M&M (Mesut& M.Ayhan) ile Mutlu Trade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • muzoder
    Aktif
    • 23 Şubat 2009
    • 255

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sn muzoder,
    imza kısmında yazmıştım, takibimde olmayan hisse analizi yapmıyorum. İsfin takibimde ancak bu saatte geç değil mi biraz. eskom takibimde değil, bu topiktede hiç adı bile geçmedi.
    Anadolu Yatırım (http://www.anadoluyatirim.com.tr) Tarafından Hazırlanan Teknik Analiz Raporu:
    "ESCOM 2nci adım hareket başlamak üzere Uzun vadede önemli değer kaybı yaşayan hissede dip süreci olumlu gelişiyor.
    Son 6 ayda oluşan taban çalışması ilk adımda 1.00 ara direnç noktasının geçilebileceğini ve ardından 1.12-1.23 bölgesine doğru tepki yükselişinin önümüzdeki 2-3 seans içinde olabileceğini işaret etmekte.İlk adımda 1.00 geçilmesi önemli olacaktır. Teknik görüntü olumlu süreci desteklemeye devam ediyor.Zararkes seviyesi olarak hissede 085 olarak izlenebilir. Zaman stop aralığı ise 2-3 gun olarak izlenebilir

Yorum

• radyolog
      OKURYAZAR
      • 03 Ağustos 2008
      • 22515

her zaman emeklerinie müteşekkiriz sn mesutc:a88::a88:

eminim bunu dile getirmeyen/getriemeyen arkadaşlarda aynı kanıdadır ;)
      DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• tetikte
        Yeni üye
        • 16 Ağustos 2008
        • 17

mehmetayhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        14-03-2009, 13:53
        mehmetayhan
        YAZAR
        Tesekkür: 387
        217 Mesajina 437 Tesekkür Aldi

Eczyt
        1720-1800-1900 Hedf
        MEHMET HOCAM GÜN İÇİ TAKİP EDEMİYORUM BU HİSSEYE DEVAM EDEYİM Mİ BİLGİ VERİRMİSİNİZ TEŞEKKÜRLER

Yorum

• nur
          Tecrübeli
          • 03 Mayıs 2008
          • 620

Bir bardak çay molası vermek ister, dinleneyim neden olmasın şunun iurasında ne kalmışki der onun yalancısıyım

Bir hafta dinlendi.
          İnşallah çayını içmiştir.
          Kalkıp gitsin artık.
          Ne dersin hocam çay içecekmi bu daha.?

Yorum

• EFEKENT
            Kıdemli
            • 15 Mayıs 2008
            • 4329

Biliyorum bakan olmaz iki sayfa öncesine...
            Keyfe kederleri bilir; hiç merak edip araştıran var mı acaba, bu iki ortağın yazdığı hisselerden daha %5 prim yapmadan taban yapan var mı diye!..
            veya... %10 üstünde prim yaptığı halde taban yapmış olan yazdıkları hisse var mı diye!...

veya.... Yazdıkları hisselerin % kaçı trend oluşturmuş diye sorgulayan var mı!...

Hiç sanmıyorum....
            hacam ben varım. ama bi türlü bağlantı kuramadık ki sizinle. hafta sonuna kadar yapalım şu işi. hafta sonuda hazırlayalım haftalık dosyamızı topik sakinlerimize sunalım.
            "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
            Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• nur
              Tecrübeli
              • 03 Mayıs 2008
              • 620

Çay içen banvit

Yorum

• mehmet emin
                Tecrübeli
                • 19 Ağustos 2008
                • 303

0.70 DE 3-4 gün önce yazdığım DOĞUP 0.74 de % 5.63 primli
                dün soruyordu alan arkadaş, sabırsızlanmıştı, haklıydı belki yazıldığı an tavana giden hisseler varken 3 gün çok sayılırdı

Oysa banka fizi ayda 0.45 de ülkemizde
                Herkesin ödeyememekten ve çok yüksek bulup şikayetçi olduğu kredi kartı faizi aylık % 4.5 civarında ortalama. Tüketici kredisi çektiğinizde 30 güne %1.2 ortalama faiz uyguluyor bankalar, bir de onlarla karşılaştırın derim bu getirileri
                :081: o arkadaş bendim hocam 78 den kapatmış şimdilik iyi
                ben de zatençok arkalarda kaldı önlere çekeyim diye hatırlatmak istedim
                ayrıca faizle de hiç işim olmaz borsa daha fazla veriyor artık sizin topikle birlikte
                tekrar teşekkürler...
                'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'

MEDUM

Yorum

• ketenhelva
                  ..................
                  • 10 Aralık 2008
                  • 1488

Geçmiş sayfalardan taze somun kokusu mu geliyor, yoksa naftalin kokusu mu

naftalin hocam..ögleden sonra dayanamadınız uyudunuz helbet..
                  her şey olacağına varır..

Yorum

• ketenhelva
                    ..................
                    • 10 Aralık 2008
                    • 1488

Biliyorum bakan olmaz iki sayfa öncesine...
                    Keyfe kederleri bilir; hiç merak edip araştıran var mı acaba, bu iki ortağın yazdığı hisselerden daha %5 prim yapmadan taban yapan var mı diye!..
                    veya... %10 üstünde prim yaptığı halde taban yapmış olan yazdıkları hisse var mı diye!...

veya.... Yazdıkları hisselerin % kaçı trend oluşturmuş diye sorgulayan var mı!...

