M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

keten camdan bakıyor)
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• gica
      Aktif
      • 18 Mart 2009
      • 250

iyi geceler, selam dostlar
      "Takımı yenildiğinde üzülmeyen
      futbolcu, hiçbir zaman
      büyük futbolcu olamaz."
      Gheorghe Hagi

Yorum

• MESUTC
        KEYFE KEDER YAZAR
        • 22 Mayıs 2008
        • 4444

Analizini istediğiniz hisse varsa bakabilirim
        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
          KEYFE KEDER YAZAR
          • 22 Mayıs 2008
          • 4444

gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          iyi geceler, selam dostlar
          iyi geceler dostum, pc bir hayli düzeldi, ama yine de benim her gördüğüm programı yüklememden dolayı olmalı, sanırım solucan da vardı ki dün temizlemeye çalıştım biraz hızlandı pc ve düzeldi. Çok teşekkğr ederim yardımların için

Yorum

• EDY
            Yasaklı
            • 15 Aralık 2008
            • 1381

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bjkas

rysas...

Sen istedin abi.... Ben masum.....

Yalniz cok fena yorgunum... Ne kadar daha dayanabilecegimi bilmiyorum...

Yorum

• gica
              Aktif
              • 18 Mart 2009
              • 250

iyi geceler dostum, pc bir hayli düzeldi, ama yine de benim her gördüğüm programı yüklememden dolayı olmalı, sanırım solucan da vardı ki dün temizlemeye çalıştım biraz hızlandı pc ve düzeldi. Çok teşekkğr ederim yardımların için
              elimden ne gerlirse her zaman yardımcı olurum hocam, yavaş bilgisayar adamı illet eder, hele sizinki gibi kısrak olupta koşamaması daha çok gıcık eder adamı
              futbolcu, hiçbir zaman
              büyük futbolcu olamaz."
              Gheorghe Hagi

Yorum

• sazanolma
                Katılımcı
                • 27 Mayıs 2008
                • 64

hocam ben de altınyıldız yorumu alabilir miyim?

Yorum

• MESUTC
                  KEYFE KEDER YAZAR
                  • 22 Mayıs 2008
                  • 4444

EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Bjkas

rysas...

Sen istedin abi.... Ben masum.....

Yalniz cok fena yorgunum... Ne kadar daha dayanabilecegimi bilmiyorum...
                  rysas tesadüf oldu mavilim üstat da takibe aldı anlık foto gönderiyor beni niye bi daha yoruyon sevgili adminim

BJK de öğleyin 3.70-3.75 arasında direnci var diye yazdım benim analizimde öyle, ama simurg üstadın bugünkü değerlendirmesinde daha aşağıda tutmuş direnci ama o da hisse hakkında yazmış yetmez mi bre adminim

destek direnç mi istediğiniz yoksa hal ve gidişat mı

BJKAS da Simurg üstat haftalık bazda dirençten söz etmiş
                  Hisse hala diri, sadece biraz artık olgun erkek modunda takılmaya aday bu ara, deli kısraklığı bırakabilir, sakin adımlarla 2.70 lere yol kkatedebilir, 2.50 aşağı kırılmamalı kv de

Yorum

• gica
                    Aktif
                    • 18 Mart 2009
                    • 250

Hocam, Alka yarın 1,30 civarını dener herhalde, gerçi keten cenaze hazırlıklarına başla dedi ama içim el vermiyor 1,28 maliyetle bende şuanda.
                    futbolcu, hiçbir zaman
                    büyük futbolcu olamaz."
                    Gheorghe Hagi

Yorum

• EFEKENT
                      Kıdemli
                      • 15 Mayıs 2008
                      • 4329

hocam tebrikler bugün 21 adet hisse yazmışsınız. bu sizin için yorucu bir günün habercisi demek onlarca hisse içinden bulup çıkardığınız 21 hisse
                      "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                      Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• EDY
                        Yasaklı
                        • 15 Aralık 2008
                        • 1381

rysas tesadüf oldu mavilim üstat da takibe aldı anlık foto gönderiyor beni niye bi daha yoruyon sevgili adminim

BJK de öğleyin 3.70-3.75 arasında direnci var diye yazdım benim analizimde öyle, ama simurg üstadın bugünkü değerlendirmesinde daha aşağıda tutmuş direnci ama o da hisse hakkında yazmış yetmez mi bre adminim

destek direnç mi istediğiniz yoksa hal ve gidişat mı

Cikssss...

Destek direnc falan istemiyorum hocam...

Mavilimi okudum... Hatta gün ici oraya yazmistim 1,21´den asla affetmezdim bu rysas´i diye... Lakin full maldaydim o an... Sonra....

Bjkas ise... Arada alir kacarim... bazen kar bazen zarar... Fifti fifti yapiyoruz acikcasi...

Hazir hocamizin keyfi yerindeyken bir deseyim bakalim ne diyecek demistim....

Yorum

• nur
                          Tecrübeli
                          • 03 Mayıs 2008
                          • 620

yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          ben de eşimle seanstan sonra arada yürüyüşe çıkıyorum hava güzel,her yer yeşil bi de bunun üstüne eşimle borsa sohbeti yaptık mı yürümesi ne keyifli oluyor..

Borsa stresi atmak için ideal.
                          Paylaşabilmek rahatlamak çok güzel.
                          Ben sadece iç sesimle boğuşuyorum bu aralar.
                          Birde topikteki neşeli sohbet leri izlemek gülümsemek çok güzel.

Yorum

• nur
                            Tecrübeli
                            • 03 Mayıs 2008
                            • 620

Garfa sormak isterim.
                            Mümkünse

Yorum

• EDY
                              Yasaklı
                              • 15 Aralık 2008
                              • 1381

Hocam... ve diger arkadaslar...

Kalin saglicakla...

Forum kodlariyla ugrastik senet aldik sattik derken yetmedi gittik birde odun yardik... Yorgun...

Sabah ola hayrola...

Yorum

• nur
                                Tecrübeli
                                • 03 Mayıs 2008
                                • 620

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                bizde arkadaşlarla konuşuyoruz işte zaman zaman))

İstikbalimiz pek güzel
                                Sen harikasın:081:

Yorum

Working...
                                X

Debug Information