noluyor bakıyımmm şşşt
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Pipsy girl bunun turkce meali nedir acepPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterThe Fed's surprise announcement that it has raised the discount rate by 25 bps to 0.75% is hawkish regardless of what they say.
FED RAISES DESCOUNT RATE BY .25Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
-
Diyorkı Fed ozellıkle Dow kapanısında Pıyasanın ıcıne ettı.oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPipsy girl bunun turkce meali nedir acep
hehehhe
Yorum
-
satışlar öyle çok hızlı değil çünkü bloombergte anladığım kadarıyla uzun süre aynı kalacak sözünden kaynaklanıyor.PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfed fazleri
çeyrek puan arttırdı
ama uzun süre bu oranda kalacakmış
asyayı yakından takip etmek gereksöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
he ya Teo abi hem piyasanın hemde grafiklerin icine etti dumduz cizgi gibi oldu grafiklerteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDiyorkı Fed ozellıkle Dow kapanısında Pıyasanın ıcıne ettı.
hehehheBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
tam mutfaga dönüyordum şu papazı biraz daha satayım diyordumoguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhe ya Teo abi hem piyasanın hemde grafiklerin icine etti dumduz cizgi gibi oldu grafikler
az bir kontrat bırakmıştım bir oturdum güm aşağı vallahi sabaha ne olur bilmemsöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
sans iste olsun hıc olmamasından ıyıdırPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertam mutfaga dönüyordum şu papazı biraz daha satayım diyordum
az bir kontrat bırakmıştım bir oturdum güm aşağı vallahi sabaha ne olur bilmem
sabaha kırmızı cızgımın ustundeyse uzun olur altındaysa kısa olur
)
suan icin 1,3640 ta cızgıBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
Feb. 18 (Bloomberg) -- The Federal Reserve Board raised the discount rate charged to banks for direct loans by a quarter point to 0.75 percent and said the move will encourage financial institutions to rely more on money markets rather than the central bank for short-term liquidity needs.
fed,bankalara borç verme faiz oranını çeyrek puan arttırarak 0.50 den 0.75 e yükseltti,ve ayrıca bu hareketin, finansal kurumları ,kısa dönem lilidite ihtiyaçları için merkez bankaları yerine para piyasalarına bel bağlamalarını cesaretlendireceğini söyledi.
şimdi de 2 ay öncesinden bi alıntı.
-----ABD de faizi FED artırır..Onlar arttırmayacağız uzun zaman diyor ..Ama başka birileri faiz arttırılacak fikrini taşıyor ise FED başkan ve üyelerinden daha iyi biliyor olmaları gerekir....------
demek ki birilerinin dediğine geldi fed.yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
Yorum