kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
babo abi yanıtlarsan minnetar olurum 10 22 50 günlük ağırlıklı ortalamalar 50 günlük ise ana terend üstü long altı short diğerleri ise 10 22 yi yukarı kesince al kısa vadeli bir al eğerki 50 de üsteyse çünkü ana trend satta temkinli al 50 yide geçince zaten geriye yanlız günlük peryot çok geç oluyor abi viop için bunu hangi peryotta daha sağlılı viopa uyarlayabiliriz saygılar
Yorum
-
Sevgili hocamurat2001
Ben bunlarla uzun zamandır ilgilenmiyorum.
Kendine ait bir indikatörüm var, atıyorum onu grafiğin üstüne, işime bakıyorum.
Basit ve sade.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Haa birşey daha var, ben "usulet ve suhulet ile" soymak için piyasalardayım.
Yani SLOW TRADE yaparım.
10 dk da bir saniyede bir pozisyon değiştirmem.
Ve talandan kazandıklarımı piyasanın dışına çekerim.
Başarı FORMULLERDE değil, oluşturacağınız kendi STRATEJİNİZDE.
Yorum
-
Abi dolarda beklentiniz nedir orta vadede? Piyasa faizinde bankalarda Euro 0.6 dolar 2 civarında. Faiz farkı o zaman Euro lehineydi 2007ve 2008 krizine gidene dek Euro lehine gelişmiş Euro 1.60 ları görmüştü.
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
XU30 da durum..
Sert biz duzeltme ile KIRMIZI destegimize geriledik, ben bu duzletmeyi 2-3 haftada ve yavas yavas bekliyordum.
Ucak hadisesinden dolayi sert sekilde assagi gelmemiz, bu KIRMIZI DESTEGiN "tutmayabilecegini" gosteriyor.

Tahvilde ise durum assagidaki gibi oldu.
SARI parabolic SAR dan sonra Mavi hedefde demistik.
Maviye de ulasildi gecen hafta, sira KIRMIZI da.

USD/TL de ise "pivot" cizgimiz olan SARI yukari gecildi.
Mavi parabolic SAR da yukari gecildi, ve atni sekilde KIRMIZI parabolic SAR potaya girdi.
Bu Noktada Ustteki Mavi cizgimiz bu cikisin hedefi haline geldi..
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v85/bbroker/usd27kasim_zp****bku6t.png[/IMG]
Yorum
-
-
-
Ben de anlamadım, neden açılmıyor?? Hisse net de "seansdayım be abiler" topikinde açılıyor, üstelik aynı link. Moderatör arkadaşlar anlar ancak.
Hisse netde burada
Yorum
-
sevgılı prodrive....
emailine bak...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
evettt...arkadaslar....
artık....sadece burada yazıyorum....orada ki topik ve amac hedefine vardı....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
durum cok kotu....bunnarı halka acık yerde yazamam....
rusya....bugun putin in imzaladıgı kararlarla....ekonomik yaptırımlar bunnar....10 milyar dolar bicti...
ve suriyeye S-400 leri yerleştirerek...daha once hiç bombalamadıgı...azaz ve cevresini...ki turk tırları oradan giriyor suriyeye...ONLARI...TIR KONVOYLARINI FECİ SEKİLDE BOMBALIYOR...ve soylendigine gore...turk ucakları suriye uzerinde gorundugu an furulacak...bu cok kotu...NATO kıvırttı...sahip cıkmıyor....mehdi cok ciddi...sakası yok....
malda...shorta devam....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
pirim ve site yönetiminden istirhamımdır twitırda takip ettiğim ümit dinek isimli traderin teknik paylaşımlarıyla bizlere yardımcı olması için ricada bulundum uygun görürseniz burdada bize teknik analiz konusunda bir saygıdeğer arkadaşı daha aramızda görelim saygılar
Yorum
Yorum