henüz almadım. sağol. bir güçlenme oluşmadı. ama artık belli edecek.
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Olmaz değil..sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdik açılı bir yükselişe geçer mi?????
Fakat mum barla günlüklere bi bak..
DXY de bekliyorum dik açılı yükseliş.. Flamalarla merdiven çıkışı yapıyo
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
gözün göstergelerde olsunsungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdik açılı bir yükselişe geçer mi?????
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
yok ya neden öyle düşünüyorsun etkilenecek olsak neden forma yazalım okuyalım bence tabikisungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkusura bakmayın sizleri yanlış etkiliyor muyum? ben sadece çok kısa vade bakıyorum. normalde 5 lik macd al vermeden almam. ayrıca saatlik satta olduğu için 10-30 pip arası kar zarar işlemim olur.
sen devam et
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
DXY spotta ara tatil bitti bastılar..
17:00 de yine veri var..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Notu indirilen yunan bankalari national bank of greece, alpha bank, efg eurobank ergasias ve piraeus bank
-matriks-Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
Yorum