Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
siz o eski sayfaları nasıl buluyorsunuz bir bilsem
sinterklass hocam buldum sayfayı,nedense çift ayların tekli sayısı olan 23 karşıma çıktı şimdi de son klibin sayfasını arıyacağım ..bakalım ne olmuş sonrasında.
sinterklass hocam buldum sayfayı,nedense çift ayların tekli sayısı olan 23 karşıma çıktı şimdi de son klibin sayfasını arıyacağım ..bakalım ne olmuş sonrasında.
Selamlar, iyi hafta sonları..
Topiği takip ediyorum, beklentiyi görüşlerinizi anlamaya çalışıyorum ama nafile..
Hep yuvarlak laflar,
Klipler falan filan..
Net hiç bir şey yok ortada,
Piyasanın hareketine göre alıntılamalar; yok efendim şu klibin bilmem kaçıncı dakkasını iyi izlediyseniz böyle olacağını anlardınız..
Yok efendim şu şarkının sözünden bunu çıkarırdınız..
Ortada net birşey yok, hiç birşey yok..
Önümüzdeki hafta altın dolar ne olacak ? Borsa ne olacak ? Diye sorsak , cevap çok kolay sizin için..
Ekle hemen 2-3 klip ..
Hafta sonunda da alıntıla klibi,
Klibin bilmem kaçıncı dakkasında ne diyor efenim ?
Alla beni pulla beni diyor !!
Yani ?
satma sakla alla pulla dedik mi demedik mi ..!
Neyi allayacaz pullayacaz.. ?
O da diğer klibin bilmem kaçıncı dakkasında söylüyordu ..!
Ne diyordu ?
... Su gelir gümbür gümbür gel de yar beni güldür..
Bu hafta Pınar su ne yaptı ?
Yüzde 10 değer kazandı ..
Net bir şey yok ortada..
Selamlar, iyi hafta sonları..
Topiği takip ediyorum, beklentiyi görüşlerinizi anlamaya çalışıyorum ama nafile..
Hep yuvarlak laflar,
Klipler falan filan..
Net hiç bir şey yok ortada,
Piyasanın hareketine göre alıntılamalar; yok efendim şu klibin bilmem kaçıncı dakkasını iyi izlediyseniz böyle olacağını anlardınız..
Yok efendim şu şarkının sözünden bunu çıkarırdınız..
Ortada net birşey yok, hiç birşey yok..
Önümüzdeki hafta altın dolar ne olacak ? Borsa ne olacak ? Diye sorsak , cevap çok kolay sizin için..
Ekle hemen 2-3 klip ..
Hafta sonunda da alıntıla klibi,
Klibin bilmem kaçıncı dakkasında ne diyor efenim ?
Alla beni pulla beni diyor !!
Yani ?
satma sakla alla pulla dedik mi demedik mi ..!
Neyi allayacaz pullayacaz.. ?
O da diğer klibin bilmem kaçıncı dakkasında söylüyordu ..!
Ne diyordu ?
... Su gelir gümbür gümbür gel de yar beni güldür..
Bu hafta Pınar su ne yaptı ?
Yüzde 10 değer kazandı ..
Net bir şey yok ortada..
kabaca,
70.000 - 83.000 = 13 bin puan
83.000 - 81.000 = 2 bin puan
Toplam = 15 puan marj
Sizin son derece bilgili bir insan olduğunuzu, hamlelerinizin de isabetli olduğunu daha evvel vurgulamıştım sanırım ,
Aslan'larla dövüşen gladyatör gibisiniz ,
Yoksa kaplanmıydı ?
Maşallah, grafikleri döktürmüşsünüz
Bu işten ciddi paralar kazandığınızı bir önceki levelda da tahmin etmiştim ki; umarım öyledir.
Beni az çok tanıyorsunuz zaten
Ben kendi yağında kavrulan, borsayla da 3-5 kuruşla hobi olarak ilgilenen küçücük tefecik, mini minnacık bir zatım
Sevgiler
Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum