VOB online
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
işte grafı yaptım
vobda durum buna benzer olacak, yada dipde oyalanmadan yukarı uçacak, olmazsada kısmet artık
hayırlı CumalarEğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
7.95 aliş yazdim korka korka amacr7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi ******ya kraliçe muamelesi yapsan olmaz ,bizde ona göre yapacağız işin enteresanı da ki erkekler kendine bağlı sadık kadınlara değilde bu tip sürtüklere aşık olurlar hep

şimdi bakınca mantıken garan ın yükselmesi lazım fakat iç güdü 7.95 görmesi lazım diyor,iç güdü mu mantık mı? Ne zaman mantığa güvendiysem iç güdü kazandı ne zman içgüdüye güvendiysem mantık kazandı bu ne işdir bende anlıyamadım

Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
Aslında yazılacak çok şey var da gerek yok şimdi
Vob 93575 xu100 76642 garan 8.03 ,terste kalanlara söyleyeceğim budur ki üzülmeye gerek yok piyasa bu işte düşer de yükselir de sağlık olsun gerisi boş...geçmiş olsun.
Herkese huzurlu bir hafta sonu diliyorum .
Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
Şu ömrü hayatımda bir ördek yiyemedimya yanarım yanarım ona yanarım...Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
Bayım bu ördek bildiğiniz ördeklerden değil
Bunu yemek için önce borsada kazanmak lazım ki pozisyon vs çaya yeter ancak malum evlilik öncesi
Ayrıca portakallı olması gerekir çekik gözlü olanı daha bi makbuldür.Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-

Yorum