2008 3 AYLIKLARIN SON GÖNDERME TARİHLERİ
M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-

selam hoca...
işler nasıl gidiyor...
bu yazıları neden değiştiriyorsun...
Evlat Fazla Bıdı Bıdı yapma
****BABA YORGUN !!!!
Yorum
-
Slm prestij hoşgeldinPrestij Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

selam hoca...
işler nasıl gidiyor...
bu yazıları neden değiştiriyorsun...
hangi yazıları?Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Yorum
-
Sağolsun sn EDY yeni bir düzenleme yaptı prestij, oraya topik kurallarını yazacağım, tembelliğimi atabilirsem üzerimden
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster23 Nisan ulusal çocuk ve egemenlik bayramınız kutlu olsun..
içinizdeki çocuk hiç ölmesin..
hayırlı akşamlar..

Nice Ulusal Egemenlik Bayramlarına,
Mustafa Kemal Atatürk'e, bugünleri bizlere hayatlarının en güzel baharında hayatlarını vererek yaşatanlara Allah rahmet eylesin.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster23 Nisan ulusal çocuk ve egemenlik bayramınız kutlu olsun..
içinizdeki çocuk hiç ölmesin..
hayırlı akşamlar..
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Nice Ulusal Egemenlik Bayramlarına,
Mustafa Kemal Atatürk'e, bugünleri bizlere hayatlarının en güzel baharında hayatlarını vererek yaşatanlara Allah rahmet eylesin.
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
4 yaşındaki Azra Zeynep 03.04.2009 Cuma gününden itibaren kayıptır!Kayıp aranıyor...Yakın bir arkadaşımdan gelen iletiyi paylaşıyorum.. Nerede bulunacağı bilinemez. Lütfen çevrenize iletiniz.Ben bizzat annesi ile konuştum. Çok perişan durumda. Lütfen mümkün olduğunca her yere yayalım... Anne Çengelköy’de. Özellikle karşıda oturanlardan bu konuya hassasiyetlerini rica ediyorum... http://img17.imageshack.us/img17/5585/kayipp.jpgYukarıda resmi görünen 4 yaşındaki kızım Azra Zeynep 03.04.2009 Cuma gününden itibaren kayıptır..!!Yerini bilenlerin, görenlerin insaniyet namına polis’e bildirmeleri veya aşağıdaki numaraları aramaları önemle rica olunur..!!0 533 626 57 520 216 308 60 76
Yorum
-
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, "Bu ay sonunda doğalgaz fiyatlarında indirime gidilecek. İndirim oranı, doların paritesine göre belirlenecek" dedi.
*Gelişme, doğalgaz girdi maliyetlerine sahip Ak Enerji ve Zorlu Enerji açısından olumlu potansiyel yaratıyorDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum