GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Seans salonu
Collapse
X
-
geçmiş olsun...GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi kızı ameliyat ettirdim hastanedeyim bensiz idare et
yapabileceğim bir şey varsa alo de..DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Teşekkür ederim her ikinizedeMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
pasımı çözmeye çalışıyorum. ufak corbalıklarla. sizden de nasiplenmeye çalışıyorum.Afyon dan çıktım. şu an aseli izliyorum. 26,04 den aldım az önce. birazdan ondan da çıkarımradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermaldamısınız sn murocci..
PARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )
Yorum
-
aseel ASELS mımuroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpasımı çözmeye çalışıyorum. ufak corbalıklarla. sizden de nasiplenmeye çalışıyorum.Afyon dan çıktım. şu an aseli izliyorum. 26,04 den aldım az önce. birazdan ondan da çıkarım
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
evetradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraseel ASELS mıPARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )
Yorum
-
muroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpasımı çözmeye çalışıyorum. ufak corbalıklarla. sizden de nasiplenmeye çalışıyorum.Afyon dan çıktım. şu an aseli izliyorum. 26,04 den aldım az önce. birazdan ondan da çıkarım
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraseel ASELS mıen düşük fiyattan almışsınız...tebrikler ..muroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Afyonın kaymağını yiyecem diyorsunradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAFYON
afyonlanmış...
ne desteği kırıyor ne de direnci...
böyledir oyuncusu bunun...bıktırır adamı,satmaya zorlar,, satınca da yakalayamazsın...
tutmaya devam
)
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
en kısa zamanda donuyorum o zamanradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAFYON
afyonlanmış...
ne desteği kırıyor ne de direnci...
böyledir oyuncusu bunun...bıktırır adamı,satmaya zorlar,, satınca da yakalayamazsın...
tutmaya devam
PARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )
Yorum
-
Bi ölücü sen değilsinradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteren düşük fiyattan almışsınız...tebrikler ..

))
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum