M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

hocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam size bir dosya gönderiyorum burada nasıl yapılacağını hazırladım sizin için.
    Teşekkür ederim Hocam
    Bakın bende sizin belirttiğiniz sayfanın fotosunu gönderiyorum parsel parsel, ben de yok ki sizin belirttiğiniz bölüm

bir saattir gönderemedim :(
    Last edited by MESUTC; 20 Mart 2009, 01:44.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• EFEKENT
      Kıdemli
      • 15 Mayıs 2008
      • 4329

hocam ben çıkıyorum. sabah erken kalkıcam yatmam lazım yarın görüşürüz tekrar. herkese iyi geceler.
      "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
      Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• ketenhelva
        ..................
        • 10 Aralık 2008
        • 1488

olmadı carizzm.ne escape ne f4.mozilla bu.farkedermi??sayfada burası.demin mesut hocanın ilk gönderisini (image)daha büyük yapmak için tam ekran dedim,şimdi çıkamıyorum..
        her şey olacağına varır..

Yorum

• mecaz
          Tecrübeli
          • 02 Şubat 2009
          • 438

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          olmadı carizzm.ne escape ne f4.mozilla bu.farkedermi??
          alt ve f4 tuşuna birlikte basacaksınız.
          EGO SUM QUİ SUM........3.5 - 4........

Yorum

• ketenhelva
            ..................
            • 10 Aralık 2008
            • 1488

alt+f4 sayfayı yok etti yeniden girdim düzeldi..tamamdır..

Yorum

• ketenhelva
              ..................
              • 10 Aralık 2008
              • 1488

yarın gann a göre sagyonun 45 e gitme olasılıgıda var 43 e düşme olasılıgıda..bu kadar dar bant olmamalıydı,sanırım gannı çok yakından yaptım..

Yorum

• carizzm
                Tecrübeli
                • 16 Mayıs 2008
                • 317

[quote=mecaz;62916]alt ve f4 tuşuna birlikte basacaksınız.[/quote

hiç olmazsa ctrl + alt + delete tuşlarına sırası ile aynı anda basın görev yöneticisi çıkar ordan mozillayı renkleyip alttan görevi sonlandır yapın.

Yorum

• ketenhelva
                  ..................
                  • 10 Aralık 2008
                  • 1488

jelly de geldi ama sessiz,makro dengeler ne der anlayan varmı..

Yorum

• ketenhelva
                    ..................
                    • 10 Aralık 2008
                    • 1488

[quote=carizzm;62923]
                    mecaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    alt ve f4 tuşuna birlikte basacaksınız.[/quote

hiç olmazsa ctrl + alt + delete tuşlarına sırası ile aynı anda basın görev yöneticisi çıkar ordan mozillayı renkleyip alttan görevi sonlandır yapın.
                    tamamdır alt+f4 sayfayı yok etti,yeniden girince düzeldi.teşekkür ederim..

Yorum

• ketenhelva
                      ..................
                      • 10 Aralık 2008
                      • 1488

arkadaşlar cümleten iyi geceler,birazda kitap okuyayım artık..yarın sabahtan defter-kalem;)

Yorum

• nur
                        Tecrübeli
                        • 03 Mayıs 2008
                        • 620

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Hangi hisse için yazdığımı bilemedim yazabilirseniz sevinirim.
                        Ayrıca, sizi tbr ederim. İnanın sevindiğim şey bu işte, bugün 2. kez mesajınızda yine geçmiş sayfaları taradığınızı emek verdiğinizi görüyorum.
                        sn yağmur "kafamıza vurarak" diye betimlese de, bu tarz mesajlar içinde araştırmayı, takibi, sabırla beklemeyi içinde barındırdığı için seviniyor beni ve bir o kadar saygı duyuyorum bu tür mesajlara.

Hocam
                        Hisse banvit
                        Param varsa zaten siz söyleyince alıyorum.
                        Sıkılıp satmazsam çok güzel oluyor.
                        Bazen hisse çay içerken ben başka hisseye gidip geleyim diyorum.
                        Şans yardım ederse ne ala.
                        özderici de söylediğinizde aldım .ama ufak ufak harcadım.bugün atağa kalktı.
                        Devamı ne olur bakalım.(özderici az var)
                        Sinpaş banvit takas oldu.
                        Para çok olmalı ki her söylediğinizi alım yapayım.
                        Yorgan kısa üstad.
                        Svg.

Yorum

• yagmur
                          Kıdemli
                          • 29 Nisan 2008
                          • 4717

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          bendemi?carizzm demi??

ya şundadır ya bunda demedimki

sizin yazınızı alıntı yaptığıma göre bunu düşündürecek kap-kaç cevaplar verdiğinize göre

sizce kim

destek-dirençler trendler aşılmış hatta gan lara bile gelinmişşş
                          Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• jelly
                            Tecrübeli
                            • 19 Şubat 2009
                            • 0

mesut dostum ve arkaslar, birkac gundur sadece okuyorum ve piyasalari izliyorum, izlenimlerimi ve yurt disinda konusulup dusunulenleri hafta sonu gelmeden sizlere ozet seklinde aktarmak istedim.

1.
                            Hersey olabildigince iyi gelisiyordu, hersey plana uygundu bu plan benim planim degil tamamen kurumlara ait hareket planiydi (yatirimcilarin beklentileri).
                            O gun Mr. Bernanke aciklamasiyla birden bire tum dengelerde bir degisiklik oldu yani alt ust olan bir piyasa kosuluna suruklendi.

Persembe sabahi sirkulerde ulasan BASLIK soyledi FED ,,a healthy stock market process was just aborted by fed" fed saglikli bir borsa duzeltmesini kesintiye ugratti. cunku persembeye kadar borsalarin gosterdikleri hareketler 2002-2003 dip olusturma hareketiyle ozdesti taaki trilyon dolarlik rakam telaffuz edilene kadar. Iste birdenbire oyle bir para girdiki borsaya genelde bukadar yuksek girdiler ayi piyasalari baslangicinin teyidinden 30 gun sonra gorulur. Bu hareket zamansal olarak 6-8 ay erken yapilmis oldu.
                            Neye gore gecen ayi piyasasinin karsilastirmasina istinaden.

Simdi bu 1 trilyon dolar chicago tribunes de basliklari satin aldi gazetelerde fed 1 trilyon akitiyor deniyor ama kisacasi 8 ay kadar erken oldu.

Sonuclari ne olur, zaten son 3-4 aydir yatirimci piyasalara girmeyi dusunuyordu ama dogru zamani bekliyordu. Bu bahsettigim 8 ayda iste tum sirketleri dip yapip artik tum fazla olgun meyvelerini dokup zararsiz sisme olmayan bilancolarla sifirdan baslamasi icin gerekliydi. Simdi Mr.Bernanke cok panik bir atakla ilerde korkunc enflasyonist sonuclar dogurabilecek bir karar aldi ama enflasyonla sonra ilgileniriz aciklamasini yapti. Zaten insanlar eski balon duzenden kurtulmak icin yeniyi beklerken eskiyi tutmak yoluna gidildi.
                            Sevgili dostlar genelde acumulasyon rallylerden 1-2 ay sonra 4 gundeki seviyelerine cikar simdi 4. gunde overbought oldu. Saglikli bir taban olusumunu Bernanke calmis oldu.
                            2.
                            Ayi piyasalarinda rallyler genelde 1-7 gun surer- bu en son rally 6 gun surdu seviyelerine bakacak olursak.
                            s&p de 804-807 cikisi, ocak-mart 2009 dususunun % 50 fibonacci seviyesi
                            ayni zamanda 50 gunluk basit ortalama, ve 21 ocak 2009 dip noktasi.
                            Her cikista 17 aydir ust fibonacci seviyelerine kadar cikis sonrasi daha dusuk dipler olusturmustur.
                            simdi asagida 666,79 dip noktasi 6 mart 2009 dibi ve 602 ile %38.2 fibo noktasi var.

acaba boyle bir duzeltme olabilirmi???

bunuda sizler karara baglayin ama su DOW THEORY hatirlatmak isterim
                            (sunu bunu yapin diyemem sadece lfn tetikte olun emniyetli trade her zaman kazandirir)
                            Dow theorisi 9 mart 2009 da hem dow hemde dow transportation endekslerinin lower low yani dusuk dip yapmasiyla birincil bir ayi piyasasi oldugunun teyidini verdi.

AYI PIYASASINI IGRENC YUZU:(teoreme goredir aynen boyle gecer literaturde)iyi sirketler bile ayilarin hareketiyle dayanilmaz sekilde istemeden tekrarliyorum istemeden ellerindeki kagitlari satarlar. iyi durumdaki sirketler bile deger yitirmeye baslar taaki kimse kagit almak istemeyene kadar sirketler o kadar ucuzlamistirki dususe dayananlar bile inmistir durum cok acidir. (bu teori 70-110 sene once ele alinmis ve simdiye kadar hic sekmemistir)

ACABA BU SON SAFHAHIN BASLANGICIMI GELECEK 2-4 HAFTA HEP BERABER GORECEGIZ AMA YURT DISINDA KONUSULANLARI KISACA OZETLEMEYE CALISTIM HERKESE BOL KAZANC. BAZEN PIYASALARI IZLEMEKTE KAZANCLI OLABILIR HERGUN KAGIT ALMAK ZORUNDA DEGILSINIZ. saglicakla kalin

Yorum

• carizzm
                              Tecrübeli
                              • 16 Mayıs 2008
                              • 317

nakitte olan arkadaşlar için yarının jet hisselerini tartışalım derim. madem uyanıkları seviyorlar çalışan uyanık olup daha çok sevilelim bugün topikte adı olumlu geçen hisseler ve kapanış değerleri
                              hisse kpnş kazanç hacim
                              sagyo 0.44 %+2.33 480.104 hacimli
                              egser 0.39 %-2.50 246.000 "
                              ısfın 0.56 %+1.82 2.866.874 "
                              ayen 1.55 %+2.65 10.283.510 "
                              zoren 2.03 %+3.05 1.397.112 "
                              tebnk 0.60 %+3.45 6.626.146 "
                              skbnk 0.89 %+2.30 5.056.884 "
                              tekfn 2.76 %+6.15 59.422.402 "
                              asyab 1.08 %+0.93 41.440.360 "
                              banvt 1.50 %+2.04 3.802.752 "
                              doğub 0.78 %+9.86 2.277.582 "

Yorum

• yagmur
                                Kıdemli
                                • 29 Nisan 2008
                                • 4717

naftalinli olanlar da vardır sandıkta sn.carizzm.

biraz karıştıralım bakalım neler çıkacak))

üstte açıklama yaptığınız,alkim ile örneklendirdiğiniz ve bana soru yönelttiğiniz yazı size değil sn.ketenhelva ya idi.o da uyudu erkenden..defter kalem alarak..iyi de o deftere kalem ne yazsın çalışmassan demi ama)).
                                Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information