Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

hoca....elde uc kademe var...bu somagızlı bırakmıyacak ki...98 de gelsin...benimki susmak deyil...TİMSAH...av yaklastıkca sessiz olur ki...gelsin.

bu bunagın dunyadan hubarı yok ula...saudi batıyor...butce acıgı yuzde 20...turkiyeyi satıyor...bitince satıs xu 100....62 000...deve..hamudu...tümünü alıp gitceez hocam....amrika ve vlad...1850 yılındaki....ingiltere ve rusya...butun numoro o yıllarda kırım savasıyla osmanlıyı cokertmekti...şimdide aynı....osmanlıyı cokertecekler...LAİK TURKİYE YÜKSELECEK....KİMİN YOLUNDA... ISLAMIN DEGİL..CUNKİ OYLE Bİ YOL YOK...İLMİN VE İRFANIN YOLUNDA....osmanlı cokertilirken....biz paraları alacagız...bu gaddin basit...BU FURUSMA....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• arslan*
      Yeni Üye
      • 19 Ocak 2014
      • 7

Kuzu abi, karşılıksız emeklerin için teşekkür ederim.Rabbim sana güç kuvvet versin.

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

BİR SEYİ UNUTTUM...doların gelecegi ücün önemli olan...pasific anlasmasını...bunu dikkatinize alın...bununla...DOLAR=PETROL...oluyor....ve suudide oluyor....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• sinterklass
          Tecrübeli
          • 17 Mayıs 2009
          • 1522

Emmi... Bak kaç yıldır talimdeyim.. Öğrettiğini söylüyorum kızma... Ne kadar hoca varsa... Hemşerin dahil... Çünki hepsi aynı... Şimdi camiye gidiyorum 1.işim orada Allahı düşünmek 2.ise hocanın saçmalamalarını dinlememek.
          Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Yorum

• ohannesburg
            Katılımcı
            • 07 Mart 2015
            • 117

garan 7.65 vob 97300, garan 7.66, vob 98bin
            oynamadık bi yerimizi bırakmadı namıssız skender, bari bunu yapma

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

babo ve uyarılarını dikkate almamız gerekiyor....onun ucun geldi...

hadise sudur....DİP VEYA DİPE YAKIN Bİ BOLGEDE SHORTUZ....uyarıyor...en azından notr kalın diyor....haksızda degil...

Yorum

• ihakki
                Tecrübeli
                • 02 Aralık 2008
                • 709

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

hadise sudur....DİP VEYA DİPE YAKIN Bİ BOLGEDE SHORTUZ....uyarıyor...en azından notr kalın diyor....haksızda degil...
                bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Neyseki 31€ civarından "aşşağı bounce back" yaptıracak bu "skender ağan" yine yırtarsın!!

hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                yav arkadaşlar nedir yav hepiniz sus pus olmuşsunuz ula 4 kademe 92/94/96/98 böl dörte ortalama kaç 95... ...
                Kuzum biraz erken shortlanmış olabilir ama KENE bu dezavantajı kısmen ortadan kaldırıyor.Hocamuratın dediği gibi ortalamamız 95.000.Yani dip veya dibe yakın bir yerden değil ortalardan bir yerden shortlamış olduk.Nitekin BABO'nun da belirttiği gibi döneceği beklenen seviye olan 31€ civarına ne kaldı ki? Bu şartlarda flata geçip nötr olmamızı önermiyorsun herhalde!
                YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• hocamurat2001
                  Aktif
                  • 26 Haziran 2014
                  • 367

Yalnız ihakki hocam hanı karar veremediğimiz günleri hatırlayın bir hanı takaslarda garan sürekli düşüyordu ya ama viop bir türlü düşmüyordu hatırlarsınız mı o günleri ben kafayı yiyeceğim diyordum şimdi bu son günde yapılan 2.seanstaki hareket sanki onu andırdığı garan 7.74 lerden 7.66lara kadar çekildi ama viopu vermediler tek ümüdüm zincirleme stop patlamasıyla tutulması olsun hafta başı aynı hareket olursa zaman kötü kolla götü modu devreye girer buna karşı b planımız ne olabilir gün için vuruşarak maliyet yükseltmeye odaklanmaliyiz bence çünkü ibnetor seans için bin puan gevşetip bir önceki günün 600 700 puan üstüne atıyor inşallah malıda kaptırmayız Takastan iyi anlayan biri hafta sonu analiz ederse çok iyi olur

Yorum

• manif
                    Matematikçi
                    • 16 Ağustos 2011
                    • 752

şimdi euro 3,4 olursa o 31euro 105 falan olur, 95 ortalam kontrat batar. teminat varsa problem yok. ben daha 3. ve 4. kurşunları sıkmadım. 99.500 maliyete çektim eldeki malı. longdan da yararlandım bu çıkışta ara ara..teminat yönetimini iyi ayarlayıp şort kalitesini yükseltmeye çalışacağım.
                    bu sabah kafamıza 1000 puan gap soktu, naptık yukarıdan açıp aşağıdan kapatıp eldeki malın maliyetini biraz iyileştirdik. Siz kuzu emminin teminat yönetimi sistemini bilmiyorsunuz. o gerekirse 150 ye kadar bile dayanır. Dimyata pirince giderken, eldeki bulgurdan olmayın. Kuzu emminin teminat problemi olmaz. Ayrıca düşüş bir anda gelecek ve sanırım çok kişi o anda long yakalanacak. Bu önümüzdeki haftayı atlatabilirsek, deli para yapacağız. Testere takılırsa 95-99 o arada maliyet ayarlanabilir ek pozlar ile.. Ama onun bile riski var kendi içinde. Emmi gereken stratejiyi gayet açık yazıyor. Gezide sadece 1 günlüğüne ona ters hareket ettim, 115 maliyetli şortlar ile oynaşıp üstüne long yakalandım. Sabırlı olmakta fayda var. İyi geceler.
                    grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• oxford
                      Tecrübeli
                      • 03 Kasım 2013
                      • 467

