Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
hala logo pazarlayan olursa onlara da çakın mümkün olduğunca
logo yu bulmama sebep d.... 4ay işsiz kaldı aylık graf ortada geçen aydan itibaren d. nin işvereni işsiz kaldı
Sn Bull 14 işini yalandan dillendirip durdular sebebi piyasaya korku salmaktan başka bir şey olamaz .
Ağustos 14 ya da eylül 14 tarihli dibe yakın bir oluşum görüntüsü veren herhangi bir sayımınız vr mı ?
Dip derken en son 87800 dibini kastediyorsanız var tbii, bahsettiğiniz tarihlerden 14 eylül 2016 gibi yine 2014 yılında oluşan dipler civarına düşüşün mümkün olabileceği bir sayımda var, düşüş pek çok şekilde gelişebilir görüyorum aslında, birazda tamda bugünlerde gelişmeye başlaması gerekir gibi görünüyor.
Benim üzerinde durduğum bu günlerde aşağıdaki grafikteki gibi sayım gerçekleşebilir sanki, zaman mefhumunu bilemem hızlı olabilir, ben sadece rastgele gri renk ile çiziktirdim ki etiketleri koyabileyim, nasıl gerçekleşir yada gerçekleşirmi bişey demek biliyorsunuz çok güç, yukarıyada aşağıyada her zaman her sayım var, özelliklede tamda buralardan çok çeşitli sayım var.
Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Fakat beni bugünlerde aşağıya saymaya iten nedenlerin başında şu son 87800 dibine gidiş var, 87800 lere değilde 94-95 lere düşüş olsaydı, yada bir önceki dip olan 24,06,2016 tarihli 90150 dibinin altına düşmeyen bir dip ile yukarı tepki yapsaydı, direk yukarı sayardım, ama şimdi direk yukarı sayıma ihtimal veremiyorum, yine yukarı olmaz değil ama sayımların arasında tercih yapmam gerekirse şimdilik böyle.
Sağolun sn. Bull sayma işlerine yeni yeni bakıyorum her yorumunuz kıymetli ben saysam şu an 62den tavşan çıkar
Siz sağolun nedemek, ama tam yardımcı olamadım bunu biliyorum, yinede vaktim oldukça sizlerle olmak keyifli, her zaman bildiğimi paylaşırım, her zaman saymıyorum bende ama genelde kafamda bir gidişat belirliyorum duruma göre, bugün bakabildim biraz, ama sonuçta biz sayıyoruzda ne oluyor, piyasa bildiğini okuyor.
bu arada yukarıdaki sayım 95 üzeri bozulur zaten, çok ilginçtir bu sayma işi
hepinize bol kazançlar dilerim.
Yorum