Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Ağaç baltaya demiş ki; Ben senin beni kestiğine değil, sapının benden olmasına üzülüyorum.
Bu mehmetçiği apar topar alıp oraya götürenin de, mehmetçiğimizin boğazını kesen pisliklerinde Allah bin türlü belasını versin..
bu dünyada ve öbür dünyada en büyük acıları çekerler inşallah..
Alemde saçma sapan yazılar gırla
artık haddini çoktan aşan defalarca terse gelip online kucağa oturan sözüm ona ustalar ,
herkeslerin yazıları net bir şekilde ortadadır
adam sandıklarımız adamlığını kaybederse dansöz gibi kıvırtırsa bunda bizim bir suçumuz yoktur.
Patron gelene kadar tek bir aktivem olursa namerdim...ki o da böyle bir laçka ortama tenezzül etmez mühtemelen.
taka abine bu yıkımda HAKİKİ ÖZ DAYI dimdik ayakta kalmış deyem mi ?
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum