M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • nur
    Tecrübeli
    • 03 Mayıs 2008
    • 620

İyi akşamlar
    Ben bir yürüyüşe çıkayım.

Yorum

• yagmur
      Kıdemli
      • 29 Nisan 2008
      • 4717

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      tek bastonmu,çift bastonmu..
      daha almadım ama ısmarladım yane
      Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• gica
        Aktif
        • 18 Mart 2009
        • 250

iyi akşamlar, M&M mutlu trade ailesi...
        "Takımı yenildiğinde üzülmeyen
        futbolcu, hiçbir zaman
        büyük futbolcu olamaz."
        Gheorghe Hagi

Yorum

• MESUTC
          KEYFE KEDER YAZAR
          • 22 Mayıs 2008
          • 4444

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          ben onu aldım sattım suyunada çorba bile yaptım ama..
          Ben de dün yemek yemiştim ama...Dün yedim demekle mide kandırılmıyor ki ama
          Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
            KEYFE KEDER YAZAR
            • 22 Mayıs 2008
            • 4444

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            daha almadım ama ısmarladım yane
            Okkalısından olsun; ketenin başında paralansın
            Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
              KEYFE KEDER YAZAR
              • 22 Mayıs 2008
              • 4444

nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              İyi akşamlar
              Yolları aşındırmayın da..
              İnşallah yarın da hisseleriniz sizi örnek alır ve yürür

Yorum

• özcan54
                Aktif
                • 24 Nisan 2008
                • 122

emeği geçen arkadaşlara teşekkürler ve herkese iyi akşamlar.

Yorum

• boncuk
                  Aktif
                  • 12 Şubat 2009
                  • 224

iyi akşamlar arkadaşlar,emeği geçen herkese çok teşekkürler

Yorum

• levent martı
                    Kıdemli
                    • 06 Eylül 2008
                    • 4782

hoşça ve dostça kalın...
                    “Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen

Yorum

• kaplumbaga83
                      Yasaklı
                      • 18 Mart 2009
                      • 263

bizlerin çay çorba bazen de ana yemek kazanmasına vesile hocam mesat hocama ve tüm forumdaslara iyi akşamlar

Yorum

• mavilim
                        Kadrolu
                        • 15 Şubat 2009
                        • 5026

iyi akşamlar.. emeği geçen forumdaşlara
                        teşekkürler..

Yorum

• yagmur
                          Kıdemli
                          • 29 Nisan 2008
                          • 4717

iyi akşamlar

katılan herkese teşekkürler.

emeklerinize sağlık..

Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
                            Kıdemli
                            • 29 Nisan 2008
                            • 4717

İş Yatırım günlük bülteninde yer alan şirket haberleri, değerleme ve
                            tavsiyeleri şöyle:

Türk Telekom (TUT; Hedef Fiyat: 5.10TL; Artış Potansiyeli: %29):

Turk Telekom, 1Ç09 karını 291 milyon TL olarak açıkladı. Kar rakamı,
                            beklentinin üzerinde gerçekleşen vergi gideri nedeniyle kar
                            beklentimiz olan 356 milyon TL'nin ve piyasa beklentisi olan 362
                            milyon TL'nin altında kaldı. Konsolide gelirler yıllık bazda %3.5
                            büyümeyle 1Ç09'da 2.5 milyar TL'ye ulaşırken, konsolide FVAÖK %0.6
                            büyümeyle 1.1 milyar TL seviyesinde gerçekleşti. 2009'un ilk
                            çeyreğinde sabit telefon hattı sayısı 2008 sonundaki 17.5 milyon
                            seviyesinden ilk çeyrek sonunda 17.3 milyona geriledi, sabit hat ses
                            gelirlerinde düşüş trendi devam etti. Ancak ADSL gelirindeki yıllık
                            bazdaki %34'lük artışın ses gelirlerindeki daralmayı telafi etmesiyle,
                            toplam sabit hat gelirleri 1Ç09'da yıllık bazda %2'lik bir artış
                            gösterdi; FVAÖK marjı 1Ç08'deki %49'a ve 2008 yılındaki %47'ye karşın
                            1Ç09'da %51 seviyesinde gerçekleşti. Mobil abone sayısı, 2008
                            sonundaki 12.2 milyondan 1Ç09'da 12.6 milyon'a yükseldi; mobil
                            gelirleri yıllık bazda %10'luk bir artışla 1Ç09'da 532 milyon TL
                            olarak gerçekleşti. Şirketin, operasyonel karlılıktan feragat etmek
                            pahasına yeni abone kazanımları elde ettiğini; 1Ç09'da mobil FVAÖK
                            marjının 2006'dan beri en düşük seviyelerde %7.3 olarak
                            gerçekleştiğini görüyoruz. Şirket, 2009'un ilk çeyreğinde 200 milyon
                            Tl yatırım gerçekleştirdi. Net borç rakamı, 2008 sonundaki 2.4 milyar
                            TL'den 1Ç09 sonunda 2.3 milyar TL'ye geriledi, şirket 459 milyon TL
                            net finansal gider kaydetti. Şirket, yazılı basın açıklamasında yıl
                            sonunda verdiği %8-%10 konsolide ciro büyümesi hedefini koruduğunu
                            açıkladı. Şirket, bugün yerel saatle 17:00'de telekonferans
                            düzenleyecek. 1 Mayıs itibariyle geçerli olacak yeni arabağlantı ücret
                            tarifesinin Avea'nın karlılığında 2. çeyrek itibariyle bir artış
                            yaratacağını düşünüyoruz, ancak 1Ç09'da mobil FVAÖK marjı seviyesi
                            düşünülürse 2009 hedefinde aşağı yönlü bir revizyon gelebilir.