Acaba bu dolar biraz daha yukselip tepe aşağı mı süzülecek.???..Herkes dolar yukselecek diye bakarken tersi olabilir mi acaba? Graflarınız ne diyor bu konuda? DXY tepesini görmüş olabilir mi???

Yorum

• oxford
                        Tecrübeli
                        • 03 Kasım 2013
                        • 467

ALINTI: It looks like the dollar-index is topping this year. I smell a plunge in 2016, but I could be wrong. That is something that must be said ofcourse.

All fundamental traders are waiting for a rate hike but there won't be any. Not soon, at least the dollar has to meet 80's for a hike. That is why it might spike in december followed by a collapse.

My chart shows me a potential Head and Shoulder pattern could be formed here. Very early to tell but I think the rsi trendlines also show more up to come on the weekly chart.

Yorum

• bikmisbroker
                          BaBo
                          • 27 Şubat 2009
                          • 1009

Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Uşağlar bakin..

Dip ve tepelerdeki islem hacimi, dönüşler hakkinda bize bilgi verir.
                          Son haftalarda yaşana islem hacmi ciddi yuksek..

Sizi korkutmak istemem.

Nihayetinde para piyasalarinda her koyun kendi bacagindan asilir, ve ben VOiP de 4 yildir islem yapmadigim gibi bu düşüşte oğluma aldigim (O da Garantinin dip yaptigi gun) azbucuk hisse disinda BiST de islem de yapmadim.

Fıçır ve option piyasalarinda ve Forex de 1/100 kaldiracla islem yapinca insan manyak stress altina giriyor.

Size stresimden bir ornek vereyim..
                          S&P fıçırlarinda 35 puvan ya (1/100 kaldiracta) ya paranizi KATLAR..
                          Ya da 35 PUVAN TERSE duserseniz Margin CALL yersiniz!!

Yani parayi sifirlarsiniz!!

S&P su anda 2015 Puvan seviyesinde (genelde FUTURELAR 10 puvan ek****** bu rakamdan)

S&P 1834 Puvan ile 1.ci dibi yapti6 hafta once..

Ayni burada da bekledigim gibi bir aşşağı salinma daha bekliyordum ve S&P gecen hafta 1872 ile 2.ci dibi de yapti.

Oralardan ya da biraz yukaridan Pozisyon açmam gerekirdi.
                          Birtakim sebeplerden pozisyon açamadım.
                          (S&P cok enteresan bir piyasa yanilmaktan korktum acikcasi)

ve şu anda S&P 2015 de..

FARK 135 PUVAN ARKADASLAR.
                          Parami yaklasik 4'e katlayacaktim özetle..(2 haftada)

Bu hatami, ve sonucunu hazmetmeye calişıyorum halen. Çünki bu tarz firsatlar insanin hayatinda 3-4 defa önüne gelir!

Kısaca bist'e dönersek, işlem hacmi yukaridaki 30/30.5 ve 31 Euro hedeflerini geçebilecek seviyede.

Dikkat yani..

Yorum

• hocamurat2001
                            Aktif
                            • 26 Haziran 2014
                            • 367

ARKADAŞLAR ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA YVADEDEKİ MUHTEMEL TEPELER BEYAZ RENKLİ KANALIN ÜSTLERİ TL,USD,EURO BAZLI FİYATLARI BUNLAR GÖRÜNÜYOR İŞİMİZ ZOR GÖRÜNÜYOR

[IMG][/IMG]
                            [IMG][/IMG]
                            [IMG][/IMG]

Yorum

• hocamurat2001
                              Aktif
                              • 26 Haziran 2014
                              • 367

Ankarada bombali saldiri varmiş emek bariş platforumunca gerçekleştirilecek mitingte patlma olmuş

Yorum

• ihakki
                                Tecrübeli
                                • 02 Aralık 2008
                                • 709

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kısaca bist'e dönersek, işlem hacmi yukaridaki 30/30.5 ve 31 Euro hedeflerini geçebilecek seviyede.

Dikkat yani..
                                Sevgili BABO tesbitlerin ve uyarılarını çok haklı ve yerinde buluyorum.Manif'inde belirttiği gibi yeterli teminatı olmayan için şu anda tehlikeli sularda yüzüyoruz.Benim şahsi görüşüm , önümüzde sonucu belirsiz bir seçim, Suriye'daki karışıklık ve hergün yaşanan terör eylemleri varken 30.5/31€ seviyelerinin geçilmesi pek mümkün olmadığı yönünde.Yüksek bir teminatla bu seviyelerden düşüş olmasını beklemeyi tercih edeceğim.Tecrübe ve grafiklerini paylaştığın için kendi adıma çok teşekkür ederim.
                                YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information