M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
RAPOR-FENIS ALÜMINYUM TEKNIK ANALIZI(ANADOLU YATIRIM)
Anadolu Yatirim (www.anadoluyatirim.com.tr) Tarafindan Hazirlanan
Teknik Analiz Raporu:
"Teknik olarak dip seviyelerden kurtulma süreci devam etmekte,
hissede daha öncede ilk tepki sürecinin bekledigimiz gibi gelismesi
sonrasi bugunlerde ikincil hareketliligin baslayabilecegini
söyleyebiliriz.
Hissenin ilk adimda ......3.62 ara direnç noktasini geçmesi ile
beraber ikinci tepkinin baslamasi ve ikinci tepki süreci içinde ilk
adimda 3.62 ve 3.72 üzerinde hareketlilik beklemekteyiz.
Daha büyük adimda ise 3.72-3.90 bölgesi hedef olarak izlenebilir.
Hissenin ikincil tepki hareketliliginin orta ve uzun vadeye
yönelik önemli isaretleride verdigini düsünmekteyiz.
Böyle bir tabloda büyük adim hedef seviyesinin denenmesi,
geçilebilmesi vede elinde bir süreligine hisse tutanlar açisindan
avantajli bir durum getirebilecegini söyleyebiliriz.
Tabiki piyasada kisa vadede firsatlar kaçmaz felsefesi ile
davranan al-sat veya sat-al (trade piyasasini isaret eden ) yapi
içinde olmamiz sebebi ile gunlük islemlerin çok daha firsat verdigini
hep beraber görmekteyiz.
Zararkes seviyesi ise .........3.35 olarak izlenebilir.
Zaman stop araligi ise .........1-3 seans olarak izlenebilir.
Verdigimiz zaman stop araligindaki espri ise, ifade ettigimiz
zaman içinde bekledigimiz hareketlilik baslamadigi taktirde asagidaki
zararkes (stop loss) seviyesinden daha önce, kontur garanti olmasi ve
daha az zararla veya karla veya ayni fiyattan çikilmasi açisindan çok
önemsedigimiz bir uyari olarak izlenebilecegini söyleyebiliriz.
Tabiki piyasadaki diger 350 firsattan yararlanilmasi açisindan
nakit likit kalmanin ne kadar önemli oldugunu içinde bulundugumuz
al-sat veya sat-al (trade piyasasi içinde ) olmamiz sebebi ile
degerlendirilmesi gerektigini düsünmekteyiz. Bu vesile ile
raporlarimizda bu uyariyi yapmaktayiz.
Ilk adimina ulasmas ise isteginize görede satis yapilabilir veya
ikinci adimi beklemek size kalmistir anlami tasimaktadir."
Yorum
-
genciz,güzeliz,biz iki taneyiz..emeklica hocamla ben..mesut hoca yaşlı,ona bakmayın..EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGencim güzelim ben bitaneyim demiyorsunuz umarim...
her şey olacağına varır..
Yorum
-
evet evet ..kelli felli,olgun,hayatı anlamış,atlatmış,mutlu mesut topic burasıemeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryazılanlara bakarsak bu topic hep yaşlı doluymuş yaw...

Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
:081:yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet evet ..kelli felli,olgun,hayatı anlamış,atlatmış,mutlu mesut topic burası

Yorum
-
tek bastonmu,çift bastonmu..yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet evet ..kelli felli,olgun,hayatı anlamış,atlatmış,mutlu mesut topic burası

her şey olacağına varır..
Yorum
-
pkart 1.67 seviyesinden çıtırdayabilir, 3 kademe altına stop koşuluyla..Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
önceki satırlarda makina motordan bahsediliyorduketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertek bastonmu,çift bastonmu..
çift pistonlu bile olabilir
Yorum
-
v8 den aşagısı kurtarmaz artık,çift piston düz yolda bile götürmez..her şey olacağına varır..
Yorum
-
ben onu aldım sattım suyunada çorba bile yaptım ama..MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpkart 1.67 seviyesinden çıtırdayabilir, 3 kademe altına stop koşuluyla..her şey olacağına varır..
Yorum
-
-
gül uygun seviyelerde; bir demet alınıp, evde eşlere kompliman yapılabilir;
Tüüh seans bitmiş be yaw
Biten seanslar olsun; sağlık ve mutluluğunuz hep tavan olsun
iyi akşamlar
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterv8 den aşagısı kurtarmaz artık,çift piston düz yolda bile götürmez..
ayıp oluyo ama keten hocam vos sahibi var aranızda :P
"Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
Yorum