Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • prodrive
    Yeni Üye
    • 12 Aralık 2008
    • 33

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    muhtesem....saol bitanem....hacma newyork tan 16 saat uzaklikta ATLANTA'georgia da yapilmis...yapildigi yer...NORDSTORM alisveris merkezi...

soyledigin gibi....cevabi hazirladim...bu banka denizbank...onlar bana MUSTERI MEMNUYETI BOLUMU diye email attilar....e mail yukaridaki gibi...cevabi ona cevap seklinde mi yazayim....yoksa sube me mi gonderiyim...yoksa ikisine birden mi...

ozelime....hem emailini...hemde turkiyedeki sabit hat telefonunu yazarsan...cok sevinirim...para gitti...bu cok koymuyor...ama bankanin bana...en eski musterisine ki ozellesince rica ettiler parami goturdum....zorludan....simdi zorlu gitti....bankada bitti...

cok tesekkur ediyorum...emailini yazarsan ozelime...hemen hazirladgim yaziyi gondereyim...duzelt ve ekle...PAZAR aksami bankaya gondereyim....

iyiki varsin bitanem....
    Özelinize cevapladım sevgili kuzu.
    Paylaşımlarım asla bir yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırımını kendi aklınca yapsın veya profesyonel hizmet alsın.

Yorum

• hocamurat2001
      Aktif
      • 26 Haziran 2014
      • 367

pirim geçmiş olsun

Yorum

• hocamurat2001
        Aktif
        • 26 Haziran 2014
        • 367

babo abi yanıtlarsan minnetar olurum 10 22 50 günlük ağırlıklı ortalamalar 50 günlük ise ana terend üstü long altı short diğerleri ise 10 22 yi yukarı kesince al kısa vadeli bir al eğerki 50 de üsteyse çünkü ana trend satta temkinli al 50 yide geçince zaten geriye yanlız günlük peryot çok geç oluyor abi viop için bunu hangi peryotta daha sağlılı viopa uyarlayabiliriz saygılar

Yorum

• bikmisbroker
          BaBo
          • 27 Şubat 2009
          • 1009

Sevgili hocamurat2001
          Ben bunlarla uzun zamandır ilgilenmiyorum.
          Kendine ait bir indikatörüm var, atıyorum onu grafiğin üstüne, işime bakıyorum.

Basit ve sade.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• bikmisbroker
            BaBo
            • 27 Şubat 2009
            • 1009

Haa birşey daha var, ben "usulet ve suhulet ile" soymak için piyasalardayım.
            Yani SLOW TRADE yaparım.
            10 dk da bir saniyede bir pozisyon değiştirmem.
            Ve talandan kazandıklarımı piyasanın dışına çekerim.
            Başarı FORMULLERDE değil, oluşturacağınız kendi STRATEJİNİZDE.

Yorum

• greenspan41
              Aktif
              • 30 Nisan 2009
              • 327

Abi dolarda beklentiniz nedir orta vadede? Piyasa faizinde bankalarda Euro 0.6 dolar 2 civarında. Faiz farkı o zaman Euro lehineydi 2007ve 2008 krizine gidene dek Euro lehine gelişmiş Euro 1.60 ları görmüştü.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• bikmisbroker
                BaBo
                • 27 Şubat 2009
                • 1009

XU30 da durum..
                Sert biz duzeltme ile KIRMIZI destegimize geriledik, ben bu duzletmeyi 2-3 haftada ve yavas yavas bekliyordum.
                Ucak hadisesinden dolayi sert sekilde assagi gelmemiz, bu KIRMIZI DESTEGiN "tutmayabilecegini" gosteriyor.

Tahvilde ise durum assagidaki gibi oldu.
                SARI parabolic SAR dan sonra Mavi hedefde demistik.
                Maviye de ulasildi gecen hafta, sira KIRMIZI da.

USD/TL de ise "pivot" cizgimiz olan SARI yukari gecildi.
                Mavi parabolic SAR da yukari gecildi, ve atni sekilde KIRMIZI parabolic SAR potaya girdi.
                Bu Noktada Ustteki Mavi cizgimiz bu cikisin hedefi haline geldi..

[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v85/bbroker/usd27kasim_zp****bku6t.png[/IMG]

Yorum

• bikmisbroker
                  BaBo
                  • 27 Şubat 2009
                  • 1009

[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v85/bbroker/usd27kasim_zp****bku6t.png[/IMG]

Yorum

• fiyatci
                    Seyirci Üye
                    • 28 Mayıs 2015
                    • 52

Foto açılmıyor sn. Babo

Yorum

• bikmisbroker
                      BaBo
                      • 27 Şubat 2009
                      • 1009

Ben de anlamadım, neden açılmıyor?? Hisse net de "seansdayım be abiler" topikinde açılıyor, üstelik aynı link. Moderatör arkadaşlar anlar ancak.

Hisse netde burada

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

sevgılı prodrive....

emailine bak...
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

aldın mı emailimi prodrive....
                          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

evettt...arkadaslar....

artık....sadece burada yazıyorum....orada ki topik ve amac hedefine vardı....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

durum cok kotu....bunnarı halka acık yerde yazamam....

rusya....bugun putin in imzaladıgı kararlarla....ekonomik yaptırımlar bunnar....10 milyar dolar bicti...

ve suriyeye S-400 leri yerleştirerek...daha once hiç bombalamadıgı...azaz ve cevresini...ki turk tırları oradan giriyor suriyeye...ONLARI...TIR KONVOYLARINI FECİ SEKİLDE BOMBALIYOR...ve soylendigine gore...turk ucakları suriye uzerinde gorundugu an furulacak...bu cok kotu...NATO kıvırttı...sahip cıkmıyor....mehdi cok ciddi...sakası yok....

malda...shorta devam....

Yorum

• hocamurat2001
                                Aktif
                                • 26 Haziran 2014
                                • 367

pirim ve site yönetiminden istirhamımdır twitırda takip ettiğim ümit dinek isimli traderin teknik paylaşımlarıyla bizlere yardımcı olması için ricada bulundum uygun görürseniz burdada bize teknik analiz konusunda bir saygıdeğer arkadaşı daha aramızda görelim saygılar

Yorum

Working...
                                X

Debug Information