Her konuda temel analiz, ayıptır söylemesi analizin kralı...

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eren@
    Tecrübeli
    • 24 Nisan 2008
    • 2344

BayKush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada kendim açısından üzücü olabilecek bir şey öğrendim... ..
    kardeş geçmiş olsun ama bir kaç doktorla irtibata gir daha olmaz sa erken teşhis her zaman hayat kurtarır gerektiğinde bitkisel tedavi yi dahi dene
    Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• BayKush
      Tecrübeli
      • 30 Kasım 2013
      • 475

ABD faizi hızlı düşüşe geçti... kademeli shortların bir kısmını kapatıyorum...
      81.600 den başladım kapamaya hadi hayırlısı...

Yorum

• BayKush
        Tecrübeli
        • 30 Kasım 2013
        • 475

shortlar kapandı, son kapama 81.150 den...

şimdi düşüşleri ilave long almak için kullanacağım... bakalım... Endeks 81.500 üzerinde kaparsa, bugünü artı kaparım... yoksa yarına yada önümüzdeki haftaya bakıcam...

İşlem hacminin yüksek olması aşağı yönü destekliyor doğrusu...
        ABD faizinin birden bire düşmesine güveniyorum... eğer abd faizi tekrar yükselmezse longlarla bişeyler kazanabilirim... rasgele...

Yorum

• BayKush
          Tecrübeli
          • 30 Kasım 2013
          • 475

80.500 dende ilave yakın vade long aldım... uzun vadede 80.800 den aldım... ekranı artık kapatayım... yarın ola hayrola... yüksek işlem hacmi ile düşmesi benim için iyi değil... devamı gelebilir... kısmet...

Yorum

• BayKush
            Tecrübeli
            • 30 Kasım 2013
            • 475

vay alçak dingil,

son dakkada nisan vadede, uzlaşma kapanış rakamını düşürmek için zibidinin biri 30 kontrat en dipten kendi alışına verdi...

neyse kötü kapadım... yarına bakayım... sanmıyorum ama bakarsın %1 artı açar...

Yorum

• BayKush
              Tecrübeli
              • 30 Kasım 2013
              • 475

Hastaneden döndüm...
              Kaç yıl ömrüm kaldığını söyleyecekler diye düşünüyordum... kasıklarda yumru ve boynumda bir yumru belirmişti... internetten okudum, en fazla 5 yıl ömrün vardır yazıyordu... boyundada çıkmışsa kanser yayılmıştır diyordu... dünden beridir vasiyet yazıyordum, nerde öleceğimi planlıyordum...
              Kanser olmadığını söylediler... rahatladım diyemem nedense zaten rahattım...

Gelelim borsaya... dünki hacimli iniş dahada iniş olma ihtimalinin yüksek olduunu söylüyordu...
              ABD faizinin çok düşmesine güvenerek kısaları kapamıştım... Şu an endeks 64binde... USD yükselmeye devam ediyor... Bankalar merkez bankasını faize zorlamak için usd yi yükseltmeye devam ediyorlar... Yükselen usd şirket karlarını azaltır diyede borsada aracı kurumlarda satıyor...

Aşağı doğru her 2bin puan düşüşte %5 long alacağım... Toplamda %40 a kadar almayı düşünüyorum... USD durmazsa bu endekse 59 bini bile gösterebilirler...

Yorum

• BayKush
                Tecrübeli
                • 30 Kasım 2013
                • 475

Yabancı payı 62.13 de... artık satacak şeyleri kalmadı... kalan uzun vadeci...
                USD faizi 2.73 e kadar düştü... MB ile bankaların kapışması biterse bu abd faizi ile kolay toparlarız... Petrol yükseliyor maalesef, oda düşseydi en azından 103 lere filan çok güzel long potansiyeli oluşacaktı...

Yorum

• BayKush
                  Tecrübeli
                  • 30 Kasım 2013
                  • 475

77.600 şubat vade ilk parti %5 longları aldım... pozisyon yaklaşık %20 long oldu...

yalnız satarak düşürmeye çalışanlar zorlanmaya başladı... Çünki birileri merkez bankasına baskı yapmak için endeksi dşürmeye çalışırken...
                  63binlerden bir grupda mallanmaya başladı... şu 60binlere giderken kademeli mallanalım diyen kurumsal bebeler olmalı...

Şimdi satanlar faizide artıramazlarsa, birde sattıklarından zarar edecekler... katmerli zarar edecekler... alanlar ise ucuza mal aldıklarından orta uzun vadede iyi kar edecekler... os sebeple... satıcılar bi kaç daha dalga yapar... bakarlar aşağı götüremiyorlar, panikle geri almaya çalışabilirler... yada başarırlar dahada aşağı düşürürler...

Ben hiç bir zaman tepe yad dipi bulamayacağımdan kademeli oynayarak az kara razı oluyorum...

Yorum

• eren@
                    Tecrübeli
                    • 24 Nisan 2008
                    • 2344

BayKush kardeş ben zaman zaman çok samimi bulduğum YALNIZ EFE topiğe takılıyorum musait olduğunda beklerim
                    http://forum.keyborsa.com/showthread...b-cafee/page98
                    Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• YALNIZ EFE
                      Çalışkan
                      • 20 Ağustos 2011
                      • 467

Sevgili BayKush selamlar,geçmiş olsun.

