• EDY
      Yasaklı
      • 15 Aralık 2008
      • 1381

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      şşııtt şşttt sakin oll.......

sinirlerine hakim ol.....

bahçede atsana stresini..
      Seans arasi yine odun yardim.. Bitti sayilir... Benim kollarda gitti sayilir....

Yorum

• ketenhelva
        ..................
        • 10 Aralık 2008
        • 1488

demek bu yıl ekonomide %3.6 degil 5.1 küçülme bekliyor imf..alacam yıl sonu hocanın püsküüsünü..ah ulen ah dagda çoban degil ekonomist olacak adammışım..
        her şey olacağına varır..

Yorum

• mehmetcengiz55
          Aktif
          • 24 Mart 2009
          • 62

Gedik Yatırım Ortaklığı hakkındaki görüşleriniz nedir ayhan abi
          ^^ALLAH İLMİ İSTEYENE ZENGİNLİĞİ DİLEDİGİNE VERİRMİŞ^^

Yorum

• yagmur
            Kıdemli
            • 29 Nisan 2008
            • 4717

Finans Yatırım raporunda %2 artış potansiyeli taşıyan Tofaş'ı tavsiye listesinden çıkardı.
            Detaylar:

23 Mart'tan bu yana İMKB-100'ün %32 üzerinde performans göstermesinin ardından Tofaş'ı en çok tavsiye ettiklerimiz listesinden çıkarıyoruz ve hisse için tavsiyemizi Endekse Yakın Getiri'ye çekiyoruz.

12 aylık hedef fiyatımız olan 2.12 Tl sadece %2 artış potansiyeli ifade ediyor. Geçen ay hisse fiyatındaki artışın temel sebebi hükümetin araç satışlarını artırmak için yaptığı vergi indirimleri sayesinde yatırımcıların otomotiv sektörü algısının iyileşmesi olarak görülebilir. Tofaş, hisse fiyatı reaksiyonu açısından bu indirimlerden en fazla yararlanan oldu çünkü hisse değerinin altındaydı ve İMKB'de yer alan di
            Ğer otomotiv şirketlerinin altında performans gösteriyordu.

Hissenin geçen ay gösterdiği güçlü performansın ardından kısa vadede durulmasını bekliyoruz, bu sebeple taktiksel olarak verdiğimiz Endeksin Üzerinde Getiri tavsiyemizi Nötr'e düşürüyoruz, uzun vade için görüşümüz hala pozitif.

Şu anda en çok tavsiye ettiklerimiz arasında, İş Bankası, Anadolu Efes, BIM, Türk Hava Yolları, ve Anadolu Hayat var.
            Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• EDY
              Yasaklı
              • 15 Aralık 2008
              • 1381

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              çiçek eksin,bahçeye gübre atsın,otlar var daha ayıklanacak...

off offf 20 m'2 bahçem olsa ..eve girmemm sinir stres kalmaz..toprak ana nın bağrında ...offf EDY bil kıymetini..bahçesi olan çok sanslı..beton içinde yaşarken mezara girmiş gibi hissediyorum..

net te bile bağ bahçe yeşillik orman seyrederim..cayycayycayykeyfe bak

keten camdan seyreder,ben ekrandan..

git bahçeye kardeşim..
              iyide... 800 metrekare bahce... Zaten benim odamin caminda tüm görüntü....

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

OLMKS 4.04-4.08 kademelerinden aşağı düşürülmek istenmiyor ve toplanıyor, yukarı harekete hazırlanıyor görünümünde ama ne zaman ...
                Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• yagmur
                  Kıdemli
                  • 29 Nisan 2008
                  • 4717

ABD bankaları stres testi sonuçlarını Cuma alacak

Wall Street Journal'ın hükümet yetkililerine dayandırdığı haberine
                  göre ABD bankaları, stres testlerini sonuçlarına ilişkin olarak Cuma
                  sabahı regülatörler tarafından bilgilendirilecekler...

Yorum

• yagmur
                    Kıdemli
                    • 29 Nisan 2008
                    • 4717

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, "Bu ay sonunda doğalgaz fiyatlarında indirime gidilecek. İndirim oranı, doların paritesine göre belirlenecek" dedi.

*Gelişme, doğalgaz girdi maliyetlerine sahip Ak Enerji ve Zorlu Enerji açısından olumlu potansiyel yaratıyor

Yorum

• emeklica
                      Devekuşu Avcısı
                      • 30 Ağustos 2008
                      • 696

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      OLMKS 4.04-4.08 kademelerinden aşağı düşürülmek istenmiyor ve toplanıyor, yukarı harekete hazırlanıyor görünümünde ama ne zaman ...
                      elimde damızlık var gözüm gibi bakıyorum......kızana gelsin diye...
                      sabır,şükür,tevekkül.

Yorum

• gica
                        Aktif
                        • 18 Mart 2009
                        • 250

emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

benimki duvarları yalamaya başladı
                        "Takımı yenildiğinde üzülmeyen
                        futbolcu, hiçbir zaman
                        büyük futbolcu olamaz."
                        Gheorghe Hagi

Yorum

• EDY
                          Yasaklı
                          • 15 Aralık 2008
                          • 1381

emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Alemsiniz hocam yaa.....

Yorum

• fahrettin
                            Katılımcı
                            • 29 Nisan 2008
                            • 171

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Beklemekten agaç olup kuruyacak ve sonunda şirkete hammadde olacağız bu inadımızla

Yorum

• emeklica
                              Devekuşu Avcısı
                              • 30 Ağustos 2008
                              • 696

EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Alemsiniz hocam yaa.....
                              maliyet yukarda olup,satış fırsatındada satmayınca böyle oluyor..
                              sabır,şükür,tevekkül.

Yorum

• MESUTC
                                KEYFE KEDER YAZAR
                                • 22 Mayıs 2008
                                • 4444

EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Hocam o birsey degilde.... Eleman gitmis mavi kösede senet analiz sormus... Yazisi silinmis... Dooogru buraya gelmis burada soruyor ayni soruyu...

Bilmiyorum ama yani isyan edecegim sahsen...

Degil üc bes günlük ceza o sahsi komple silecektim forumdan... Yani bir insan bu kadarmi anlayissiz olur hayret...
                                sonradan farkettim
                                Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information