sp, türkiye 2016 büyüme rakamını düşürdü, 2015'i yükseltti.
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Yorum
-
-
Hocamurat kuzum'un son gelişmeleri fırsatı olunca ayrıntılı yazmasını bekliyoruz.Ancak telaş etmemize gerek yok,kuzu pozisyonunu değiştirseydi iki eli kanda olsa yazardı.Ben pozisyonumu koruyorum ve her ne kadar şu anda zararda gözüksek de bu furuşmadan da alnımızın akıyla çıkacağımızdan eminim.Graflara gelirsek;hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterihakki hocam sende grafikler ne der
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
ah bayım bir de dediklerinin ne anlama geldiğini anlayabilsem.BEéLLrock decoderi şifreleri ne acaba? Bayım lütfen net yazın.BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArası 3 ileti mi nedir? bakmadım zaten ama öne arkaya bakarmı
yani böylesi hal ve durumlarda da?.. )
...
4 müş..grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum
-
Arkadaşlar bilenler lütfen yanıtlasın bir önceki vadede görülen en düşük değer mutlaka görülür gibi bir kural varmıydı bilenler yanıtlasın lütfen
Yorum
-
Hatırlamak için Kuzu sözleri...hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar bilenler lütfen yanıtlasın bir önceki vadede görülen en düşük değer mutlaka görülür gibi bir kural varmıydı bilenler yanıtlasın lütfen
Vade sonuundan önceki gün....gelen vade şort.... giden vade long
herzamanki vade sonu prensibim nedeniyle..kapanan vadenin uc gunlukte en dusugunu gorur....VE YOLUNA OYLE DEVAM EDER.....
vade sonu kurali....Ekim vade...son gün Ağustos vadedin gordugu en dusugu gorur ve 2000 puvan tepki verir....
bunu yarin yapar....adi....fiyat taramasi....
.her vade sonunda....olusan yukari ve asagi yonlu momentum....bunda yukari....uc is gunu surer....yeni vadede poz ayari ucun yapilir....
Yorum
-
Bi forumdaşımızın taptaze iletilerine istinaden ilgi yazmıştımmanif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterah bayım bir de dediklerinin ne anlama geldiğini anlayabilsem.BEéLLrock decoderi şifreleri ne acaba? Bayım lütfen net yazın.
değerli manif bayım.. Piyasa anlamında netliği mühim değil..
Daha mühim Bist'ik arenadaysa flat de bir poz, ortalık karışık
ve yeterince daha da karışabilirken hele böyle..
Bu flat çıkışları da bazen çok daha kıymetli olabiliyor..
Bakıyoruz, 'free trade style' ilgiyle, muhabbetle, ümitlerle izliyoruz.. )
Yorum
-
-
hocam gerçekten inanılır gibi değil, sadece tr değil dünyada durum aynı.hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterinşallahh son savrulmaydı
bir de sanki ülkenin tek mevzusu dolar'ın üç-beş kuruş aşağı inmesi
deli gibi alıma geçiyorlar
fed'in faiz arttırmaması ise sanki bahçede bulunan gömü misali.
bakalım, dayanma gücü olan sağlam vole çakacak inşallah
Yorum
-

Yorum