face grubu falan oluşturulmuştu.
Seans salonu
Collapse
X
-
ben face grubunda yoktum ama buralarda geyik yapıyordum doğruuuumuroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterface grubu falan oluşturulmuştu.
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
havasını suyunu içtim diyonnn şimdi neredesinmuroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterilk univ. ve ilk görev yerim erzurum.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Aselsan 2017 yılı kar payı ödemesini yapıyor
Aselsan kar payı ödemesini gerçekleştiriyor. Şirket yarın (13/09/2018) 1 TL nominal değerli pay için şirket 0,063079 TL kar payı ödemesi yapacak.
murocci..bak bu habereDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
eşimde samsun / alaçam lımuroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersamsunDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
hemen yanınızdayım.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterttkom aldım.. 345 ten..
2. alım / stop yeri 339 bugün içinPARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )
Yorum
-
muroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermemleket samsun o zaman
Alaçam güzeldir.memleket samsun değil benim ama HANIMKÖYLÜ OLDUM 32 senedir ..muroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeliyorsunuz arada samsuna o zaman?
ara sıra gelirim oralara...güzel yerlerdir...
kanlıçay da kuzu pirzola yerim geldiğimde...enfesssDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum