ihakkı Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Kuzum , dün önceki gün gördüğü en yükseğin üzerinde kalamadı.Ben pozisyonu kapatmadım.Bugün epey yukarı gitti ama senin tulum çıkarma uyarını dikkate alarak beklemeyi tercih ettim.Hesaptaki karlar epey bir buharlaşmışken şimdi görüyorum ki sen yine haklı çıktın ve kapanışa kadar eğer bozulmazsa çok güzel bir bar oluşuyor, bu bizi 88.000'e götürür inşallah.YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
-
Bu aralar fırtınalı havalarda hep yapmadım, kapatmadım, açmadım,
az daha dönücektim, dur bi dönerim, olmadı yarın döndüm say,
yani tam kapamalıktı iyiki kapamamışım, bak kaparız dedik kârlı çıktık..,
falan feşman..
Gerçek olsa ne yazar gün geçmiş trade'ler havada, deklarasyonlar
bulutlarda vs. vs. vs. )
Pes bravo portföyler ayrı konu tabi ama ileti üzerinde
show tam gaz.. Geneli böyle, ona göre bilinede..
Yoksa öyle bir-iki veya birkaç nick'e ithafen bile değil..
Evet zor dönem ama referans olarak özet bulunsun..
Yorum
-
Bilgi.. Kutsal ve en kıymetli olabilecek şekilde kabul edilen..
Bilgi'nin olduğu yerde, sağlaması 'kalite' de mutlak olmak
zorundadır.. Kalite yoksa veya düşerse, bilgi 'bilgi' olmaktan
uzaklaşır.. Geçici, kişisel ve hezeyansal olmaktan öteye gitmez,
gidemez.. Biz gibilerin, finansal forumların özelinde meselâ;
trade'lere bile yansıma hadisesi..
Velhasılıkelam..
İyi ve hayırlı trade'ler..
Yorum
-
Yukarıda yazdığıma binaen BEéLLrock'un aşağıda yazdıklarını üstüme alındım ve cevap verme gereği duydum;ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzum , dün önceki gün gördüğü en yükseğin üzerinde kalamadı.Ben pozisyonu kapatmadım.Bugün epey yukarı gitti ama senin tulum çıkarma uyarını dikkate alarak beklemeyi tercih ettim.Hesaptaki karlar epey bir buharlaşmışken şimdi görüyorum ki sen yine haklı çıktın ve kapanışa kadar eğer bozulmazsa çok güzel bir bar oluşuyor, bu bizi 88.000'e götürür inşallah.
BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu aralar fırtınalı havalarda hep yapmadım, kapatmadım, açmadım,
az daha dönücektim, dur bi dönerim, olmadı yarın döndüm say,
yani tam kapamalıktı iyiki kapamamışım, bak kaparız dedik kârlı çıktık..,
falan feşman..
.Bu topikte bilgi demek KUZU demektir.Hiç birimizin ekonomik ve siyasal olayları ve geopolitik gelişmeleri aylar öncesinden değerlendirme ve bunlara göre pozisyon alma yeteneği yok.Biz kuzunun yazdıklarına inanıyor ve güveniyoruz.Bu doğrultuda short pozisyon taşıyoruz.Taşınan pozisyonun büyüklüğüne göre terste kalınırsa büyük zararlar oluşabiliyor.Son yukarı hareket kuzuyu da kararsız bırakınca pozisyonu kapayıp tekrar yukarıdan açmak daha uygun olabilirmi diye bir fikir tartışıldı.Pozisyonu kapatmaya neye göre karar verelim; piyasa güçlü gözüküyordu ancak sabah yukarı gidip kapanışa doğru satış geliyor ve viop 95.000 üstü kapatamıyordu.Kuzu bana pozisyonu kapatmaya zorla deyince önceki kapanışın üstünde kapatırsa kapanabilir diye düşündüm.95.000 üstü kapatamamasına ek olarak kuzum tulum çıkartacaklar deyince pozisyonları taşımaya karar verdik.BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBilgi.. Kutsal ve en kıymetli olabilecek şekilde kabul edilen..
Bilgi'nin olduğu yerde, sağlaması 'kalite' de mutlak olmak
zorundadır.. Kalite yoksa veya düşerse, bilgi 'bilgi' olmaktan
uzaklaşır.. Geçici, kişisel ve hezeyansal olmaktan öteye gitmez,
gidemez..
Nitekim dünkü oluşan barın güzel bir bar olduğunu ve düşüşün devam edeceğini bize 88.000 yolunu açabileceğini yazdım.
Şimdi bu yazılanlarda neyi beğenmediğini anlamadım.Taşınan pozisyon belli,yükselişe rağmen pozisyonun kapatılmadığı yazılmış,kuzunun kapatmama nedenleri bilgiye ve bazı kurallara dayanarak yazılmış.
Eleştirilerine teşekkür ederim başımın üstünde yeri var ama eleştiri yanında borsanın hangi vadede nereye gidebileceği hakkında altını doldurarak biraz da görüşlerini yazarsan çok memnun oluruz sevgili kardeşim.YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
Hoşgeldiniz sayın coparal.Takip dışında katkılarınızı da bekleriz.coparal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerhabalar,yeni uye oldum.
