Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • oxford
    Tecrübeli
    • 03 Kasım 2013
    • 467

Yeni gelecek 2 milyon mülteci için bakalım ne yapacaklar..

Yorum

• sinterklass
      Tecrübeli
      • 17 Mayıs 2009
      • 1522

gelsin rebbim gelsin 3. dünya savaşı çıksın emmeee rus gelsin moldov gelsin fin gelsin cemil cümlemizden geçmeden gelsin....
      Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Yorum

• oxford
        Tecrübeli
        • 03 Kasım 2013
        • 467

Herhal reyiz bu 2 milyon mülteci için para aramaya gitti Bruksele..
        sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        gelsin rebbim gelsin 3. dünya savaşı çıksın emmeee rus gelsin moldov gelsin fin gelsin cemil cümlemizden geçmeden gelsin....

Yorum

• Guerra
          Kadrolu
          • 02 Ağustos 2011
          • 5561

Alıntı kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          yeni kene kademeleri...

92....94...96...98..

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          devam....usulet ve suhuletle....
          96 Geldi

Yorum

• hocamurat2001
            Aktif
            • 26 Haziran 2014
            • 367

95600 2adet daha short gidivrmis

Yorum

• hocamurat2001
              Aktif
              • 26 Haziran 2014
              • 367

95650 3tane daha açtım

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

newyork dısındayım....carsamba gunu donecegim....KENE ye devam...

hedef xu 100....62 000....bunu hazırlıyor....4 kademe ile girmek istiyorum...henuz 3 teyiz...

korku yok....korkunun ecele faideside yok....korku oluşunca....PARA oluşuyor demektir...
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• manif
                  Matematikçi
                  • 16 Ağustos 2011
                  • 752

manif.....

beni ayakta tutan tek şey var hayatta skenderle furusmak....

yarın borsada sessizce tepesine cakacagım....zabah fitch den once dolar tl shortu kapayıp....bugun bunu yazdım...VOB da shortluyacagım....xu 100 de hedef....3 haftada once 68 000....sonra 62 000....

PLANIMI BUNA GORE YAPTIM...HEDEF XU 100....62 000....VE SECİM ONCESİ TEPKİ...SECİMİ 70 000 DEN KARSILIYACAK...

mavzeri eline al....gurgusunları yagla....dosune dosune sapla durzunun....
                  ben gerekeni yaptım, zaman analizin yanılmaz ise pazartesi-salı bizi değişik bir piyasa karşılamalı.
                  grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

vaktim yok...bunu iyi izleyin...İLK FIRSATTA MALDAN CIKMALIYIZ....

NATO izniyle...rusya...israel basbakanı ve turkiye cumhurbaskınını birer gün arayla moskovaya cagırdı....ikisinide uslu durun yawriler..desteklediginiz mucahitleri gübre yapacagım....suriye uzerinde ucmaya niyetli ucagınız olursa dusururum...ve TURKİYE ucaklarını ve hava sahasını taciz etti....mesaj su...SURİYE YE GONDERİLEN MUCAHİTLERİ İNSANLIK ADINA GÜBRE YAPACAGIM...SURİYE TOPRAGININ BUNA İHTİYACI VAR...

hem NATO...ve hemde ben boyle dusunduk ve yapıyoruz....DERİN CUKUR İŞİNİ BIRAK DEDİ...TURKİYEDE BIRAKTI....

BU....nato plus rusya....su demektir....petrol 150 dolar...altın 3600 dolar....

suudi wahabiler yeniden colde...cunki suudi petrol bolgesinde şiiler yasıyor...iran...iraq...suriye...lubnan...ve korfezde şiiler iktidarda...PETROL dan arındırılmış bi sunni radikal islam....o saniyede olur...dunya kurtulur...NATO PLUZ RUSSA karar bu....

not...bunnarın olacagını 2012 den beri yazıyordum....
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hocamurat2001
                      Aktif
                      • 26 Haziran 2014
                      • 367

http://www.liveleak.com/view?i=8b0_1444168593

vaktim yok...bunu iyi izleyin...İLK FIRSATTA MALDAN CIKMALIYIZ....

NATO izniyle...rusya...israel basbakanı ve turkiye cumhurbaskınını birer gün arayla moskovaya cagırdı....ikisinide uslu durun yawriler..desteklediginiz mucahitleri gübre yapacagım....suriye uzerinde ucmaya niyetli ucagınız olursa dusururum...ve TURKİYE ucaklarını ve hava sahasını taciz etti....mesaj su...SURİYE YE GONDERİLEN MUCAHİTLERİ İNSANLIK ADINA GÜBRE YAPACAGIM...SURİYE TOPRAGININ BUNA İHTİYACI VAR...

hem NATO...ve hemde ben boyle dusunduk ve yapıyoruz....DERİN CUKUR İŞİNİ BIRAK DEDİ...TURKİYEDE BIRAKTI....

BU....nato plus rusya....su demektir....petrol 150 dolar...altın 3600 dolar....

suudi wahabiler yeniden colde...cunki suudi petrol bolgesinde şiiler yasıyor...iran...iraq...suriye...lubnan...ve korfezde şiiler iktidarda...PETROL dan arındırılmış bi sunni radikal islam....o saniyede olur...dunya kurtulur...NATO PLUZ RUSSA karar bu....

not...bunnarın olacagını 2012 den beri yazıyordum....

Pirim demek istediğiniz shortlari Biran evvel kapatalim mi bir an evel maldan cikmaliyizdan kastiniz bu mu pirim yooksa usulet ve suhuletle 68|70 binimi bekleyecegiz

Yorum

• hocamurat2001
                        Aktif
                        • 26 Haziran 2014
                        • 367

97125 /200 ler önemli üstüne atarsa kanalın üstüne çıkmış olur ki istemiyoruz tehlikeli inşallah buralardan döner artık
                        [IMG][/IMG]

Yorum

• ohannesburg
                          Katılımcı
                          • 07 Mart 2015
                          • 117

deli fişek garan 60dk'lık

Yorum

• kelmiker
                            Tecrübeli
                            • 02 Aralık 2008
                            • 554

Tebrikler hoca murat. Zorladı ama geçemedi.
                            Dolar 2.90 altına sarkar mı sizce.

Yorum

• hocamurat2001
                              Aktif
                              • 26 Haziran 2014
                              • 367

ya bu çin porsası ne zaman açılacak bilen varmı umut çinde artuk)))ordada kurban bayramı tatili mi var nedir köpek kurban ediyorlar onlarda))

Yorum

• hocamurat2001
                                Aktif
                                • 26 Haziran 2014
                                • 367

hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                pirim demek istediğiniz shortlari biran evvel kapatalim mi bir an evel maldan cikmaliyizdan kastiniz bu mu pirim yooksa usulet ve suhuletle 68|70 binimi bekleyecegiz
                                pirim bizi bu konuda lütfen aydinlat öne alayim ki arkada kalmasin ben hala shorta ek yaptim bugün yine 96850 den 4daha bakalim dahada yapmam ek

Yorum

Working...
                                X

Debug Information