bak serefsiz 75 000 le FED i karsıladı....babo pazar aksamına kadar tatilde...boston da....canada ya dondumu...aktiflesecek....bu tur zamanlarda....onun instikleri genelde tutar...dibi hep bulmustur babo...
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk şükür inan pirim nevrim döndü bügün yaaaaaaa heeeç tadim tuzum yoktu müjdeyi verdin yaaaaaa kanser değilmiş çok şükür büyük geçmişler olsun pirimmm..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusaglar....evvelki gün colonoskopy oldum....yas var artık....vucut revizyon istiyor....biraz temizlik yapacaklar...bu yasta normalmiş...oluşmus bazi kistleri alacaklar....kanser degil cok şükür...emme hayatımda fazla doktorluk olmadıgım ucun...biraz urktum...yasla birlikte bu tur seyler herkese geliyormus...
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusaglar....evvelki gün colonoskopy oldum....yas var artık....vucut revizyon istiyor....biraz temizlik yapacaklar...bu yasta normalmiş...oluşmus bazi kistleri alacaklar....kanser degil cok şükür...emme hayatımda fazla doktorluk olmadıgım ucun...biraz urktum...yasla birlikte bu tur seyler herkese geliyormus...
gecmiş olsun artık yemeğe içmeye biraz dikkat
Yorum
-
-
Neyse ki yalnız değilmişim.lonntermsteel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben geceye short girdim
neden bilmem
Ben de bilmiyorum Sn. Lonntermsteel neden short girdim inan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Lem ihtiyar, bundan 3 sene önce de bende oldu aynı şeyler!
O sene TR ye döndüm ve (ertesi günü yatağımdan kalkamayacakmış gibi) sürekli ertelediğim ve yarın yaparım yarın yaparım dediğim şeyleri hallettim!
Kaldı ki seni bıçak altına alıp, oranı buranı kesip biçmek benim görevim.
Benden Başka hangi borsacı varki senin üstünde operasyon yapabilsin?
(Böbreğini, Dalağını, o 4 KG lıklarının yarısını ve bir butunu ben almadımmı Lem!)
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusaglar....evvelki gün colonoskopy oldum....yas var artık....vucut revizyon istiyor....biraz temizlik yapacaklar...bu yasta normalmiş...oluşmus bazi kistleri alacaklar....kanser degil cok şükür...emme hayatımda fazla doktorluk olmadıgım ucun...biraz urktum...yasla birlikte bu tur seyler herkese geliyormus...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
ne yapucuk??lonntermsteel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben geceye short girdim
neden bilmem
kaç bin puvan yeriz sence?
Yorum
-
Hahaha. Bak ne ogrendim ustad.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusaglar....evvelki gün colonoskopy oldum....yas var artık....vucut revizyon istiyor....biraz temizlik yapacaklar...bu yasta normalmiş...oluşmus bazi kistleri alacaklar....kanser degil cok şükür...emme hayatımda fazla doktorluk olmadıgım ucun...biraz urktum...yasla birlikte bu tur seyler herkese geliyormus...
..bağırsak için ayvayı rendeleyyip bal ile karıştırıp hergün sabah akşam bir kaşık yiyecekmissin..kanama falan varsa çok faydalı olurmus.
Meto15 hocam dedi.
AYVAYI ÇİĞ YEDİN
Ayrica hocanin bu konuda kitabi var. Adres verirsen sana gonderelim. Beslenme ile ilgili
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildihttps://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
evettt elde dolar tl shortumuz var....bunda hedef 2.80....emme fitch den once karımızı almalıyız....muhalesef yaptıgım simulasyon tamamen tuttu borsada....fekat mala giremedik...yoksa ordada para kaldıracaktık....
FED faizi geciktirtikce....bizim piyasalar duzelmiyecek....ters kose yapıp soyguna devam edecek...ne demiştim...FED in ne yapacagına americada 5 buyuk banka karar verir....FED in patronu onlar...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
leventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHahaha. Bak ne ogrendim ustad.
..bağırsak için ayvayı rendeleyyip bal ile karıştırıp hergün sabah akşam bir kaşık yiyecekmissin..kanama falan varsa çok faydalı olurmus.
Meto15 hocam dedi.
AYVAYI ÇİĞ YEDİN
Ayrica hocanin bu konuda kitabi var. Adres verirsen sana gonderelim. Beslenme ile ilgili
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaslarım aradı levent....babo dahil hepsi olmus....ben bilmiyordum...sanıyordum ki bi bende oldu...meger butun kerizzlerde benden 10 15 yıl once olmuş....iş makattan yurudugu ucun durzuler saklıyor....şimdi moralim yerinde....meger herkes makatı duzenli olarak elletiyormus...bizde alışacagız...babo korkma...bi kac elleme ile ipne olunmuyor dedi...nede ossa durust usag inandım....ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Abi fıkrayı sen anlatmıştın bize makat en önemli organik;-)
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
greenspan41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi fıkrayı sen anlatmıştın bize makat en önemli organ ;-)
Yorum

Yorum