Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterXu 30 da cuma kapanış dahil 29 € nun altı yok.Kuzum bir kere daha önünde saygıyla eğiliyorum.Shortları sana güvenerek cumaya sakladım, yarın muhtemelen istediğimizi alacağız.Yüzde beş olursa ballı lokma tatlısı olacak, olmazsa da yüzde 3-4 arası da bize yeter.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterha ha ha....biliyorum yaw....kol kesecegiz diye yazdım...EMME...cuma gunu...yuzde 5 gocus bekliyorum....
Esas savaşın 95.000 civarında yaşanacağını düşünüyorum.Bu durumda XU30 da 29€ altı olacak gibi gözüküyor.Bu arada Babo'nun sünnetine davetlimiyiz kuzum?
Gelecek tepkiyi de hesaplayarak shortları en uygun yerden kapatın uşağlar.YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
usaglar...bu cumhuriyet bayramında cok sevindim....
niye sevindin guzu gaddas derseniz....ki haklısınız...gorunurde sevinecek bişey yok...
sizin ucun yok....emme benim ucun var ula...6 yıl once yazdıgıklarımdan biri daha gercek oldu....tayyip bey ATATURK dedi...
ne alaka...niye sevindin ki guzu gaddas derseniz...ki dersiniz...
cugabım sudur....6 yıl once yazmıstım....demiştim ki...labteke hitaben...
bekleyin....
tayyip bey ve takipcileri oyle ATATURKcu...oyle LAİK olacaklar ki...biz onların yanında gerici gorunecegiz...
işte şimdi....o gunnere girdik....ATATURK culukte ve LAİKLİKTE birincilik yarısı baslıyor...hicbirimiz tayyip bey ve muridlerinin eline bu konuda su dokemez hale gelecegiz...LABTEK gardasım intihar eder diye cok korkuyorum....
ula olumm....benim yerim doldurulamaz....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
herderde deva....HALİFE ABU BAKR EL BAGDADİ EL GULSUYU....beni aradı....
selamun aleykum guzu gaddas dedi...gerci senden gaddas olmaz sen alevisin...lafın gelişi dedim dedi...alışkanlık...biliyorsun sana gaddas demem ucun...once hiristiyan olup aleviligi komple terkedip bi on yıl hırıstiyanlıktan sonra anca temizlenirsin dedi...sonra musluman olursan...sana gaddas derim dedi...bende...lafı uzatma len gerzek...niye aradın dedim...
didiki....bu mehdi PUTİN...viyanaya...toplantıya...amrika...saudi...turkiye...iran ı cagırmıs...oturup konusup beni nasıl yokedeceklerini tartısacaklarmış....sence ne cıkar bu toplantıdan...cok tedirginim...on yıl sonra ummetim olacaksın...sefaat vermem...cehennemde yanarsın dedi...
korkma dedim....bu toplantıda seni daha nasıl buyuteceklerine karar verecekler....ne diyorsun dedi...agzından bal damlıyor dedi...ahhh bide alevi olmasan...uzanıp opecegim dedi...
dusundu....dusundu...dediki...dur once ben soyluyeyim...NEDENLERİNİ...senden zeki oldugumu gor...
dediki...
1...mehdi PUTİN beni bitirmez...ulkesindeki tum cihada cıkacakları buraya cektim...yoksa rusya alev alev yanar...
2...suudi ailesi iktidarda kalmak ucun....sunni-sii savası cıkartıp...halkının dikkatini buraya yoneltti onada careyim....
3...turkiyeye neredeyse beleşe petrol satıyorum...emme gazım yok....
4...iran....iran....iran....ahhh bu şii dinsisler....bunnar basıma bela....
5...amrika zaten babam....evladını ezer mi....
nasıl...dedi...bildim mi....bildin bilmesine emme....turkiyede secimden sonra iktidara CHP li bi koalisyon gelirse...YANDIN DEDİM....
NİYEKİNE DEDİ....onlar şii mi dedi...daha kotu ula abu dedim...cogu alevi...iran ve turkiye anlasırsa....seni ne amrika...nede mehdi PUTİN kurtarır...nede kurdistan diye bişey kurulur....
EMME DEDİ....sultan erdogan var....dedi...
ooooo dedim....abu gardas...kızma gardas dedim diye...lafın gelişi...alışkanlık...sana gardas demem ucun once musluman olman gerek senin...degilsin...wahabisin...lafı uzatmayayım...o artık ATATURK cu oldu...ben o konuda eline su bile dokemem...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
olacak iş değil dimi sn. ihakkı.ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzum beklediğimizden sakin bir açılış oldu, bugünkü hareketin seyri nasıl olur, hareket tarzın ne olacak?
kurban bayramında böyle, dünkü tatilde böyle.
ne hikmetse tatil dönüşleri bir ilginç oldu.
ülkenin göbeğini deştiler, yok.
medya bastılar, yok.
partizan gibi şuç da sayasım yok ama olanlar gayet kötü şeyler hem tr hem de dünya genelinde.
yok yok yok diyor.
kuzu abi neredeyse harfiyen biliyor hareketleri ama piyasa burnundan kıl aldırmıyor. vallah çok ilginç.
Yorum
-
Ohannesburg sko'nun istediği oluyor.Bu sefer onunla senkronize olamadık herhalde.ohannesburg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterolacak iş değil dimi sn. ihakkı.YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
Babo'yu da tebrik ederim,dediği aynen gerçekleşti.bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterXu 30 da cuma kapanış dahil 29 € nun altı yok.
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
tabi canım, babo abi de kuzu abi de 2 kilometreden kibrit çöpünü furuyor.ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBabo'yu da tebrik ederim,dediği aynen gerçekleşti.
arada canları sıkılınca düğün dernek yapıyorlar işte sünnetti nişandı bize eğlence olsun diye sağolsunlar
Yorum
-
ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBabo'yu da tebrik ederim,dediği aynen gerçekleşti.
bugune kadar...nezaman ki bana muhalefet etti....hep kol kestim...sagossun...tam bi basbelası durzu....ha ha ha...
eger olurda....o dedigi rakkamı assagı kırarsak...bunun dashaklarını buracagım...sunnet agır agır ve uc saat surecek...acıdan attıgı naralar....kanadadan malatyaya kadar heryede duyulacak...somagızlı durzu....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
soru su....TURK PİYASALARI RALLİ YAPAR MI....yaparsa niye yapar....müşteri var mı....
AKP...yuzde 40 ın altında ise...ralli asagı dogru olacak....bu kesin...AKP liler olumune satacak ondan...
belirsiz olan ise su....
AKP yuzde 40 ustu tum oylar....tek basına veya ona yakın oy....BU HAL BELİRSİZ HALDİR....bu hale kafa yorup...karar verecegiz...
elde KENEDE uc kademe mal...4000 puvan kar cepte ile...1 kasıma giriyoruz....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
7 haziranda muthiş goturduk....1 kasım rovansı....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum