M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ketenhelva
    ..................
    • 10 Aralık 2008
    • 1488

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teze bitti rysas dedik 0.74-0.78 di sanırım alım aralığımız ee tabi onu da kaçırdınız sanırım

Pencereden görüntünün derinliğini atabilirdeniz veya kademeleri yazabilirseniz, tabanlayarak koşacakları tahmin edebiliriz belki; tabanlayarak koşacakları eleyince geriye, te te te havasını söyleyerek koşacaklar kalır elde
    ala ile,vala ile.
    hep bana hisse derler.
    inilirmi kuyuya,
    ketenin ipiyile..

sizinki nesir içinde uyaklı olcekte,benimki gerimi kalcek..

bir önceki sayfanın son yazısı sizi bilgilendirmek içindi,okuyunuz..
    her şey olacağına varır..

Yorum

• MESUTC
      KEYFE KEDER YAZAR
      • 22 Mayıs 2008
      • 4444

vanet 3.28-3.30 seviyesinden çıtır verip çıtlatabilir 3.32 de işlem görmekte
      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        ala ile,vala ile.
        hep bana hisse derler.
        inilirmi kuyuya,
        ketenin ipiyile..

sizinki nesir içinde uyaklı olcekte,benimki gerimi kalcek..

bir önceki sayfanın son yazısı sizi bilgilendirmek içindi,okuyunuz..
        okumadan geçtiğim yazı olmaz kolay kolay
        teşekkür bilgilendirdiğiniz için, tıbbıye mesleğindensiniz diyecektim ki... son cümle eledi bu düşüncemi
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• mehmet emin
          Tecrübeli
          • 19 Ağustos 2008
          • 303

hocam etyatın durumu nasıl geçen hafta en yüksek 93ten satış fırastı vermiş satamadım halen devam ediyor mu takip mümkünse öğrenebilir miyim
          teşekkürler
          'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'

MEDUM

Yorum

• MESUTC
            KEYFE KEDER YAZAR
            • 22 Mayıs 2008
            • 4444

mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            hocam etyatın durumu nasıl geçen hafta en yüksek 93ten satış fırastı vermiş satamadım halen devam ediyor mu takip mümkünse öğrenebilir miyim
            teşekkürler
            takibimizden %5 primlendiği an çıkar ov takibine girmezse ki YO lardan hiçbiri hiç bir zaman OV takibime girmez çıtırlık bile düşünmüyordum 1 ay öncesine kadar Piyasa bozdu bizi

ETYAT dinlenmede güç topluyor 2-4 seans yatay hareketle geçirebilir görünüyor

Yorum

• MESUTC
              KEYFE KEDER YAZAR
              • 22 Mayıs 2008
              • 4444

06.02.2009

Yukarıdaki listeyi 1 aylık peiryotta değerlendirirsek;

Adel 3.36-3.40 seviyelerinden alım yapmak mümkün imiş. Bugün itibariyle en yüksek 4.16 seviyesini gördü, trendi devam ediyor...

Yazıcı Hol; sadece trade imkanı sundu, 4.86-5.20 aralığında

Cemtaş, 0.69-0.71 seviyelerinde idi. Arada trade fırsatları şeklinde yazmaya devam ettim Sanırım son olarak Perşembe veya cuma günü olmalı, bugün itibari ile 1. seansı 0.81 seviyesinde 14.527 adet işlem görerek 0.80 seviyesinden kapattı.

Trakyacam zarar ettirdi geçen sürede. :(

TEKFN ise ne yaptığı biliniyor, ikinci 3. trade olarak yazdıklarımızın mürekkebi kurumadı...

Afiyet olsun
              06.02.2009 tarihinde takibe aldığımız hisse önce 5.00 daha sonra 5.30 dirençlerini test edecek görüntüde

Yorum

• mehmetayhan
                Demirbaş
                • 23 Temmuz 2008
                • 1850

mesut hocam froto 4360 üzeri iyi derim

Yorum

• MESUTC
                  KEYFE KEDER YAZAR
                  • 22 Mayıs 2008
                  • 4444

mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  mesut hocam froto 4360 üzeri iyi derim
                  mavilim üstadın takibine girenleri eğer önceden takibe almamışsam takibe almaya gerek görmiyorum, yan yana iki topikte aynı hisselerin takibine gerek görmediğimden, yoksa hisse bluecip

Yorum

• EDY
                    Yasaklı
                    • 15 Aralık 2008
                    • 1381

mavilim üstadın takibine girenleri eğer önceden takibe almamışsam takibe almaya gerek görmiyorum, yan yana iki topikte aynı hisselerin takibine gerek görmediğimden, yoksa hisse bluecip

Hocam o birsey degilde.... Eleman gitmis mavi kösede senet analiz sormus... Yazisi silinmis... Dooogru buraya gelmis burada soruyor ayni soruyu...