Sabancı Holding (AL; Hedef Fiyat: 4.53 TL; Artış Potansiyeli: %23):

Bossa'da çağrı fiyatı bugün belirleniyor. Bossa hisselerinde çağrı
                            işleminin yarın başlatılması planlanmakta. Çağrı fiyatı 1 TL nominal
                            değerli bir payı için ödenen 1,4120 ABD Dolarının çarpılması sonucu
                            elde edilecek. Dolar kuru ise bugün saat 15.00'te T.C.Merkez Bankası
                            tarafından belirlenen gösterge niteliğindeki Döviz alış kuru esas
                            alınarak belirlenecek. Dünkü dolar kuruna göre çağrı fiyatını 2,2894
                            TL olarak hesaplıyoruz. Bossa hisseleri ise dün günü 2,30 TL düzeyinde
                            kapadı.

Petkim (SAT; Hedef Fiyat: 5.42 TL; Artış Potansiyeli: %15):

Petkim İran'da şirket kuruyor. Petkim İranlı NPC International Ltd.
                            şirketi ile İran'da 300 bin ton AYPE/YYPE ve 1,650 bin ton metanol
                            tesisleri kurmak için ön anlaşma imzaladığını açıkladı. Haberin
                            şirketin maliyetlerini aşağı çekeceği için ve Türkiye'de üretmediği
                            metanol ve lineer AYPE'yi İran'da üretip Türkiye'ye satarak pazar
                            payını arttıracağı için olumlu olduğunu düşünüyoruz.

Arçelik (SAT; Hedef Fiyat: 2.38 TL; Artış Potansiyeli: %-13):

Değişim oranı 0.195 olarak hesaplandı. Arçelik ve Grundig
                            birleşmesinde değişim oranı 0.195 olarak hesaplandı. Bu şartlar
                            doğrultusunda 1 Grundig hissesi için Grundig hissedarları 0.195
                            Arcelik hissesi alacak. Dün Arcelik ve Grundig hisseleri için piyasa
                            değerleri 0.26'lık bir değişim oranına denk geliyordu ki buda Grundig
                            hisseleri için aşağı yönde bir harekete işaret edebilir.

Koza Davetiyeleri:

İzmir ili Bergama ilçesi Ovacık köyü sınırı içerisinde bulunan Koza
                            Altın'a ait olan Altın ve Gümüş Madeni İşletmesi için geçtiğimiz Şubat
                            ayında verilen ÇED olumlu işleminin durdurulması ve iptal istemi ile
                            çevre mühendisleri odası tarafından 20 Nisan 2009 tarihinde dava
                            açılmıştır. Şirket faaliyet göstermeye başladığından beri açılan
                            birçok davadan farkı olmayan bir dava olmakla beraber haberin hisse
                            üzerinde olumsuz bir etki yaratmasını beklemiyoruz

Petrol Ofisi (TUT; Hedef Fiyat: 6.40 TL; Artış Potansiyeli: %52):

Petrol Ofisi'nde ¨1 yıl¨ süreyle tüm kamu kurum ve kuruşlarının
                            ihalelerine katılma yasağı getirildi Gazetelerde çıkan habere göre,
                            Ambarlı Elektrik Santrali'nde kullanılmak üzere ihalesi yapılan mazot
                            alımında sözleşmeye aykırı hareket edildiği gerekçesiyle Petrol
                            Ofisi'nde ¨1 yıl¨ süreyle tüm kamu kurum ve kuruşlarının ihalelerine
                            katılma yasağı getirildi. Haber gerçekleşirse,
                            haberin Petrol Ofisi üzerinde olumsuz etki etmesini bekliyoruz.

Vestel:

Bedelli sermaye arttırımı tamamlandı. Vestel Elektronik'in sermayesini
                            175 milyon TL'den bedelli sermaye arttırma yoluyla 335 milyon TL'ye
                            yükseltmesi tamamlandı. Son durumda Vestel Elektronik'te Collar
                            Holding'in payı %51.6'dan %75'e yükseldi.

Yorum

• yusuf79
                              Tecrübeli
                              • 25 Mart 2009
                              • 517

nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              İyi akşamlar
                              ben de eşimle seanstan sonra arada yürüyüşe çıkıyorum hava güzel,her yer yeşil bi de bunun üstüne eşimle borsa sohbeti yaptık mı yürümesi ne keyifli oluyor..

Yorum

• MESUTC
                                KEYFE KEDER YAZAR
                                • 22 Mayıs 2008
                                • 4444

yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                ben de eşimle seanstan sonra arada yürüyüşe çıkıyorum hava güzel,her yer yeşil bi de bunun üstüne eşimle borsa sohbeti yaptık mı yürümesi ne keyifli oluyor..
                                Borsa sohbetine katlanabiliyor mu eşiniz

Yorum

Working...
                                X

Debug Information