Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

bak serefsiz 75 000 le FED i karsıladı....babo pazar aksamına kadar tatilde...boston da....canada ya dondumu...aktiflesecek....bu tur zamanlarda....onun instikleri genelde tutar...dibi hep bulmustur babo...
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hocamurat2001
      Aktif
      • 26 Haziran 2014
      • 367

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      usaglar....evvelki gün colonoskopy oldum....yas var artık....vucut revizyon istiyor....biraz temizlik yapacaklar...bu yasta normalmiş...oluşmus bazi kistleri alacaklar....kanser degil cok şükür...emme hayatımda fazla doktorluk olmadıgım ucun...biraz urktum...yasla birlikte bu tur seyler herkese geliyormus...
      ooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk şükür inan pirim nevrim döndü bügün yaaaaaaa heeeç tadim tuzum yoktu müjdeyi verdin yaaaaaa kanser değilmiş çok şükür büyük geçmişler olsun pirimmm..

Yorum

• lonntermsteel

usaglar....evvelki gün colonoskopy oldum....yas var artık....vucut revizyon istiyor....biraz temizlik yapacaklar...bu yasta normalmiş...oluşmus bazi kistleri alacaklar....kanser degil cok şükür...emme hayatımda fazla doktorluk olmadıgım ucun...biraz urktum...yasla birlikte bu tur seyler herkese geliyormus...

gecmiş olsun artık yemeğe içmeye biraz dikkat

Yorum

• lonntermsteel

ben geceye short girdim

neden bilmem

Yorum

• hocamurat2001
            Aktif
            • 26 Haziran 2014
            • 367

kapanışlarımız
            [IMG][/IMG]
            [IMG][/IMG]
            [IMG][/IMG]
            [IMG][/IMG]

Yorum

• ohannesburg
              Katılımcı
              • 07 Mart 2015
              • 117

lonntermsteel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              ben geceye short girdim

neden bilmem
              Neyse ki yalnız değilmişim.
              Ben de bilmiyorum Sn. Lonntermsteel neden short girdim inan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• bikmisbroker
                BaBo
                • 27 Şubat 2009
                • 1009

Lem ihtiyar, bundan 3 sene önce de bende oldu aynı şeyler!

O sene TR ye döndüm ve (ertesi günü yatağımdan kalkamayacakmış gibi) sürekli ertelediğim ve yarın yaparım yarın yaparım dediğim şeyleri hallettim!

Kaldı ki seni bıçak altına alıp, oranı buranı kesip biçmek benim görevim.

Benden Başka hangi borsacı varki senin üstünde operasyon yapabilsin?

(Böbreğini, Dalağını, o 4 KG lıklarının yarısını ve bir butunu ben almadımmı Lem!)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• egelii
                  Tecrübeli
                  • 25 Ağustos 2011
                  • 2961

Hoş geldin babo abim

Yorum

• ohannesburg
                    Katılımcı
                    • 07 Mart 2015
                    • 117

lonntermsteel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    ben geceye short girdim

neden bilmem
                    ne yapucuk??
                    kaç bin puvan yeriz sence?

Yorum

• leventaslan
                      Katılımcı
                      • 08 Haziran 2009
                      • 166

Hahaha. Bak ne ogrendim ustad.
                      ..bağırsak için ayvayı rendeleyyip bal ile karıştırıp hergün sabah akşam bir kaşık yiyecekmissin..kanama falan varsa çok faydalı olurmus.
                      Meto15 hocam dedi.
                      AYVAYI ÇİĞ YEDİN

Ayrica hocanin bu konuda kitabi var. Adres verirsen sana gonderelim. Beslenme ile ilgili

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      https://twitter.com/LEVENTASLAN91

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

evettt elde dolar tl shortumuz var....bunda hedef 2.80....emme fitch den once karımızı almalıyız....muhalesef yaptıgım simulasyon tamamen tuttu borsada....fekat mala giremedik...yoksa ordada para kaldıracaktık....

FED faizi geciktirtikce....bizim piyasalar duzelmiyecek....ters kose yapıp soyguna devam edecek...ne demiştim...FED in ne yapacagına americada 5 buyuk banka karar verir....FED in patronu onlar...
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kelmiker
                          Tecrübeli
                          • 02 Aralık 2008
                          • 554

Lan bu fed faizi artırdı mı artırmadı mı. Dolara bak amk

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

leventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Hahaha. Bak ne ogrendim ustad.
                            ..bağırsak için ayvayı rendeleyyip bal ile karıştırıp hergün sabah akşam bir kaşık yiyecekmissin..kanama falan varsa çok faydalı olurmus.
                            Meto15 hocam dedi.
                            AYVAYI ÇİĞ YEDİN

Ayrica hocanin bu konuda kitabi var. Adres verirsen sana gonderelim. Beslenme ile ilgili

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaslarım aradı levent....babo dahil hepsi olmus....ben bilmiyordum...sanıyordum ki bi bende oldu...meger butun kerizzlerde benden 10 15 yıl once olmuş....iş makattan yurudugu ucun durzuler saklıyor....şimdi moralim yerinde....meger herkes makatı duzenli olarak elletiyormus...bizde alışacagız...babo korkma...bi kac elleme ile ipne olunmuyor dedi...nede ossa durust usag inandım....ha ha ha

Yorum

• greenspan41
                              Aktif
                              • 30 Nisan 2009
                              • 327

Abi fıkrayı sen anlatmıştın bize makat en önemli organik;-)

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• greenspan41
                                Aktif
                                • 30 Nisan 2009
                                • 327

greenspan41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Abi fıkrayı sen anlatmıştın bize makat en önemli organ ;-)

Yorum

Working...
                                X

Debug Information