M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
Analizini istediğiniz hisse varsa bakabilirimBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
iyi geceler dostum, pc bir hayli düzeldi, ama yine de benim her gördüğüm programı yüklememden dolayı olmalı, sanırım solucan da vardı ki dün temizlemeye çalıştım biraz hızlandı pc ve düzeldi. Çok teşekkğr ederim yardımların içingica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi geceler, selam dostlar
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAnalizini istediğiniz hisse varsa bakabilirim
Bjkas
rysas...
Sen istedin abi.... Ben masum.....
Yalniz cok fena yorgunum... Ne kadar daha dayanabilecegimi bilmiyorum...
Yorum
-
elimden ne gerlirse her zaman yardımcı olurum hocam, yavaş bilgisayar adamı illet eder, hele sizinki gibi kısrak olupta koşamaması daha çok gıcık eder adamıMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi geceler dostum, pc bir hayli düzeldi, ama yine de benim her gördüğüm programı yüklememden dolayı olmalı, sanırım solucan da vardı ki dün temizlemeye çalıştım biraz hızlandı pc ve düzeldi. Çok teşekkğr ederim yardımların için
"Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
rysas tesadüf oldu mavilim üstat da takibe aldı anlık foto gönderiyor beni niye bi daha yoruyon sevgili adminimEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBjkas
rysas...
Sen istedin abi.... Ben masum.....
Yalniz cok fena yorgunum... Ne kadar daha dayanabilecegimi bilmiyorum...

BJK de öğleyin 3.70-3.75 arasında direnci var diye yazdım benim analizimde öyle, ama simurg üstadın bugünkü değerlendirmesinde daha aşağıda tutmuş direnci ama o da hisse hakkında yazmış yetmez mi bre adminim
destek direnç mi istediğiniz yoksa hal ve gidişat mı
BJKAS da Simurg üstat haftalık bazda dirençten söz etmiş
Hisse hala diri, sadece biraz artık olgun erkek modunda takılmaya aday bu ara, deli kısraklığı bırakabilir, sakin adımlarla 2.70 lere yol kkatedebilir, 2.50 aşağı kırılmamalı kv deBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
hocam tebrikler bugün 21 adet hisse yazmışsınız. bu sizin için yorucu bir günün habercisi demek onlarca hisse içinden bulup çıkardığınız 21 hisse

"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterrysas tesadüf oldu mavilim üstat da takibe aldı anlık foto gönderiyor beni niye bi daha yoruyon sevgili adminim
BJK de öğleyin 3.70-3.75 arasında direnci var diye yazdım benim analizimde öyle, ama simurg üstadın bugünkü değerlendirmesinde daha aşağıda tutmuş direnci ama o da hisse hakkında yazmış yetmez mi bre adminim
destek direnç mi istediğiniz yoksa hal ve gidişat mı
Cikssss...
Destek direnc falan istemiyorum hocam...
Mavilimi okudum... Hatta gün ici oraya yazmistim 1,21´den asla affetmezdim bu rysas´i diye... Lakin full maldaydim o an... Sonra....
Bjkas ise... Arada alir kacarim... bazen kar bazen zarar... Fifti fifti yapiyoruz acikcasi...
Hazir hocamizin keyfi yerindeyken bir deseyim bakalim ne diyecek demistim....
Yorum
-
yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben de eşimle seanstan sonra arada yürüyüşe çıkıyorum hava güzel,her yer yeşil bi de bunun üstüne eşimle borsa sohbeti yaptık mı yürümesi ne keyifli oluyor..
Borsa stresi atmak için ideal.
Paylaşabilmek rahatlamak çok güzel.
Ben sadece iç sesimle boğuşuyorum bu aralar.
Birde topikteki neşeli sohbet leri izlemek gülümsemek çok güzel.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAnalizini istediğiniz hisse varsa bakabilirim
Garfa sormak isterim.
Mümkünse
Yorum
-

Yorum