Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
bu grafı iyi etut etmek ilazım.....soldaki 2000 de...SABİT KUR REJİMİ VARDI....yani...devlet kuru garanti etmişti...borsayı satıp tl ye ulasan...tl yi verip...doları merkezden rahatca sabit fiyattan alıyordu....bu fiyat...0.65 dolar tl di...
burada bi manupulasyon oldugu....asikardır...bi kez daha 3.05 denenecek fed den sonra veya yarın...sonra hedef 2.60....ne yapacagım....KENE....4 kademe...biri elde...digerleri hocamurat verdi...acırsam namerdim....bu 3.05 e yarında fed den once atak olabilir...
Geçmiş olsun Sn.kuzu. Allah acil şifa versin. İnşallah tez zamanda sizi iyileşmiş olarak aramızda görürüz.Kalbinizin güzelliğini biz çok iyi biliyoruz.Emeğinize yüreğinize sağlık. Herşey için çok teşekkür ederim güzel İNSAN...
Sn bıkmış broker a hoşgeldin derken sevgili kuzuya görüşmek üzere demek de varmış kaderde..
Dostum dostum güzel dostum
Bu ne beter çizgidir bu...
Bu ne Çıldırtan denge...
yaprak döker bir yanımız...
bir yanımız bahar bahçe...
Allah'ın duaları sizinle olsun sevgili kuzu...
Daha Erzurum'a geleceksiniz...
Daha büyük Türkiye buluşması yapmalıyız
Daha daha daha .....
Bilin ki
Bu kadar çok sevenleriniz
Bu kadar çok kalbi duygularla dua edeniniz var ...
Çabucak dönün lütfen...
Bilin ki...
Skender bile ete kemiğe bürünse..
En son furuşmanızdan sonra sizinle bir kadeh Irak'ı içmek ister..
İşte ne güzel hayat...
Dostlarınız da düşmanlarınızda sizden keyif alıyor ....
Çabuk dönün....
Daha dolar 3.6 olacak ...
daha gold Feza olacak ...
Buradaki ordunuz sizi bekliyor olacak...
Eseriniz burda ...
Ordunuz burda ...
Daha silah kuşanacağız..
Kılıçları çekeceğiz...
Biz de öğreneceğiz...
Sonra ...
Sonrası "bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik"
Allah'a emanet olun...
Gecmis Olsun Kuzum ustadim. Allah Acil Sifalar Versin.
Hastaliginiz nedir bilmiyorum ama yapabilecegimiz bir sey varsa ben kendi adima hazirim.
METO15 hocamda bransinda otorite bir profesor tabip tir.
Bilginiz olsun istedim.
Tekrar Acil Sifalar Dilerim
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum