Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
pirim ve site yönetiminden istirhamımdır twitırda takip ettiğim ümit dinek isimli traderin teknik paylaşımlarıyla bizlere yardımcı olması için ricada bulundum uygun görürseniz burdada bize teknik analiz konusunda bir saygıdeğer arkadaşı daha aramızda görelim saygılar
Kendisini bende takip ederim. Gayet tutarlı ve istikrarlı analizleri var. Bizlere katkısı olacağını düşünüyorum.
İyi tatiller.
Haberlere göre Teknik analiz yapan benim gözümde TEKNİKÇİ değildir.
Bunu sen de biliyorsun, hatta bu hususa imzamda da yer verdim.
TEKNİK ANALİZ ÖNDEN GİDER HABERLER ARKADAN GELİR..
1 hafta sonra burnuna bir grafik dayayacağım, ve senden o grafiğin YORUMUNU isteyeceğim.
arkadaslarında yazdıgı gibi....forumumuza....yeni gelenleri...evveliyatını yani yardımları bilmedikleri için...bu yıl...bizi izlesinler...hepsine beni ve babo yu acınız lutfen....
sevgiler....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
2012'den gelen uzun vadeli trend desteği 72.000 de
2015'de başlayan düşüş kanalı desteği ise 68.000 de.
Sevgili dostlarım kuzu'nun beklediği rakamlar grafta böyle tezahur ediyor.
Seçin beğenin.
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
ihakkı...beni poz kapamaya zorla....yoksa gozumu daha asagılara diktim....kapattır...bi daha acarız....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Emmi short pozların kapanma zamanı geldi. Bu david ab gazı aldı. Azeri kardaşlar bak gaz var diyor. Peşmerge kardaşlar da bizde de gaz var diyor. Skender gaza gelip ebemizin örekesini göstermeden, az bir kenarda durmakta fayda var. Gaz çkaracağız derken altımıza sıçırtır bu deyyuslar.
Dolar sakat bence 2,87 altı 2,81 onunda altı 2,68...
Çok olumlu gelişme olursa 2,30 ihtimal var. Ha 3,10 da potada bu şekilde devam ederlerse.
Ama akil kafa, bu endeksi 88-93'e çekmeden basmaz. Elindeki malı daha devredemedi hamallara.
Son bir yukarı yapıp öyle basarsa basacak aşağı.
Ondan sonra Babo emmi altın vuruş başlığı açacak.
6 liradan yonca, 3 liradan amiral alacağız. Ama son bir yukarı olacak.
ihakkı...beni poz kapamaya zorla....yoksa gozumu daha asagılara diktim....kapattır...bi daha acarız....
Kuzum henüz hedeflerimize ulaşamadık.Skender'in aklında kırk tilki dolanıyor ne yapacağını bilemeyiz.Tek sigortamız guzu kuralları.Kapatalım bi daha açarız diyorsan; bugünkü ağırlıklı ortalama 93.916 ve bunun altında kapattı.Yarını görelim, bugünkü gördüğü en yükseğin üstünde ve ağırlıklı ortalamasının üzerinde kapatacak gibi olursa kar alınabilir diye düşünüyorum.
Pirimiz sensin başka neye bakalım nasıl karar verelim?
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Avrupa birliği haberleri, gaz işinin kuzey ıraktan halledileceği, Erdoğanın halkın adamı olduğu saray yaptık ama bak ben halkın içindeyim gezmeleri ,bana hiç inandırıcı gelmiyor ama bakalım skender ağa bunu nasıl kullanacak.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yüküm ağır görüyorsun. Bir el at, Allah yardımcın olsun deyip geçme.
tepkiye açtığım long pozlar ile yarın kesinlikle vedalaşıp, doları denk getirirsem 2,87 den longlayıp, vobu da 95,7 de flatlayıp bir boyunu göreyim tekrar. slow kısalara başlayacağım.
Yarın bayramsa bayram ama sonra tufan gibi geldi gözüme..
ters dalgalarda fazla durmamak eyidir.
Yorum