Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

babo...

50 OT yi...rasim ozan kutahyalıya sordum...ula olumm rasim didim...sen esker kacagı olmayı becerip...şimdide en buyuk savascı oldun...bu babo nun endişesine bi bak...didim...didiki bi sorun yok....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• bikmisbroker
      BaBo
      • 27 Şubat 2009
      • 1009

rasim ozan kutahyalı Yisin seni emi Yavrim!!

KIT etsin emi!!

Hatta HAM etsin!!

Yorum

• ohannesburg
        Katılımcı
        • 07 Mart 2015
        • 117

Yorum

• ohannesburg
          Katılımcı
          • 07 Mart 2015
          • 117

babo abinin çizgileriyle 30 endeks, euro grafiği. tabi elimden geldiği kadar.

pullback denenmiş ama olmamış gibi, yer çekimi çağırmaz mı bu durumda?
          doların gözü toprağa bakıyor, nasıl olacak?

msci turkey çıldırdı, yön kuvvetli yukarı mı?
          dünya borsaları son saatlerde deli fişek gibi toparlandı, gezegene çarpması muhtemel bir meteor mu durduruldu acaba?

meclis sürekli tatil, siyasilerin kavga edemiyor oluşu oh ne güzel ülke havası mı yaratacak yani?
          önümüzdeki haftadan itibaren anket manipülasyonları da başlayabilir.

yabancı damperli ile mal boşaltıyor ama takasları hep artıyor. (%64.5) nasıl oluyor?

derdim hisse almak ama kuzu abinin önceki haftalarda işaret ettiği dolar düşüşü ile birlikte yaşanacak tl bazlı düşüşünü düşünmeden edemiyorum.

derdim hisse almak ama babo abinin önceki haftalarda işaret ettiği mart 2016'ya kadar garanda ön gördüğü euro dibi de düşünmeden edemiyorum.

bir de sanayilerde tık yok, tüpraş 75, tofaş 17 vs.

cümleten hayırlı cumartesiler.
          hakkımızda hayırlısı.

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

TİMUR....EMEVİ CAMİİ...YEZİD...

1400 DE...timur suriyeyi işgal ediyor...buyuk turk hukumdarı sam a giriyor...tellaler cıkartıyor...tum yezidiler emevi camiisi onunde toplansın odüllendirecgim diyor...

toplanıyorlar....timur geliyor...bana yezidin mezarını gosterin diyor...gosteriyorlar...mezarı actıryor...yezidi cıkarıp yaktırıyor...toplanan yezidileri canlı canlı yaktırıyor...askerlerine üç gun boyunca bu mezara sıcın diyor...

fakat....samda hala...yezid ve soyu var....deccal olarak geri geldiler...İSLAMI YERİN DİBİNE BATIRIYORLAR....GENE...HUSEYN e yaptıkları gibi...kelle kesip...kulak,kol,bacak kesip....GUNDE 5 VAKİT NAMAZ KILIYORLAR...

VLAD...tımur gibi yetişti....yoksa...skender...islamı bu heyvan YEZİD leri kullanarak komple bitirecekti...

Bİ BASKA YAZIMDA....YEZİD nasıl 38 yasında geberdi....onu yazacagım...kimki huseyn e el sürdü...hepsi korkunc sekilde geberdi...
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hocamurat2001
              Aktif
              • 26 Haziran 2014
              • 367

pirim dipler oluştuktan sonra,feza harekatı başlarken ki biz bunu 2016 ortalarıyla bekliyoruz. oluşabilecek maksimum hedefler nasıl tespit edilir size bunu öğreteceğim demiştiniz ama kaynadı...feza harekatı nasıl tespit edilir pirim saygılar

Yorum

• lonntermsteel

hocamurat grafikler ne der dolar bazlı felan

Yorum

• hocamurat2001
                  Aktif
                  • 26 Haziran 2014
                  • 367

ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN OKULLAR AÇILDI SABAH GİDİYORUM BİR KÖY OKULUNDA MÜDÜR OLARAK GÖREV YAPMAKTAYIM AKŞAM DÖNÜNCEYE KADAR GEÇ OLUYOR ANCAK ARTIK HAFTA SONLARI YOLLAYACAĞIM LÜTFEN BENİ MAZUR GÖRÜN YETİŞMİYOR SABAH BEŞTE KALKIYOM AKŞAM 18,30 DÖNÜYOM AYRICA OKULUMUZ İÇİN ÇEVRESİNDE PROJEKSİYON CİHAZI BULABİLECEK VEYA BU KONUDA YARDIM EDEBİLECEK ARKADAŞ VARSA OKUL OLARAK MİNNETAR OLURUZ SAYGILARIMLA
                  [IMG][/IMG]
                  [IMG][/IMG]
                  [IMG][/IMG]
                  [IMG][/IMG]

Yorum

• leventaslan
                    Katılımcı
                    • 08 Haziran 2009
                    • 166

[QUOTE=hocamurat2001;630581]ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN OKULLAR AÇILDI SABAH GİDİYORUM BİR KÖY OKULUNDA MÜDÜR OLARAK GÖREV YAPMAKTAYIM AKŞAM DÖNÜNCEYE KADAR GEÇ OLUYOR ANCAK ARTIK HAFTA SONLARI YOLLAYACAĞIM LÜTFEN BENİ MAZUR GÖRÜN YETİŞMİYOR SABAH BEŞTE KALKIYOM AKŞAM 18,30 DÖNÜYOM AYRICA OKULUMUZ İÇİN ÇEVRESİNDE PROJEKSİYON CİHAZI BULABİLECEK VEYA BU KONUDA YARDIM EDEBİLECEK ARKADAŞ VARSA OKUL OLARAK MİNNETAR OLURUZ SAYGILARIMLA

Burada kurumlararasi hibe yapma islemi yapiliyor. Yani kullanmadigi urunu hibe edenler burada ilana cikiyor.
                    Fakat size tavsiyem kurumlara dogrudan basvurmaniz.
                    Silahli kuvvetler, cumhurbaskanligi ve meclisi tavsiye ederim. Buradan alacaklarinizla okulu bastan yaparsiniz.

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    https://twitter.com/LEVENTASLAN91

Yorum

• oxford
                      Tecrübeli
                      • 03 Kasım 2013
                      • 467

ŞAHKULU DERGAHI TARAFINDAN KIZ ÖĞRENCİ YURDU YAPILIYOR..BAĞIŞLARINIZ OLURSA DAHA ÇABUK BİTER..

Şahkulu Dergahımızın Sesi

KIZ ÖĞRENCİ YURDU BAĞIŞLARINIZ İÇİN:

İŞ BANKASI FİKİRTEPE ŞUBESİ(1099)
                      HESAP NO: 429530
                      IBAN: TR29 0006 4000 0011 0990 4295 30

Yorum

• hocamurat2001
                        Aktif
                        • 26 Haziran 2014
                        • 367

BOLİNGER BANDIN GÜNLÜKTEKİ MUHTEMEL DİRENÇLER PİRİMİZİN HEDEFLERİYLE UYUMLU DİLEYENLER İÇİNDE FORMÜLÜNÜ ALTA VERİYORUM MATRİKSTEN İNDİKATÖR KISMINA EKLESİN

İNDİKATÖR FORMÜLÜ:

Periods:=Input("Enter the number of periods: ",1,100,16);
                        Factor1:=Input("Enter the number of deviations: ",.01,100,1.618);
                        Factor2:=Input("Enter the number of deviations: ",.01,100,2.618);
                        Factor3:=Input("Enter the number of deviations: ",.01,100,4.240);
                        UpperBand3:=Mov( C, Periods, S) + ( factor3 * ATR(periods));
                        UpperBand2:=Mov( C, Periods, S) + ( factor2 * ATR(periods));
                        UpperBand1:=Mov( C, Periods, S) + ( factor1 * ATR(periods));
                        MidPoint:=Mov(C, Periods, S);
                        LowerBand1:=Mov( C, Periods, S) - ( factor1 * ATR(periods));
                        LowerBand2:=Mov( C, Periods, S) - ( factor2 * ATR(periods));
                        LowerBand3:=Mov( C, Periods, S) - ( factor3 * ATR(periods));
                        UpperBand3;
                        UpperBand2;
                        UpperBand1;
                        MidPoint;
                        LowerBand1;
                        LowerBand2;
                        LowerBand3

[IMG][/IMG]

İNDİKATÖRLERE BOĞACEM LEMM SİZİ

Yorum

• ohannesburg
                          Katılımcı
                          • 07 Mart 2015
                          • 117

94250'den +1

cümleten iyi haftalar, bol kazançlar

Yorum

• Misafir

Kaşın Bistik style sen daha.. Galata'nın meşhurları, en meşhurunuz

kesin hemcinsimiz bile değildir ya neyse.. Öyle bi vuruş vurulurki

bu sefer en başta görünen aldananlar bile anlar.. )

Selametle hayırlı trade'ler forumdaşlar..

Pek yakında sinemalarda.. Pardon 'vizyonda' olsun hatta..

Yorum

• hocamurat2001
                              Aktif
                              • 26 Haziran 2014
                              • 367

94600 ek shortlar açılmış yazmıştım gidiverviş 4 adet ulusal yüz 77289 bilemedin 79200 lerdir gidebileceği oralardanda açarız bakalım

Yorum

• ohannesburg
                                Katılımcı
                                • 07 Mart 2015
                                • 117

en basitinden, günlukte böyle görünüyor.
                                artık longçular buna mutluluk çubuğu diyebilir
                                ancak küfür gibi geldi bana

Yorum

Working...
                                X

Debug Information