Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
hastalıgımı forumda okuyarak....buyuk bi incelik ve nezaketle....bana faidesi olur diye...taaa newyorka kargoyla bilabedel....gondermiş oldugunuz degerli iki kitabınızıda almış bulunuyorum....
gostermiş oldugunuz incelik ve nezaket bu forumlara daha cok yazacagımı garanti etmektedir....benim finansal bilgimi paylastıgımı gorunce...sizde benimle....bedenimi kurtaracak bilgileri paylaştınız hocam....
varlıgınız....insanlık ucun ne kadar guzel....
sevgi ve saygılarımın kabulu ile degerli hocam....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Basta yönetimin... Key borsa üyelerinin ve yakinlarinin, yeni yilini kutlar hayirlara vesile olmasini,bölgemize ve insanliga vicdan,akil ve baris getirmesini temenni ederim....
Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
Petrol 32 doları gördü, kuzu hocam yeni yılda çok sessiz gördüm sizi , umarım siz ve aileniz için ülkemiz için yeni yıl yeni umutlar, iyilikler, mutluluklar getirir. Özledik sizi )
Yorum