aramızda degerli doktor hocalarımız sagossunlar....saol levent....
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ohannesburg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne yapucuk??
kaç bin puvan yeriz sence?
yarın paralar cepte
üzme kendini
Yorum
-
doktorum newyork universinden arkadasım....ilişkimiz baboyla olan gibi...sürekli dalasıp kızdırıyorum....*****nün eline fırsat gecti....beni oylum oylum etti....ekranda kisti gosteriyor...did you see that....diyor...sonra ucuruyor...4 kere ucurdu...durzu her seferinde zevkten dort kose oluyordu...tüm intikamını aldı benden....yemin ettim bi daha doktorlara bulasmıyacagım diye...sürekli yag cekecegim durzuye...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
gordum kelmiker....gerek kalmadı....iyiyim artık...6 ay sonra gidecegim gene elliyecek durzu....kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam arada kaynadı benim amerikada tanıdığım çok çok iyi bir Türk genel cerrah var istersen özelden haberleşelim isim ve adresini veririmYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
dolar 3 lirada fedi karşıladı, 2.975'ye verdiler, 3.01 üzerine attılar.
sabaha ne olur bilinmez tabi ama zor bir gün olacak sanki.
fitch not konusu var bir de sanıyorum yarın.
ardından yakın tarihli bir TC merkez bankası faiz arttırımı konusu.
ardından bayrama malda mı girelim telaşesi.
artık hakkımızda hayırlısı.
Yorum
-
kuzu hocama acil sifalar diliyorumIlim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
Yunus Emre
Yorum
-
-
Emmi kolonoskopi, ben yiğidim diyen hepimizin başına gelecek. Takım-taklavatla öğünürken arada bu doktorlar ***üde eller. Şifa niyetine elleteceksin, yapacak birşey yok. Tez iyi olmaya bak. Cenk meydanı sensiz olmaz.grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum
-
manif.....
beni ayakta tutan tek şey var hayatta skenderle furusmak....
yarın borsada sessizce tepesine cakacagım....zabah fitch den once dolar tl shortu kapayıp....bugun bunu yazdım...VOB da shortluyacagım....xu 100 de hedef....3 haftada once 68 000....sonra 62 000....
PLANIMI BUNA GORE YAPTIM...HEDEF XU 100....62 000....VE SECİM ONCESİ TEPKİ...SECİMİ 70 000 DEN KARSILIYACAK...
mavzeri eline al....gurgusunları yagla....dosune dosune sapla durzunun....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum