Seans salonu
Collapse
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
yok yawww..GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu senaryo gerçek mi oluyorrrrrrrrr pala senin bennnnnn

alt koridor / üst koridor..yan pencere / arka kapı gibi bi şeyler bulurlar...
halk anlamasın...sanki ekonomist ler anlıyor daDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
170 e olta attımradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBERA
170 altına gelir mi...
bilemem...
gelirse gözüm ""165 te olacak...DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...ndi-3-2617420/
Büyüme rakamları açıklandı
Türkiye 2018 yılının ikinci çeyreğinde (Nisan-Haziran) yıllık yüzde 5.2 büyüdü. Bir önceki çeyrekte yıllık büyüme oranı yüzde 7.3 olmuştu. Çarşı pazardaki hayat pahalılığı 5.2'lik büyüme oranını gölgede bırakıyor
BÜYÜMÜŞÜZ BE YAWWWW....DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
iyi akşamlar abi .Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
NETEKİMMM....radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster92000 görülecek...EL MECBUR...
ORALARDAKİ DURUMLARA BAKACAĞIZ
hemen de mala atlamıyoruz...i,zlemedeyiz...DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
yürü lennn....radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAFYON
527 yi GÖZLEMEYE DEVAM EDİYORUZ..,,
İNERSE 514 GÖRÜLEBİLİR
azzz kaldı...
515 e alış yazddım
SİZ BENİM TARZIMA BAKMAYIN...DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
KAÇTIMMM.....radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryürü lennn....
azzz kaldı...
515 e alış yazddım
SİZ BENİM TARZIMA BAKMAYIN...
YEMEDİİİ
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster92000 görülecek...EL MECBUR...
ORALARDAKİ DURUMLARA BAKACAĞIZ91000 lerde dururmuyuz.. bakalım.....radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNETEKİMMM....
hemen de mala atlamıyoruz...i,zlemedeyiz...
işlem yapmıyoruz ( BEN DAHİL ) ...beklemeye devam ediyoruz...DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
bu aracı kurumların topunun amkkk bize bişe kazandırma derdin de olacaklarını sanmıyom kendileri nasıl milleti öperiz onun peşindedirler muhakkakradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhttps://www.akportfoy.com.tr/tr/fund...SAAEgLQzPD_BwE
böyle bir mail geldi...
inceleyelim bakalım....
bir b..ka yararmı

sen onlardan iyi kazandırıyon
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum