VOB online
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Şimdi bu kadar karışık kuruşuk grafiklerden anladığım nedir? anladığım bu ki . GARAN dan başka arıza yok
29 Ekim 2014 de bu topiği açtığımda o dönem ağırlıklı ortalaması yaklaşık 8.30 iken şimdi 7.30 civarında ,16 ay geçmiş hadise pırt ve bu zaman diliminde ben genelde şorttaydım fakat genede bu şıllığı tam çözmüş değilim halen ..nasıl bi yavukluysak artık

Türkiye trade edilebilen finansal piyasası eşittir GARAN ,bunu çözen bundan parayı alan gerçek anlamda kazanır bundan başka macera arayan rakı parasına sigara parasına çalışır ancak , ki ,ötesi zaten çok inandırıcı değil de zaten.
Bu topik bu alemde pek rastlanılayamayan online işlemlerin saniyesinde yazıldığı bir topiktir bu sebep ile henüz fol yok yumurta yok ,herkesler rahat olsun.
08-12 Şubat 2016 haftası için şimdiden herkese iyi seanslar dilerim.
Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
Yüksel abi.. irakıyı çekince takılır.. Ağır ağır uzun uzun.. En az 8 kez.. Vuayyy beee diye takılır. Ona döndüm bugün. Tüm olağanüstü günleri hatırlattınız. Hörmetler.Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
Son aldıklarımı 7.04 ve 87850 den sattımCR7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster6.94 Garan 100 lot daha long ,86850 1 kontrat Vob long daha
başka da para kalmadı
Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum

Yorum