Hiç sanmıyorum....
                    yanılıyorsunuz,dün pınsu örnegindeki gibi olabilir,yani tavan gitmiştir sonra gevşemiştir,therefore geçmiş sayfa araması yanıltabilir,genede baktım..ve fakat bu öglen tüm hazırlıklarım ile oturdum pc başına(kalem,defter),bide ne göreyim mesut hoca kaçakları oynuyor..yanii artık tikat tam takip full takip..

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

nur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Bir hafta dinlendi.
                      İnşallah çayını içmiştir.
                      Kalkıp gitsin artık.
                      Ne dersin hocam çay içecekmi bu daha.?
                      Hangi hisse için yazdığımı bilemedim yazabilirseniz sevinirim.
                      Ayrıca, sizi tbr ederim. İnanın sevindiğim şey bu işte, bugün 2. kez mesajınızda yine geçmiş sayfaları taradığınızı emek verdiğinizi görüyorum.
                      sn yağmur "kafamıza vurarak" diye betimlese de, bu tarz mesajlar içinde araştırmayı, takibi, sabırla beklemeyi içinde barındırdığı için seviniyor beni ve bir o kadar saygı duyuyorum bu tür mesajlara.
                      Last edited by MESUTC; 19 Mart 2009, 22:44.
                      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• MESUTC
                        KEYFE KEDER YAZAR
                        • 22 Mayıs 2008
                        • 4444

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        yanılıyorsunuz,dün pınsu örnegindeki gibi olabilir,yani tavan gitmiştir sonra gevşemiştir,therefore geçmiş sayfa araması yanıltabilir,genede baktım..ve fakat bu öglen tüm hazırlıklarım ile oturdum pc başına(kalem,defter),bide ne göreyim mesut hoca kaçakları oynuyor..yanii artık tikat tam takip full takip..
                        ketenhelva geçmiş mesajlarımı okuduktan sonra ki, o andaki işlem gördüğü kademeyi veya en iyi alım aralığı olasılığını mümkün olduğunca yazıyorum. Bazılarında unutuyorum, ama dün de yazdığım üzre, ilgilenilmeyen mesajlarımla kasıtlı olarak o mesaj hedefine ulaşınca gündeme taşıyorum, yok eğer o mesajıma ilgi duyulup sorulursa yanıtlarım elbette.
                        geçmiş mesajları tararken grafiği açıp %3 barajını aşmış mı diye bakmak zor olmasa gerektir

EE artık yavaş yavaş kaçakları oynayacağım, bağıra bağıra kaç gündür su testisi su akarken doldurulur diye yazıyorum, işsiz güçsüz insan değilim, rutin işlerimi de takip etmek zorundayım kaldı ki....

Hegel'in "Beni bir kişi anladı; o da yanlış anladı" dediği gibim oldu; sn yağmur da yanlış anladı yukarıdaki mesajımı...

İki gün önce yazdığınız mesajınızın içeriğinde vardı, en azından ben öyle bir sonuca ulaştım; "mesutc ve mehmetayhan üstadı daha tam tanımıyoruz ki, doğal olarak yazdıkları mesajlara tedirgin, kaygılı yaklaşıyoruz" mealindeydi mesajınızdan çıkardığım sonuç. Sanıyorum topik izliyenlerinin bir çoğunun içinden geçen duygu da buydu; eğer ben psikoloji okumuşsam ve biliyorsam birazcık, gayet meşru ve mantıklı olan bu duyguların test edilmesi nasıl olur; emek vererek değil mi!... Yukarıda sn yağmurun anladığı ama yanlış anladığı bu düşüncelerimdi.

Bre ketenhelva, hem ketensin, hem de sabah meltemini kaçırıyorsun
                        Madem keten kumaşın duygularını narinliğini taşıyorsun, niye keten kumaşın imgelediği yaz mevsiminin meltemini kaçırıyorsun

"Vakit tamam, seni terkediyorum, bütün alışkanlıklardan öteye" şarkısının tınılarını duymadan ve dahi, taze ekmek kokusunun sabahın ilk ışıklarında ve ekmek fırınının yakınında duyumsayabilineceğini bilerek hani....

EK; Ketenhelva, da imza bölümündeki cümleleri okumuyor anlaşılan
                        Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• ketenhelva
                          ..................
                          • 10 Aralık 2008
                          • 1488

gute gute.hocam sabah meltemini duyabilmek için önce algı kanallarınızı açmalı,dinlendirmeli,doyurmalısınız.biz nicelerini gördük görmek için bekleyen ama sadece bakan,algı netligi için meltemi beklemeden önce elimizdeki alet edevatı hazır etmeliyiz.meltemler hep olacaktır,dogal döngü budur düsturu ile acelesiz,sakinlikle,emin bir şekilde yol almamız gerektiğini bilenlerdeniz,ana yelkeni aceleyle basmak olmaz,yavaş yavaş herşey..

Yorum

• ketenhelva
                            ..................
                            • 10 Aralık 2008
                            • 1488

bu borsa konusunda takibattan daha çok neden oldu türü çözümlemeleri yapmak istiyorum.mesela bu gün için ayen de neler olduguna dair soracaklarım var idi..

Yorum

• DOLUNAY
                              Katılımcı
                              • 07 Mart 2009
                              • 90

HANİ sayın hocamız geçmiş sayfalarda ERSU YA MI özeniyor ne dediği bir hisse taze somun olmasın ketenci kadeş yanlış mı algılıyorum sayın hocam saygılar sunuyorum

Yorum

• ketenhelva
                                ..................
                                • 10 Aralık 2008
                                • 1488

ben ne dedigini anlamadım dolunay,şunu bir daha yaz ama anlaşılır olsun..birde araya virgül nokta filan at..rahatca anlaşılsın..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information