Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Matematikçi manif hocam ,iki günde 7 sayı ve iki işlem ile 2000 point'ta 150 point hatam oldu ..affola
50 ot'çu ihakkı hocam'a da süper ötesi itibar puanından dolayı sevgilerimi sunarım.
Değerli BEéLLrock ve sinterklass hocalarıma zaten sevgim sonsuz
kuzu emmime engin hörmetlerine karşı engin hörmetlerim ile
Yazılarımı beğeni teşekkür ve itibar puanı ile destekleyen herkese teşekkürler sevgiler saygılar
Gönül isterdi ki hep böyle paylaşalım fakat okullar yarın tatile gidiyor ,
yeğenlerime tee sene başından LA Disneyland sözüm vardı ,gitmişken large bir Amerika turu yapalım dedim..yaklaşık iki ay yokum ,
herkeslere sevgiler saygılar ve bol huzur diliyorum.
Kımetse varsa dönüşte görüşürüz gene İNŞALLAH.
kuzu emminin topiğindeki yazım.
Dönene kadar ki son yazım da patron'un topiğinde olsun.Bir bütün olarak 94 hatırına.
Fed faizi artırdım artıracaktım yok artırmaktan vazcaydım, bu ne biçim istihdam bu ne biçim enflasyon derken piyasalar ortada kaldı, uzatmalı maçlara döndü, shortörlermi yokusam longörlermi nakavt edecek ky yi bi karar veremediler.
Bizde şu piyasalarda kelebek gibi uçup arı gibi sokabilsek palayı iyi olurdu ammaaa nerde
Yorum