Kabul gorurse bende araniz da kalip takip etmek isterim .YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
Yorum
-
Hoşgeldiniz Sayın coparal kuzu üniversitesine.coparal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerhabalar,yeni uye oldum.
Kabul gorurse bende araniz da kalip takip etmek isterim .
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYüküm ağır görüyorsun. Bir el at, Allah yardımcın olsun deyip geçme.
Yorum
-
Yazıcam ve yazarım inşallah yinede sevgili büyük kardeşim..ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYukarıda yazdığıma binaen BEéLLrock'un aşağıda yazdıklarını üstüme alındım ve cevap verme gereği duydum;
Bu topikte bilgi demek KUZU demektir.Hiç birimizin ekonomik ve siyasal olayları ve geopolitik gelişmeleri aylar öncesinden değerlendirme ve bunlara göre pozisyon alma yeteneği yok.Biz kuzunun yazdıklarına inanıyor ve güveniyoruz.Bu doğrultuda short pozisyon taşıyoruz.Taşınan pozisyonun büyüklüğüne göre terste kalınırsa büyük zararlar oluşabiliyor.Son yukarı hareket kuzuyu da kararsız bırakınca pozisyonu kapayıp tekrar yukarıdan açmak daha uygun olabilirmi diye bir fikir tartışıldı.Pozisyonu kapatmaya neye göre karar verelim; piyasa güçlü gözüküyordu ancak sabah yukarı gidip kapanışa doğru satış geliyor ve viop 95.000 üstü kapatamıyordu.Kuzu bana pozisyonu kapatmaya zorla deyince önceki kapanışın üstünde kapatırsa kapanabilir diye düşündüm.95.000 üstü kapatamamasına ek olarak kuzum tulum çıkartacaklar deyince pozisyonları taşımaya karar verdik.
Nitekim dünkü oluşan barın güzel bir bar olduğunu ve düşüşün devam edeceğini bize 88.000 yolunu açabileceğini yazdım.
Şimdi bu yazılanlarda neyi beğenmediğini anlamadım.Taşınan pozisyon belli,yükselişe rağmen pozisyonun kapatılmadığı yazılmış,kuzunun kapatmama nedenleri bilgiye ve bazı kurallara dayanarak yazılmış.
Eleştirilerine teşekkür ederim başımın üstünde yeri var ama eleştiri yanında borsanın hangi vadede nereye gidebileceği hakkında altını doldurarak biraz da görüşlerini yazarsan çok memnun oluruz sevgili kardeşim.
Gerçek anlamda 'satır satır cevaben' olabildiğince ve ilk müsait fırsatta..
Yanlış anlamalar da olmasın sebebiyle..
Son satırın cevabını da bilâre ve olabildiğince.. Çünkü bu alt doldurma işi
hem anlık ve değişken bir canlı organizma misâlidir, hem zordur, hemde yaz
yaz bitmez zaten, ki bu hususlara dikkat ederek paylaşıyorum bu forumda..
Pek çok cümlenlede hemfikirim zaten.. Ayrıca teşekkür/beğeni de tıklamışımdır
elimden geldiğince bu süreçlerde bile.. Bknz. if you like..)
Bir kısmı ise benim telâfuz ettiğimin dışında hususlar malesef bayım..
Mübalağa etmemiş oluyim ve olurum umarım ama yazdıklarım açık, net ve
anlaşılırdı vede trade aksiyonlara dair iletiler hakkındaydı..
Yorum
-
Paylaşımlarım asla bir yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırımını kendi aklınca yapsın veya profesyonel hizmet alsın.
Yorum
-

Death cross (50-200 aşağı kesişmesi)sonrası genellikle oluşan olağan tepkinin bittiği açık. Yuvarlaklar içinde son 2 death cross sonrası oluşan tepkilerin benzerliği gözükmektedir. Tepki sonrası 2. düşüş dalgası oluşmakta. Hedef ana yükselen trend alt bandı, kırılması durumunda 66-68 seviyesinde destek noktası. Destekler tutarsa Death cross un sonlanması mart-nisan 2016 civarı olabilir. Yatırım tavsiyesi değil.Paylaşımlarım asla bir yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırımını kendi aklınca yapsın veya profesyonel hizmet alsın.
Yorum
-
%49+ sürpriz tek parti iktidarı sonrası yeni zırwa arayışı zemini için
bulunmaz hint kumaşı death cross'lu bölge.. Tamda buralar, if so..
Teknikçi-temelci avı için en ideal tüm koşullar..
Seçim ertesi günü tepelerde açılım beri korkuyla bayır aşağı inilen bu uzun
biraz engebeli ve fakat tekyön sayılabilecek karanlık ormanda vadinin dibine
gelindiyse eğer, burdan rampa yukarı tepeler ve nihayetinde dümdük zırvasal
gökdelen misali birşey Bist'ikayı bekler..
Mevlâm neylerse hayırlısını eyler..
Yorum
-
evettt.....karı aldım usaglar....91 000 yeterli....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Topiği göremiyorum diye mesaj atan arkadaşlar oldu, dün teknik düzenlemeler nedeniyle kısa süreli yaşan bir sorundu, düzeltildi. Forumu tüm kullanıcılarımız izleyebilirler. Herkese bol kazançlı günler dilerim.
Yorum

Yorum