Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ihakki
    Tecrübeli
    • 02 Aralık 2008
    • 709

Kuzumun seçimi karşılama simülasyonu
    YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• hocamurat2001
      Aktif
      • 26 Haziran 2014
      • 367

[QUOTE=ihakkı;630287]Kuzumun seçimi karşılama simülasyonu
      [/QUOTE

PİRİMİZİN BU SİMÜLASYONUNA GÖRE ZATEN BUGÜN 76189 LARI GÖRDÜ BİR DAHADA GÖRMEMESİ GEREK BAKALIM

Yorum

• ohannesburg
        Katılımcı
        • 07 Mart 2015
        • 117

hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        PİRİMİZİN BU SİMÜLASYONUNA GÖRE ZATEN BUGÜN 76189 LARI GÖRDÜ BİR DAHADA GÖRMEMESİ GEREK BAKALIM
        yine de çok havalı bir bistimiz var
        dow dax kendini yerlere atıyor bizimki yarım puvan o da zoruna

Yorum

• hocamurat2001
          Aktif
          • 26 Haziran 2014
          • 367

ohannesburg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          yine de çok havalı bir bistimiz var
          dow dax kendini yerlere atıyor bizimki yarım puvan o da zoruna
          zorunada düşsee birazdan suyundanda koyacak suyundanda isterük ağam suyundanda)))

Yorum

• ohannesburg
            Katılımcı
            • 07 Mart 2015
            • 117

merkez bankası kararı - faizler sabit
            zaten sanırım herkes böyle olacağını biliyordu...

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/30139590.asp

Yorum

• hocamurat2001
              Aktif
              • 26 Haziran 2014
              • 367

Neymiş 77 diye götürecekmiş kodoşoğlu kodoş suyunu gördünmü))))))))))

Yorum

• oxford
                Tecrübeli
                • 03 Kasım 2013
                • 467

bu dolar da düşmedi gitti..buradan bist satıp bu 3.03 den nasıl dolar alacaklar?

Yorum

• hocamurat2001
                  Aktif
                  • 26 Haziran 2014
                  • 367

oxford Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  bu dolar da düşmedi gitti..buradan bist satıp bu 3.03 den nasıl dolar alacaklar?
                  zati bisti yükseltirken yedire yedire yükselti dolarada girmiş ufaktan baksaniza rakamlara

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Kuzumun seçimi karşılama simülasyonu

simulasyonumuz bu....haziranda yaptık bunu....aynen devam ediyor....içinde FED,CİN....ve avrupada oluşacak siyasi ayrılıklarda var....bunnar ikiye ayrılacak suriyede....bi kısmı RUSYA nın suriyede baslatacagı gercek TEMİZLİGİ onayacak...iki lider kosarak rusyaya gitti ...biri ısrael basbakanı....o aman abi suriyede bana bulasma...dedi...putin olur yawrim sana tiyatorada balkon ayırttım otur seyret....oburu erdogan...gidiyor....aman abi...idlibde ki al qaideci usagları turkiyeye surme....bunnar bize gelirse hepsi catlak....beni bitirir...kucagımda buyuduler tanırım onları....putin onada...hem 50 kurus hemde sofor mahalli olmaz yawrim diyecek...

bu operasyon....kurban bayramı ile baslıyor....kurbanlar kesilecek...bi ülkeyi ve halkını mahvettiler...odeme zamanı geldi....

ote yandan....CİN ekonomisinde yavaslama demek....american multynationallar artık para kazanamıyor demektir....CİN deki üretim bunnarın elinde...
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

Kanji Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Kuzu Hocam, ben daha evvel bir soru sormuştum ancak aralarda kaldı herhalde, düşüncenizi aktarırsanız çok makbule geçer... Fx'de işlem yaptığım içinde soruyorum, dolar endeksinin buradan direk 130 hareketini bekliyormuyuz, yellen doların bir miktar daha değer kazanacağını söylemişti geçen konuşmasında, yoksa önce bir değer kaybı akabindemi yükseklere gidiş? Bu arada Goldman Euro 10 cent kadar değer kaybedebilir, S&P de yıl sonu 2100 diye not düşmüş...

kanji...dolar endeks 130....yukarıdaki yazımla ilgili...american multynational...unutma...doların cıkması american mallarını pahalılastırır ve satamazlar trası var...bu trası yapan alıklardır...CUNKİ...AMERİCA ARTIK AMERİCADA URETİM YAPMIYOR...CİN de ve benzeri ulkelerde yapıyor...kar elde ediyor ve americaya bunun vergisini oduyor....DOLAR CIKMALI Kİ....edinilmiş bu kar...degerlensin...ve yeniden yatırıma gittiginde...misal turkiyede...1.80 den bozmak yerine 3 den bozup yatırım yapsın...10 yılda edinilmiş karlar bunnar...

bu karlar ...american hazine bonolarında idi....suan bu bonolardan cıkarak...ikinci on yıl üçün yayılacaktır....2017 bunun baslangıcı olacak...

eger...rusyanın SURİYE temizligine evet derse america....CİN ve RUSYA ile bu konuda anlaşmış demektir...yani dolar endeks 130....degilse...DOLAR ENDEKSİN DİBİ YOKTUR....OYLE Bİ GOCERKİ....1 DOLAR=1 TL BİLE ETMEZ...

DEMEK Kİ...neyi neyle baglıyorum....geopolitic le economipolitigi birbirine baglıyorum...
                      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

merkezden TL yi gecelik yıllık faiz 10.75 den al...git dolar tl ye fur....kaldır...sat ve karı cebe al....bunu yapıyorlar...

FAİZ LOBİSİ BU ESAS.....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

komediye bak....ali babacan ve mehmet şimsek aday...turkiye kurtulur....GULMEKTEN KAHROLUYORUM...bu cehalete...niye bu kadar hırpo var ulkemde....NEDEN BU KADAR CAHİLLER....

VE SOYLEMESİNİ İSTEDİKLERİNİ SOYLEDİ....70 000 stop loss yap dedi....kırıldımı...yat iksinler dedi...

ne demek bu....demek ki kırılacak....TV lere bakarken...sadece bunlara bakın...obur laflar trası bunnarın...

işte mal boyle toplanır...adam 80 000 kırıldımı stoploss dememiş....70 000 de diyor...yerin dibi zaten...

allahtan bu ALIKLAR var....ac kalırız yoksa....ha ha ha

Yorum

• dayan
                            Aktif
                            • 05 Ağustos 2011
                            • 382

Abi,hisse biriktirmeye buralardan başlanabilir mı?

70 bin altını bekleyelim mi?

Saygılar...

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

dayan dibteyiz....bunun teyidi ucun...son bi darbe lazım...bu darbe...TV YORUMCULARININ STOP LOSS YERİ DİYE VERDİKLERİ YERDİR...onlara boyle de...diyenler orada alımdalar....

simulasyonuma bakarsan....bu 70 000 e uc kez iniş gosterdim...bununla 70 000 onemli diyecek graflarda....VE KIRILARAK...BU GOYCULARIN YARDIMI İLE MALI ALACAK...

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

esas balon emlakta patlıyacak....turkiyede emlak alanlar...ona ihtiyacı olanlar degil...ona yatırım yapanlar...biriktirdigi parayla bir emlak alabilecek adam....bununla morkıc ı kullanarak 5 emlak alıyor....

hissenette....2006 da....emlak bolumune bi yazı yazmıştım...morkıc yeni cıkmıştı...demiştim ki....morkıc al sabit faizle...ne kadar cok emlak alırsan al...ve 5 yılda hepsini sat cık....DİNAZOR...her fırsatı ilk kullanandır...sonradan gelenlere okutur...ve fiyatlar gocer...şimdi girin....ve karı gordukce okutun hızla cıkın demiştim...

bi cok insanın elinde hala 20 konut var....cevremdekilerde....bu yannış...10 a inmeliler...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information