Seans salonu
Collapse
X
-
ABD Başkanı Trump, Çin'den ithal edilen 200 milyar dolarlık ürüne getirilecek tarifelere ilaveten 267 milyar dolarlık yeni gümrük vergisinin daha kısa sürede uygulamaya hazır olduğunu söyledi
al bir tane gömleklik dahaDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
https://www.cnnturk.com/turkiye/mhpd...hId=MjExOTE%3D
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, yerel seçimlerde 30 büyükşehirde ittifak yapılacağının sinyalini vererek, "Önümüzdeki seçimlerde başta belirttiğim gibi 30 büyükşehirde Cumhur İttifakı'na gönül veren siyasi partilerden oluşan bir yerel yönetimler olması için elimizden geleni yapacağız" dedi.
önce destek oldunuz...sonra baston oldunuz...
şimdide ...kucak oldunuz...
ülke neden bu durumda diye soranlara GİTSİNDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
kolay gelsin ağalar....Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
güko ya....:dmuroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterisfin. TebriklerDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
onun ben amkkkradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAFYON
527 yi GÖZLEMEYE DEVAM EDİYORUZ..,,
İNERSE 514 GÖRÜLEBİLİR

Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
acele etme yawww....GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteronun ben amkkk

bekle biraz...hedef noktalar yazıyorum işte ya..
onlara göre ayarla kenddini...
seni üzen ölsün
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum