M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

topik ahalisi, benim listeye aldığım , ayen dikkatten kaçmasın...
    ***AYEN*** AYEN ENERJI A.S.'NDEN GELEN YAZI:
    KONU: AKBUK RES'IN ISLETMEYE ALINMASI. AYEN ENERJI A.S. TARAFINDAN AYDIN ILI,
    DIDIM ILCESI, AKBUK MEVKIINDE TESIS EDILEN RUZGAR ENERJISINE DAYALI 31,5 MW
    KURULU GUCUNDEKI ELEKTRIK URETIM TESISININ 16,8 MW'LIK 1. KISIMININ KABULU
    19.03.2009 TARIHINDE YAPILARAK; SANTRAL ISLETMEYE ALINMISTIR. ***AYEN***
    https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• BORSAMATİK
      Katılımcı
      • 16 Şubat 2009
      • 103

***AYEN*** Ayen Enerji A.S.'nden gelen yazi: Konu: Akbuk RES'in isletmeye alinmasi. Ayen Enerji A.S. tarafindan Aydin Ili, Didim Ilcesi, Akbuk Mevkiinde
      ***AYEN*** Ayen Enerji A.S.'nden gelen yazi: Konu: Akbuk RES'in isletmeye alinmasi. Ayen Enerji A.S. tarafindan Aydin Ili, Didim Ilcesi, Akbuk Mevkiinde tesis edilen Ruzgar Enerjisine dayali 31,5 MW kurulu gucundeki elektrik uretim tesisinin 16,8 MW'lik 1. kisiminin kabulu 19.03.2009 tarihinde yapilarak santral isletmeye alinmistir. ***AYEN***

IMKB

Yorum

• radyolog
        OKURYAZAR
        • 03 Ağustos 2008
        • 22512

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        topik ahalisi, benim listeye aldığım , ayen dikkatten kaçmasın...
        geç farketmişim

+5 olmuş :040:

giden bi hissenin arkasından işte böyle bakılır :040::040:
        DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• ketenhelva
          ..................
          • 10 Aralık 2008
          • 1488

geri geldi tekrar,bu işlemi çözmek gerek asıl..o zaman mesut hocanınkinden daha büyük çuval diktirecegim..
          her şey olacağına varır..

Yorum

• nur
            Tecrübeli
            • 03 Mayıs 2008
            • 620

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            OZGYO 0.65 seviyesini kırmak istemiyorşu anda 0.66 seviyesinden işlem görmekte olan hissenin göstergeleri düzeliyor

Tebrikler:081:tavan oluyor.
            herzaman duyduğum güven
            Sonsuz tşk.ler

Yorum

• ketenhelva
              ..................
              • 10 Aralık 2008
              • 1488

iyi akşamlar arkadaşlar.geçmiş olsun..
              her şey olacağına varır..

Yorum

• mehmetayhan
                Demirbaş
                • 23 Temmuz 2008
                • 1850

hayırlı akşamlar

Yorum

• boncuk
                  Aktif
                  • 12 Şubat 2009
                  • 224

iyi akşamlar arkadaşlar

Yorum

• BORSAMATİK
                    Katılımcı
                    • 16 Şubat 2009
                    • 103

İyi akşamlar arkadaşlar.....Güzel bir gündü....

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

iyi akşamlar ağzınıza kaçmasın tavşanlarrrr
                      veletin yeni öğrendiği son tekerlemesi buymuş, söylediğinde katıla katıla gülüyor kereta,
                      ne bilim ben de o yazamayınca bana yazdırdı işte; her ne demekse
                      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
                        KEYFE KEDER YAZAR
                        • 22 Mayıs 2008
                        • 4444

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        iyi akşamlar arkadaşlar.geçmiş olsun..
                        Geçmiş sayfalardan taze somun kokusu mu geliyor, yoksa naftalin kokusu mu
                        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• simurg
                          Administrator
                          • 10 Mart 2007
                          • 9248

iyi akşamlar , dostlar. Emek veren herkese teşekkürler....
                          https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• key34
                            Aktif
                            • 14 Nisan 2008
                            • 177

hayırlı akşamlar arkadaşlar

Yorum

• MESUTC
                              KEYFE KEDER YAZAR
                              • 22 Mayıs 2008
                              • 4444

Biliyorum bakan olmaz iki sayfa öncesine...
                              Keyfe kederleri bilir; hiç merak edip araştıran var mı acaba, bu iki ortağın yazdığı hisselerden daha %5 prim yapmadan taban yapan var mı diye!..
                              veya... %10 üstünde prim yaptığı halde taban yapmış olan yazdıkları hisse var mı diye!...

veya.... Yazdıkları hisselerin % kaçı trend oluşturmuş diye sorgulayan var mı!...

Hiç sanmıyorum....

Yorum

• yagmur
                                Kıdemli
                                • 29 Nisan 2008
                                • 4717

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Biliyorum bakan olmaz iki sayfa öncesine...
                                Keyfe kederleri bilir; hiç merak edip araştıran var mı acaba, bu iki ortağın yazdığı hisselerden daha %5 prim yapmadan taban yapan var mı diye!..
                                veya... %10 üstünde prim yaptığı halde taban yapmış olan yazdıkları hisse var mı diye!...

veya.... Yazdıkları hisselerin % kaçı trend oluşturmuş diye sorgulayan var mı!...

Hiç sanmıyorum....
                                sevgili mesutc

bunları sorgulayacak kadar bilgi olsa sitelerde ky nın ne işi var..adı geçen,beğenilen,cepteki paraya göre içine sinen hisse alınır ve prim beklenir..ee prim de yapıyorsa teşekkür edilir..

bunları yazan araştıran ,takip eden her zaman yazarlardır.bu gerçeği göz ardı etmeyin lütfen..

ama kafamıza vura vura öğreteceksinizbu adam ne diyor sürekli? ne istiyor? diye diye,baka baka aşinalık kazanacağız.

başarılarınızın devamını dilerim..hasbelkader yazar arkadaşım:081:

bahsettiğiniz gibi neler gördük,neler geçirdik birlikte...

rüzgar nerelere sürükledi

inatla, ben yazar olmam ,ben sakinliği severim..derkennnn

çuval çuval götürüyor sizi izleyenler...damlaya damlaya göl olur..inşallah çuvallar haral olur ...ona doldururuz...bakalım rüzgarla nerelere gideceğiz

sevgi ve saygıyla
                                Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information