Bilmiyorum ama yani isyan edecegim sahsen...

Degil üc bes günlük ceza o sahsi komple silecektim forumdan... Yani bir insan bu kadarmi anlayissiz olur hayret...

Yorum

• yagmur
                      Kıdemli
                      • 29 Nisan 2008
                      • 4717

2.72-2.81 seviyelerini test etmek ister görünümünde, indikatörleri güzel yarına gözlem altına almakta fayda var
                      Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
                        Kıdemli
                        • 29 Nisan 2008
                        • 4717

EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Hocam o birsey degilde.... Eleman gitmis mavi kösede senet analiz sormus... Yazisi silinmis... Dooogru buraya gelmis burada soruyor ayni soruyu...

Bilmiyorum ama yani isyan edecegim sahsen...

Degil üc bes günlük ceza o sahsi komple silecektim forumdan... Yani bir insan bu kadarmi anlayissiz olur hayret...

şşııtt şşttt sakin oll.......

sinirlerine hakim ol.....

bahçede atsana stresini..
                        Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• ketenhelva
                          ..................
                          • 10 Aralık 2008
                          • 1488

arnolda döndü odun kese kese,birazda dinlensin..
                          her şey olacağına varır..

Yorum

• yagmur
                            Kıdemli
                            • 29 Nisan 2008
                            • 4717

TÜRK EKONOMİSİNİN, BU YIL YÜZDE 5,1 KÜÇÜLMESİ, GELECEK YIL YÜZDE 1,5 BÜYÜMESİ BEKLENİYOR-IMF'NİN DÜNYANIN EKONOMİK GÖRÜNÜMÜ RAPORU

Uluslararası Para Fonu IMF'nin
                            yayımladığı Dünyanın Ekonomik Görünümü raporunda, Türkiye'nın ekonomisinin, bu
                            yıl yüzde 5,1 küçülmesinin ve 2010'da ise yüzde 1,5 oranında büyümesinin
                            beklendiği bildirildi.
                            IMF ve Dünya Bankası'nın Washington'da hafta sonunda ortak düzenleyeceği
                            bahar toplantıları öncesinde yayımlanan raporda, Türkiye'de tüketici enflasyonu,
                            yıllık ortalamalara göre, bu yıl için yüzde 6,9, 2010 için de yüzde 6,8 olarak
                            tahmin edildi.
                            Türkiye'de cari açık beklentisi de bu yıl için gayrisafi yurtiçi
                            hasılanın yüzde 1,2'si, gelecek yıl da yüzde 1,6'sı olarak verildi.
                            Raporda küresel ekonominin, büyük bir finans krizi ve güven kaybından
                            dolayı derin bir durgunluktan geçmekte olduğuna işaret edildi.
                            Buna karşılık, dünya ülkelerinin küresel krize karşı aldığı çeşitli
                            önlemler sayesinde, finans piyasalarının istikrara kavuşturulması yönünde bir
                            ölçüde ilerleme sağlandığı belirtildi.
                            Ancak bu önlemlerin, henüz güveni yeniden sağlayamadığı ve zayıf ekonomik
                            aktiviteyle finansal sıkıntıların negatif etkileşimini ortadan kaldıramadığı
                            kaydedildi.
                            Raporda küresel ekonomik daralmanın, bu yılın ikinci çeyreğinden sonra
                            yavaşlayacağı ve bu yılki küresel küçülmenin yüzde 1,3 olarak gerçekleşeceği
                            tahmin edildi.
                            Gelecek yıl ise mütevazı ölçülerde büyüme beklendiği, ancak bu büyümenin,
                            ülkelerin finans makamlarının alacağı önlemlerin başarısına bağlı olacağı dile
                            getirildi.

(22/04/2009 - 16:03:14)

Yorum

• yusuf79
                              Tecrübeli
                              • 25 Mart 2009
                              • 517

vanette işlem adedi bayağı düşük acaba birileri bombayı patlatmak için sessiz sedasız beklemekte mi?

Yorum

• MESUTC
                                KEYFE KEDER YAZAR
                                • 22 Mayıs 2008
                                • 4444

OV takibimdeki ECILC de hedef artık 1.22 dir

Yorum

Working...
                                X

Debug Information