M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Eşim benim kadar borsa tutkunu hatta geçen 0.38 ort. ile nethol aldım grafiği gördü kızdı bana ..Bu hisse düşer dedi..beni zaman zaman yönlendiriyor diyebilirim..Allah'tan ben o konuda şanslıyım..MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBorsa sohbetine katlanabiliyor mu eşiniz
Yorum
-
her şey olacağına varır..
Yorum
-
24 e kadar mesut bey veriler peşinde koşuyor..24 den sonra gelir..kafası dağılır camdan bakanların anlattıklarınla..kendi camdan bile bakamıyor
) ekrana bakmaktan..
gördüklerinizi duyduklarınızı,çıtırları,fındık,fıstıkları anlatın sizlerde
)
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
iyi geceler topik dostları. 2o nisan dosyamız hazırlık aşamasında. tamamlandığında topiğimize koyulacaktır. Mutlu Tradeler."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
:36_1_21:ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervışş.çıtırlara bak hele...

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Bugün göz göre göre VKGYO yu kaçırdık ona üzülürüm takibimdeydi üstelik, gerçi yazıyorum ama, değerlendiren de sanıyorum çok az kişi; olsun yazalım güzel bulduğumuz çıtırları, belki çıtlatan olurhocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi geceler topik dostları. 2o nisan dosyamız hazırlık aşamasında. tamamlandığında topiğimize koyulacaktır. Mutlu Tradeler.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu ayna nerede satılıyor.banada lazım...
:kahkaha:
Yorum

Yorum