Yorum

• Misafir

Geçmiş olsun.. Allah şifa versin BayKush bayım..

Yorum

• BayKush
                          Tecrübeli
                          • 30 Kasım 2013
                          • 475

Sağolun teşekkür ederim...

Benim son yazılar gitmiş galiba... ne olduki. ? Siyasi bişeymi yazdım...??? hiç hatırlamıyorum...

Bu düşüş benim kafaya bir türlü yatmadığından kötü zarar ettim... Benim beyin düz mantık çalışıyor... mantığıma uymayan hareketler oluyorsa ben hep zarar ediyorum...

17 aralıktan beridirde hiç mantık çalışmadığından hep zarar ettim... kenarda beklemeyide beceremiyorum...

Neyse... bir müddet kenarda beklemeye karar verdim... silindiği için bir daha yazayım...

Endeks artı iken az önce longları kapadım... tabi ortalama maliyetin altında kapamış oldum...

Heç için aldığım shortlar duruyor... %5 civarında... onuda endeks 60bine gelince kapayacağım... 60bini görmesini bekliyorum çünki enflasyon çok yüksek geldi...
                          Daha önemlisi yabancı hareketinde...

Yabancı 65 altında alırdı, 66 bin geçilince satmaya başlardı... şimdi 65bin altındada satıyor ve almıyor...
                          Bunun sebebi sabah akşam TVlere çıkan analistlerin öldük bittik demesi... Ama asıl sebep bence ülkede hukuk konusunda şüpheye düşmeleri... bu yargıda ve poliste yapılan atamalar değişiklkler rahatsız etmiş olmalı... kimse bir afrika ülkesinde borsa oynamak istemez... olaylar durulana kadar buda seçimler olsa gerek, yabancı fırsat buldukça satıp almayacaktır... tabi hükümet çok iyi yaptığı şeyi yapıp herşeyin mükemmel olduğuna yabancıyı tekrar inandırabilirse durum değişir...

Ancak USD olması gereken seviyelere gidiyorken ki Ege Cansenin hesabına göre 3.60 olması gerekir.. dünyadaki bol ve ucuzpara azalmaya başlamışken, hükümet durumu nasıl kurtaracak bilemeyiz...

Dediğim gibi bir müddet ara vereceğim... yazmıştım ama silinmiş... kendimi toparlayayım biraz...

Yorum

• gazmanbaba
                            Yasaklı
                            • 16 Ocak 2014
                            • 102

forumun yeni server taşınması yada yeni bir şekle bürünmesi sırasında son bir kaç gün yada hafta silinmiş onlarda ellerindeki en son yedeklere geri dönmüşler sorun senden kaynaklı değil .

Yorum

• BayKush
                              Tecrübeli
                              • 30 Kasım 2013
                              • 475

gazmanbaba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              forumun yeni server taşınması yada yeni bir şekle bürünmesi sırasında son bir kaç gün yada hafta silinmiş onlarda ellerindeki en son yedeklere geri dönmüşler sorun senden kaynaklı değil .
                              Sağol gazman dayı...

Son düşüncem ve durumum nedir...

dün endeks 60bine yaklaşırkene shortları kapayacağımı yazmıştım.... Bu sabah açılışta vob yüksek eksi açtı ve endeks 60bine denk gelen rakamlarda dolaştı...

Shortlar kapandı... boş durmayı beceremediğimdende long aldım %10 kadar...

Şu an saat 16:52 itibarı ile günlük olarak güzel artıdayım...

Dışarıdaydım, ankara armudu, muz ve Hindistan cevizi ağaç fidanlarını bulamadığımdan, bahçede çalışmak yerine ekran başındayım... henüz analiz yapıp karar veremedim longları nerede kapayayım....?

Artık çift vade oynamıyorum... Nisan vadede elimde bişey kalmadı... şubat vade yani yakın vade oynuyorum...

Bi analiz yapıp longları kapayacağım yeri bulayım...

Artık ekranı günde yarım saat açıp vop pozisyonuma bakıyorum. Günlük harekete göre analiz yapıp, emirleri girip ekranı ve bilgisayarı kapatıyorum....Taaaaki hedefim gerçekleşene kadar... şimdilik hedeflerim gerçekleşiyor...

Bu fetullah krizi,bana ekran seyretmemeyi, anlık hareketlere göre karar verip uygulamamayı öğretti....

Umarım devamı gelir...

Yorum

• BayKush
                                Tecrübeli
                                • 30 Kasım 2013
                                • 475

Beleş interneti olan cafe bulmuşken bişeyler karalayayım...

En son %10 longum vardı... 5 dakkalığa baktığımda öğlene doğru yükselmekte zorlandığını ve kafayı aşağı çevirdiğini gördüm... long hedefim olmadığından grafiği inceleyerek karar vermeye çalışıyorum.
                                Aslında yarın yabancı takasına bakıp long konusunda karar versem iyi olacak... ancak grafiği beğenmedim... kazancı cebe koyayım diyorum... endeks açıldığında eğer faiz yada usd hızla aşağı gitmezse longları kapayacağım ve %5 short almaya çalışacağım iyi yerlerden...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information