manif Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Kuzu hocam ortama bakıyorum bu ortamda bizim borsadan bi cacık olmaz ekonomi gelecek vaadetmiyor, işid, pkk, savaş fed falan filan ama borsayı aşağıya salmıyorlar, aklıma tek bişey geldi Fethullah gülenin paketlenip Türkiyeye teslim edilmesi böylece erdoğan her türlü aklanmış olacak halk nezdinde ve borsada ralli ne dersin gece gece aklıma geldi.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYüküm ağır görüyorsun. Bir el at, Allah yardımcın olsun deyip geçme.
Yorum
-
bildiginiz gibi....lazoglu...guneysu....yıllardır dostum benim...
orada yazacaklarım sadece burada verdigim bilgilerin coookkkk genel bi özeti....pozizyonlarımı yazmıyacagım...
ayrıca...hisse net...benim kuzu olmamda emegi olan bi kurumdur...gordugum kadarıyla babo ve digerlerinizde yazıyorsunuz...
guneysu....dunyanın en tatlı lazı...ozluyorum...
manif...
oradaki kişiler onemli degil...borsa kurumlarının temsilcileri onemli...onlara lambayı tutmak onemli...halkın portfoyu ellerinde....
ben short pozu aldım...ve 50 000 endekse kadar gidecegim...tabii inip long olup bi kac kez...ve short...
turk piyasaları korkunc kritik bi doneme girdi....silahım BİLGİ...o elimde her ortamda halkımın yanında olmalıyım...o denli kritik.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbildiginiz gibi....lazoglu...guneysu....yıllardır dostum benim...
orada yazacaklarım sadece burada verdigim bilgilerin coookkkk genel bi özeti....pozizyonlarımı yazmıyacagım...
ayrıca...hisse net...benim kuzu olmamda emegi olan bi kurumdur...gordugum kadarıyla babo ve digerlerinizde yazıyorsunuz...
guneysu....dunyanın en tatlı lazı...ozluyorum...
manif...
oradaki kişiler onemli degil...borsa kurumlarının temsilcileri onemli...onlara lambayı tutmak onemli...halkın portfoyu ellerinde....
ben short pozu aldım...ve 50 000 endekse kadar gidecegim...tabii inip long olup bi kac kez...ve short...
turk piyasaları korkunc kritik bi doneme girdi....silahım BİLGİ...o elimde her ortamda halkımın yanında olmalıyım...o denli kritik.
Guzu baa bak lem,
Orada kufurlu yazmazsan kimse sana dokunmaz bunu bil.
Ben Hisse netde yazmayi hicbir zaman birakmadim, dogru, bu ALTIN VURUS topiklerinden dolayi millet kirk yilda 1 de olsa yazmami istiyor.
Zorlansam da yaziyorum, zorlaniyorum cunki 4-5 senedir Voip ya da Bist YOK bende.
Angarya geliyor ozetle.
Cunki ben de yazdigim yazinin cizdigim grafigin altinda baska bir arguman gormek istedigim icin yazmaktayDim.
Ancak bu Forex piyasalarina daldiktan sonra ne arguman kaldi, ne de grafiklerimi forumlarda yayinlamamin bir ozelligi kaldi.
Cunki orada yayınladığım grafiklarim uzerinden islem yapmamaktayim.
Forumdakiler icin yayinliyorum o kadar.
Yorum
-
aynen...manif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEmmi kızlar forumuna yazmakta ısrarcı olma. Başına çok taş atacaklar. Sen nasıl istersen öyle ama ben sana ileri geri laf edenlere tahammül edemiyorum bilmeni isterim.
Yorum
-
Babo abi kafamı karıştıran teknik durum var faizde ters Tobo da 17 beklentisi var. Bir yandan Euro bazlı x30 yükselişte. Herkes Abd faiz artışından sonra euronun güçleneceğini düşünüyor. Dolar/TL Ye hareketlerine bir bakalım 2 den 2.40 ardından 2.20 düzeltme. 2.20 den 2.60 ve ardından 2.40 düzeltme ardında 2.80 7 haziran sonra 2.60 düzeltme 3.00 şimdi 2.80 düzeltme. Hedef 3.20 -3.30 aralığı. Neden hep 40 kuruş artıp 20 kuruş düzeltmiş çok ilginç...
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Hareketlerin rakamsal olarak "uyum içerisinde" olması hiç ilgi alanımda değil.
Çıkış potansiyeli ya da düşüş potansiyeli veya daha açık bir ifade ile (mesela yukarı çıkış ihtimali %30 aşşağı potansiyeli %70 ise gibi) dir benim ilgi alanım ben TA ya bu gözle bakarım, gerisi teferruattır.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Bobo
Yorum
-
Simurg'un hoşgörüsüne inanarak diğer taraftan alıntıdır
Kınalı guzum bunun böyle olacağı belli değilmiydi! Seni çileden çıkarana kadar yorulmayacaklar.Neden böyle bir şeye ihtiyaç duydun bilmiyorum ama Allah sana sabır versin.kuzu Nickli Üyeden Alıntıbi sure daha topik kirletilecege benziyor.....yoruldular mı gelirim...dedimya...allahım herturlu insanı yaratmış....seveceksin...yaratandan oturu...YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
AYI
AYI is offline
Duhul:Jan 2010İkamet:ORMANGönderi:2,472
Esas
"-Bilgi değerlidir...bastırın paraları smurga..." demişti.... müritler de inandı..... paraları bastılar Leylâ'ya......
Şimdi ise burada, milletin menfaatine bedavadan bilgi dağıtacakmış....
Müridler.... satıldınız......
Orada iki yıl önceki son yazım .. "-smurg da, sermayesi de cılk...." idi.....
Yorum
-
Değerli dostlarım ben kuzunun burada yazmaya devam edeceğini düşünüyorum.Kuzu gibi duygusal bir insanın diğer tarafta maruz kalacağı muameleye uzun süre dayanabileceğini zannetmiyorum.Bu güzel kardeşlerimle devam etmesini dilemekle birlikte nerede olursa olsun yazılarını okumaktan vazgeçemeyeceğiz herhalde.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüzülmedim desem yalan olurYAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum

Yorum